DOITPOCKET : PROJEK PKP2.0

Gambar Pengiklan
Jamil bin hashim
Chat Now Visit Shop
Category
Brand
PENERANGAN :

Assalamualaikum, Salam sejahtera, maaf mengganggu, saya nak kongsi satu peluang menambah pendapatan dgn modal RM20 sahaja. 

Tugasannya hanya copy paste maklumat yg saya berikan dgn rakan dan keluarga. Setiap pendaftaran yg berjaya dgn menggunakan link anda, sykt akan bayar komisyen dan bonus.

Maklumat lanjut πŸ‘‡

 

*Platform Tahun Baru* 

 

*DOITPOCKET*

 

βœ… Daftar Percuma

βœ… DropShip Link 

βœ… RM0.30-0.50 Bonus

βœ… Genealogy System

βœ… Syarikat >>

DOITPOCKET GLOBAL TRADING

βœ… Made In Malaysia 

 

πŸ”₯ Cuma Share Link πŸ”₯ πŸ’²  Dapat Komisen  πŸ’²

 

*Register*

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

https://DoitPocket.com/DP

*Yang Penting Mudah Faham* ‼️

https://DoitPocket.com/DP

Terima kasih kerana luangkan masa. Klu berminat teruskan kalau tidak anggap saja sbgi perkongsian dari seorg kawan

* * * * * * *

Tak rugi bosku...

Sykt bumi...

Bos, Join bos...

Tak sempat, Tak ada masa Tak apa bos, join jer dulu...

LEPAS JOIN TENGOK JER DULU BOSKU... 

DUIT PERCUMA, DUIT PERCUMA...

TAK AKTIF PUN DAPAT DUIT BOSKU...

Rebut peluang ini...

Rebut awal, dapat awal...

Daftar segera,  klik siniπŸ‘‡

https://DoitPocket.com/DP

Klik  kat  REGISTER

JOM JOIN DOITPOCKET APPS BARU DI LANCARKAN 2/1/2021                           

FREE REGISTER LINK πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

https://DoitPocket.com/DP

Income Sehari capai RM100-RM500

Daftar FREE, sponsor FREE, dapat DUIT gaisss

#doitpocket #freeregister #daftarpercuma. #sharelink #dudukrumahdapatdoit #stayathovehavemoney #online



DOITPOCKET : PROJEK PKP2.0-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https:/doitpocket.com/DP
Iklan dihantar oleh : 100plus (840301j@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

Jom jana wang harian

RM 0.00
Baca Lagi

Kuasa2(RM2)

RM 2.00
Baca Lagi

DOITPOCKET : PROJEK PKP2.0

RM 0.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

RM60 UNTUK 120 TAPAK IKLAN SEUMUR HIDUP - PNEXT-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Jamil bin hashim
RM60 UNTUK 120 TAPAK IKLAN SEUMUR HIDUP - PNEXT-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(302)

BABIES(2)

KESIHATAN(91)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(10)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(145)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(126)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(163)

Select Negeri

SELANGOR(318)

PAHANG(82)

KELANTAN(578)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(67)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(17)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(89)

PUTRAJAYA(18)

LABUAN(6)

MALAYSIA(796)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)