SIRI 1, 2, 3 TEROKA SAINS Meneroka Keajaiban Ciptaan Tuhan

Gambar Pengiklan
zuhaila marjohan
Chat Now Visit Shop
Category
Brand
PENERANGAN :

TEROKA SAINS

 

 

SIRI 1

*Meneroka Keajaiban Alam Ciptaan Tuhan

 

SIRI 2

*Fakta Pelik, Unik dan kelakar Haiwan

 

SIRI 3

*Uniknya Awak

 

 

 

Sila Tekan Link di bawah untuk belian

LINK BELIAN

 

https://app.terokasains.com/shop/002044

 

 

 

 

 

 

 

BUKU TEROKA SAINS

MENEROKAI KEAJAIBAN ALAM CIPTAAN TUHAN.

Anda ingin memupuk anak2 minat membaca?

Ajar anak mengagumi kebesaran Yang Maha Esa?

Menarik minat anak2 dengan sains dan lebih peka dan menghargai alam sekeliling?

Buku ni jawapannya.Orang dewasa pun boleh menuntut ilmu sama😊

 

 

TEROKA SAINS 1
*Angkasa,Geografi dan alam sekitar
*Mikrob,Bakteria dan virus
*Manusia
*Alam Haiwan
*Tumbuh-Tumbuhan

 

 

TEROKA SAINS 2
*Eh,kenapa udang jadi merah bila masak?
*Badak air berpeluh darah?
*Kambing pengsan?

 

 

TEROKA SAINS 3

*Mata Bayi berkelip

* Degupan jantung

 

Fakta pelik,unik dan kelakar haiwan memaparkan pelbagai fakta menarik tentang alam haiwan yang mampu membuatkan anda tersenyum dan terpana dengan keajaiban makhluk ciptaan Tuhan Yang Maha Esa.

 

 

 

 

Dahsyat penangan buku Teroka Sains 3 ni.

 Sampai ada yang tengah driver berhenti tepi jalan nak beli.

Web jadi 'hang' teruk. Ramai tak dapat proceed pembelian sebab terlalu

ramai orang klik link tu serentak.

Ni web dah lega, stok buku bertanda tangan penulis + Free penanda

tangan istimewa masih ada. Bertindak segera, stok menyusut dengan pantas. Klik sini cepat ya :

 

 

Buku Teroka Sains 1,2 dan 3 merupakan buku fakta sains bergambar yang

menjadi pilihan ibu-bapa untuk anak-anak dari sekecil 2 tahun sehingga ke remaja.

Buku ini juga menarik minat datuk dan nenek yang memberi hadiah kepada cucu-cucu mereka.

Antara fakta menarik di dalam buku ini. "Semut tidak pernah tidur dan semut juga tidak mempunyai paru-paru!"

"Mata burung unta lebih besar daripada otaknya!" Wah, menariknya fakta ni, tak pernah dengar pun!

 

 

Kedua-dua buku telah terjual sebanyak 140,000 unit ke seluruh negara dan luar negara termasuk

Singapura dan Brunei. Inilah buku fakta sains bergambar dalam Bahasa Melayu yang mampu membuatkan:

Anda memupuk minat anak-anak anda untuk membaca buku Anda mengagumi kebesaran

Yang Maha Esa Menarik minat anak-anak dengan sains Kita lebih peka dan menghargai alam sekeliling

 

 

TEROKA SAINS 1 - MENEROKAI KEAJAIBAN ALAM CIPTAAN TUHAN

TEROKA SAINS 2 - FAKTA PELIK, UNIK DAN KELAKAR HAIWAN

TEROKA SAINS 3 - UNIKNYA AWAK , FAKTA TENTANG ANGGOTA TUBUH BADAN MANUSIA

 

kepada yang

 

 MEMINATI SAINS dengan fakta mudah dan menarik. MENAMBAH ILMU dengan fakta

yang baru dan mungkin anda belum tahu.

MENGAGUMI kejadian alam ciptaanNya dan kebesaran yang Maha Esa.

MELUANG MASA DENGAN ANAK dengan

membaca buku yang penuh dengan fakta yang mengujakan.

GEMBIRA BILA ANAK MEMBACA dan sentiasa

dahagakan ilmu pengetahuan. MENGAJAR menghargai alam sekeliling.

MENGEMBANGKAN pemikiran untuk berfikir secara kritikal.

 

 

Untuk Siapa Buku Ini ?

Anak-anak kecil berumur 2 tahun ke atas, pelajar sekolah rendah dan menengah,

cikgu sekolah, pelajar kolej, pelajar universiti, mak ayah, datuk, nenek.

Boleh dikatakan memang sesuai

untuk semua lapisan umur dan masyarakat.

Pakar Parenting, Dr. Taufiq Razif sangat-sangat menggalakkan

ibu bapa untuk mendapatkan buku Teroka Sains ini bagi menanam minat

anak-anak dengan sains dan "intrinsic motivation".

 

 

 

Sila Tekan Link di bawah

Link Belian Buku

 

 

Berminat untuk menjana PENDAPATAN sila tekan di bawah

Link Affiliate



SIRI 1, 2, 3  TEROKA SAINS Meneroka Keajaiban Ciptaan Tuhan-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz
Iklan dihantar oleh : kemboja1 (kemboja5266@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

UNIVATE OINTMENT

RM 0.00
Baca Lagi

SIRI 1, 2, 3 TEROKA SAINS Meneroka Keajaiban Cipt

RM 0.00
Baca Lagi

SKINCARE MB (Maznah Bahari) Kesempurnaan wajah sel

RM 0.00
Baca Lagi

ZAFESHA SKINCARE

RM 0.00
Baca Lagi

MAMADIL WOMEN LOVE wajah kusam tiada lagi... Supp

RM 0.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

COWAY PENAPIS AIR GLAZE Comel dan memudahkan urusa-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
zuhaila marjohan
COWAY PENAPIS AIR GLAZE Comel dan memudahkan urusa-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(47)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(323)

PAHANG(85)

KELANTAN(578)

PERAK(71)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(59)

TERENGGANU(20)

SABAH(64)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(828)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)