MAMADIL SUSU RIZQI susu kambing yang berkesan untuk masalah ekzema, kulit sensitif, kulit berjerawat

Gambar Pengiklan
zuhaila marjohan
Chat Now Visit Shop
Category
Kesihatan
Brand
PENERANGAN :

SUSU RIZQI MAMADIL

susu kambing yang berkesan untuk masalah ekzema, kulit sensitif, kulit berjerawat

 

 

KELEBIHAN Susu Rizqi Berbanding Susu Kambing Lain di Pasaran
 
 TOP  5 Sebab Orang Ramai SUKA SANGAT Dengan SUSU RIZQI 
 
🌼 Rasanya yg SANGAT SEDAP! Ni bukan kes hamis tak hamis dah, ni dah rasa macam aiskrim VANILLA. Sepanjang hari duk terasa-rasa di hujung lidah. Dah takdak alasan tak minum susu kambeng dah
 
🌼 Kesan yg MENAKJUBKAN. Sampai ada yg kata ni susu hajaib. Masalah kulit kronik, masalah kesihatan, sembelit, susu badan bertambah-tambah, demam selesema, senang bangun, mabuk ngandung, payah hamil, eh semua lah
 
🌼 Susu kecantikan TANPA kolagen. Jadinya tak perlu risau;  ibu hamil boleh minum, anak-anak boleh minum, abam sado pun boleh juga. Satu keluarga guna satu susu je..
 
🌼 MUDAH. Didatangkan dalam bentuk sachet, tak payah cari bekas nak simpan, tak yah susah pusing-pusing ikat getah. Boleh bancuh dengan aiyaq suam, boleh bancuh dgn aiyaq sesejuk salju tanpa berketoi-ketoi! Nak travel pun senang yeay
 
 
🌼 SESUAI UTK DIABETIS! Jgn risau tau, susu rizqi ni nano sugar manis tanpa gula putih yg rendah kalori. Sangat selamat utk org diabetes. Mesra budak-budak.. Kami jaga kesihatan hampa, bukan memain... Kualiti  tahap tip top tip, dijamin!
 
Betul... rasa dia sangat sedap. Pernah ada tetamu datang ke rumah dan hidangkan susu rizqi vanila. Tetamu ni yang sangat sensitif dengan bau hamis kambing dan dia juga pernah mencuba susu vanila lain di pasaran dan cannot move on katanya... saya minta je dia cuba minum sedikit. Last last abis 1 sachet dia minum tak sampai beberapa kali teguk. hehe...
 

Susu Rizqi (Susu Mamadil) adalah sediaan yang berkhasiat lagi sedap.

Ramai pengguna Susu Rizqi mengatakan rasanya sangat sedap seperti aiskrim!!!

 

Dihasilkan khas untuk kecantikan kulit, otak cerdas & tenaga ekstra

 

Didatangkan dalam 3 pilihan perisa yang asli & semulajadi - sedap seperti aiskrim tanpa sebarang rasa hamis iaitu:

VANILA

 

COKLAT

 

 

STRAWBERI

 
 
 
Khasiat SUSU RIZQI

 

Selain khasiat Susu Kambing, Habbatus Sauda, Kurma, Kismis, Madu & Buah Zaitun yang diketahui umum,

Pihak Mamadil turut menerima banyak review/ testimoni memberangsang tentang asbab Susu Rizqi telah

Membantu mengatasi masalah yang mereka/ keluarga mereka hadapi antaranya:

 

Membantu memulihkan masalah kulit seperti ekzema (eczema), psoriasis, ruam pada bayi, jerawat, kulit sensitif, kudis, kulit kering dsb

Membantu sembuh dari resdung & gastrik

Membantu demam & selesema pulih dengan cepat

Mengatasi rasa letih & lemah badan 

Memberi tenaga kepada ibu mengandung

Merangsang memperbanyakkan susu ibu

Penampilan kulit lebih cantik, cerah berseri, lembut, halus & lembab

Melembutkan tumit yang keras & pecah

Membantu kecergasan otak & minda

Membantu sistem pencernaan/ penghadaman

 

 

Bagaimana Susu Rizqi Mampu Membuatkan Kulit Anda Kembali Sihat?

