Oil and Water Cleanser by Sisfel

PENERANGAN :

Kenapa perlu cuci muka 2 kali?

Okay kenapa Sisfel suruh uolls cuci muka 2 kali? 

Semua sedia maklum air dan minyak tak boleh bersatu , sebab tu kita perlukan pencuci dengan dua asas yg berbeza. 

Oil cleanser membantu buangkan segala kotoran berasaskan minyak, sebum yg buat liang pori tersumbat datang dari mana? 

Dari mekap kita, dari bahan kosmetik harian, dari persekitaran yg terbang menempek. 

Then water cleanser dia cuci peluh,debu, kotoran asas. 

Bayangkan kalau kita guna hanya satu jenis Cleanser hatta makeup remover pun menanggalkan lapisan mekap atas sahaja  , ianya tak buang hingga ke lapisan pori. 

Asbab ini kulit sangat cepat naik jerawat, blackhead,whitehead, kusam. 

So jangan pelik kenapa Double Cleanser Sysfel ni powerful.

 Pertama sekali sebab ..
Dalam produk oil Cleanser ni kita guna minyak mahal utk kulit iaitu Almond and Olive dan ada Caprylic iaitu diantara bahan pelembut kulit paling berkesan, ianya bukan sekadar menarik minyak keluar dengan lembut, tapi juga mengekalkan kelembapan kulit. 

Power kan? 

Dan of Course bahan Utama yg semua tahu  .

Hyaluronic acid. 
Kat Korea, Jepun Famos sungguh bahan ni. 

Ianya membantu meningkatkan kelembapan kulit , menghilangkan kedutan and paling utama dia meningkatkan pertumbuhan kulit luar. 

Paling best dia juga bantu utk hilangkan iritasi pada kulit, macam dermatitis and etc, sebab tu yg kulit sensitif juga mampu guna set ni. 
Yups .. 

Beli Harini anda akan dapat Satu PERCUMA Exfoliator utk tanggal sel sel kulit mati. 

Yes... 
Inilah Asbab muka mereka semua Glowing tak disangka sangka guys! 

Beli dengan saya okay? Klik wasap link kat bawah 👇👇

 



Oil and Water Cleanser by Sisfel-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : http://wasap.my/60163222269/nakdoublecleanser
Iklan dihantar oleh : Noor (ummuyan.biz@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

Nak cuba Double Cleanser Sisfel?

RM 139.00
Baca Lagi

Oil and Water Cleanser by Sisfel

RM 140.60
Baca Lagi

Keahlian Sisfel Percuma

RM 0.00
Baca Lagi

Caliph Kids Supplement By Sisfel

RM 59.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Noor H
Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(47)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(323)

PAHANG(85)

KELANTAN(578)

PERAK(71)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(59)

TERENGGANU(20)

SABAH(64)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(828)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)