facebook autopost

PENERANGAN :

"THE BEST SOFWARE EVER.MUDAHKAN TUGAS SAYA  NAK BUAT POSTING  KE GROUP SETIAP HARI"

.

“mmg tlajak sng! Sy ada byk join dropship…klu buat manual iklan kat satu2 group mmg mboringkn sy! Last2 sy feed up. TAPI ble guna FBOOM nie memudahkn kje sy utk buat iklan kat semua group yg sy join. Pagi2 sy set semua iklan n group then klik start…lpstu sy biarkn dia run sdiri!!! Mmg best'

.

“Separuh dan hampir 80% masa saya dapat dijimatkan menggunakan FBOOM ini. Saya sangat recommend FBOOM pada usahawan online, marketer, saler Untuk menggunakan FBOOM. Sangat berpuas hati. Pelaburan yang menjimatkan. Hanya sedikit pelaburan dapat menjimatkan Masa. Masa itu emas. Biar FBOOM bantu untuk posting dan anda hanya perlu rancang strategi dan fikir benda lebih penting. . . 5/5 bintang

.

“Saya dah lama cari sistem macamni sebab saya buat online business disamping menjaga anak-anak yg masih kecil. Dimusim Pkp yang pengajarannya versi online, saya boleh runkan iklan dulu kemudian anak-anak bergilir mengikuti kelas mereka secara live bersama cikgu-cikgu mereka. Yang best lagi, sejak anak ramai ni, kemampuan saya buat manual hanya sampai 30-50 group je, tapi dengan FBOOM, saya dapat run iklan sehingga ke 200 group, tanpa sebarang sekatan dari FB! Terima kasih FBOOM atas setiap ilmu tak lokek yang diberi dan after sales service yang mantop!.”

.

“Sy run pukul 6am, lepas tu drive kerja, sambil pantau dr teamviewer mobile. Tengahari semak sikit2, kemudian ubah ayat dan blast semula dengan kontent yg baru, semua sy control dr handpone guna teamviewer sbb robot fboom dusuk rumah tokei dia kene kerja luar, tp dia punya rajin 24 jam kerja masa tokei dia tido. Fboom memudahkan hidup tuan2 puan2….sbb x payah bagi makan dia setia buat kerja.”

.

“jimat masa. set FBOOM 24jam & boleh buat kerja lain.”

###########################################################################################################################################

"ANDA MENGALAMI MASALAH INI?"

.

post iklan produk ke group facebook  secara manual sehari tak sampai 100 group sedangkan anda ada seribu atau lebih group facebook

.

post iklan banyak kali tetapi selalu kena block facebook sebab spam

.

kadang-kadang tak sempat nak post iklan kerana sibuk dengan kerja lain,kemas rumah dan jaga anak

.

sale kurang dan langsung tiada kerana iklan kurang

###########################################################################################################################################

"SOFTWARE INI MAMPU UNTUK MEMBANTU ANDA"

.

biar robot yang menjalankan tugas autopost iklan dari page anda ke semua group facebook anda

.

tak sampai 5 minit set iklan,dan klik,settle

.

bagi suri rumah yang buat bisnes di facebook dah boleh fokus untuk melayan anak,suami dan buat kerja lain

.

yang paling penting adalah walaupun banyak mana iklan yang robot postkan,takkan kena block

.

lebih banyak dan luas jumlah audiens atau bakal pembeli produk anda seterusnya semestinya mendapatkan sales

###########################################################################################################################################

HEBAT KAN ROBOT BUAT KERJA? DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA ADA OFFER.OFFER AKAN TAMAT BILA-BILA MASA

.

ya anda sempat lagi untuk dapatkan software hebat ini,malah ada FREE produk lain yang dapat membantu naikkan sales harian anda

.

TEKAN PADA LINK INI https://osini.co/NAKSOFTWARE atau link dibawah

 

InshaAllah akan membantu murahkan lagi rezeki anda

 

 



facebook autopost -https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://osini.co/NAKSOFTWARE
Iklan dihantar oleh : SubscribeTv ()




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

landing page

RM 39.00
Baca Lagi

facebook autopost

RM 179.00
Baca Lagi

Bisnes online Pnext.biz !!

RM 60.00
Baca Lagi

Simkad unlimited

RM 5.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Simkad unlimited -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
MDM
Simkad unlimited -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(312)

BABIES(2)

KESIHATAN(96)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(48)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(69)

DERMA DAN INFAK(5)

TUDUNG(6)

ARTIKEL(23)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(146)

MAKANAN(92)

PERNIAGAAN(289)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(18)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(30)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(120)

HARTA BENDA(11)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(166)

Select Negeri

SELANGOR(314)

PAHANG(79)

KELANTAN(580)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(61)

KEDAH(70)

TERENGGANU(21)

SABAH(65)

SARAWAK(18)

JOHOR(134)

MELAKA(52)

PENANG(59)

PERLIS(4)

KUALA LUMPUR(89)

PUTRAJAYA(15)

LABUAN(5)

MALAYSIA(750)

INDONESIA(15)

SINGAPORE(14)

BRUNEI(12)