Susu Rizqi adalah hasil kombinasi makanan sunnah seperti Susu Kambing, Habbatus Sauda, Minyak Zaitun, Kurma, Kismis dan Madu.

Minyak zaitun merupakan sumber terbaik bagi lemak mono tidak tepu dan sumber vitamin E dan K

Minyak zaitun berupaya mencegah penyakit kanser jantung, menguatkan daya tahan tubuh, merendahkan kolestrol LDL, mengekalkan kolestrol HDL, membantu menyelesaikan masalah penghadaman, masalah kulit dan masalah gastrik

 

Habbatus sauda mengadungi 3 ciri-ciri kimia yang penting seperti thymoquinone (TQ),

thymohydroquinone (THQ) dan thymol

Komponen Thymoquinone digunakan sebagai bahan antioksidan , rawatan asthma, batuk, dan sakit belakang,

hipertensi dan obesiti

Habbatus sauda kaya dengan mineral seperti kalsium, serat, zat besi, kalium, protein, karbohidrat dan

kandungan lemak yang sihat

Kurma mengandungi pelbagai khasiat penting seperti karbohidrat (70.6%), air (33%), lemak (2.5%), garam mineral (1.32%), 10% mengandungi sabut, koramin, vitamin (A, B1, B2, C), protein, gula, minyak, zat kapur, zat besi, fosfor, belerang, potasium, klorin, kalsium, tembaga, dan magnesium.

Beberapa ciri penting dalam kurma untuk kesihatan seperti antivirus, antikulat, antioksidan, antihiperlidimia dan perlindungan hati di mana ia membantu melindungi selaput lendir usus dengan mengurangkan masalah dalam usus yang menyebabkan kanser usus besar.

Kurma juga sesuai untuk kanak-kanak kerana ia dapat meningkatkan kecerdasan minda dan membantu proses tumbesaran dengan baik.

 

 

DETAIL PEMBAYARAN SILA TEKAN LINK DI BAWAH

untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA

 

https://zuhaila.myshoppegram.com/products/susu-rizqi-mamadil

 

UNTUK WASAP

http://www.wasap.my/60133996562/susurizqi

 

 

 

TESTIMONI

 

 

 

 

 

 

DETAIL PEMBAYARAN SILA TEKAN LINK DI BAWAH

untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA

 

 

https://zuhaila.myshoppegram.com/products/susu-rizqi-mamadil

 

 

UNTUK WASAP

http://www.wasap.my/60133996562/susurizqi

 



MAMADIL SUSU RIZQI susu kambing yang berkesan untuk masalah ekzema, kulit sensitif, kulit berjerawat-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz
Iklan dihantar oleh : kemboja1 (kemboja5266@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kesihatan

AG Cera produk pemakanan Nutrisi Kesihatan dengan

RM 0.00
Baca Lagi

EASYKURVE Kurus dan cantik dengan PANTAS dan BERKE

RM 75.00
Baca Lagi

MAMADIL SUSU RIZQI susu kambing yang berkesan untu

RM 79.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

COWAY PENAPIS AIR GLAZE Comel dan memudahkan urusa-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
zuhaila marjohan
COWAY PENAPIS AIR GLAZE Comel dan memudahkan urusa-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(321)

BABIES(2)

KESIHATAN(94)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(10)

KECANTIKAN(48)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(10)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(23)

PEMBORONG(9)

PRODUK DIGITAL(138)

MAKANAN(88)

PERNIAGAAN(305)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(18)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(27)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(120)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(160)

Select Negeri

SELANGOR(303)

PAHANG(74)

KELANTAN(580)

PERAK(61)

NEGERI SEMBILAN(61)

KEDAH(75)

TERENGGANU(21)

SABAH(65)

SARAWAK(17)

JOHOR(129)

MELAKA(49)

PENANG(57)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(86)

PUTRAJAYA(14)

LABUAN(5)

MALAYSIA(551)

INDONESIA(15)

SINGAPORE(14)

BRUNEI(12)