Rahsia jana pendapatan di shoppee hanya online jer tanpa simpan stock dirumah.

Category
Peluang Perniagaan
Brand
PENERANGAN :

 Bagaimana Berniaga Di Shopee Dengan Betul..! jana  Sale 4 Angka Seminggu! 

Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu! Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna apps Shopee tu! Apa kata kita tukar dan buat duit pula dengan apps Shopee tu? Caranya... Dengan kita jual barang dan jadi peniaga pula disitu! .

APA YANG BEST JUAT BARANG KAT SHOPEE ?
Shopee ni lebih kurang sama je macam ebay, lelong dan juga lazada.Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang! Bahasa mudahnya...Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!

Kalau nak cerita apa yang best jual barang kat shopee ni! Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya! Lebih-lebih lagi kalau sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram serta menggunakan Whatsapp untuk Close Sale! Memang leceh sikit kalau guna cara tu! Nak kena layan satu-satu customer untuk dapatkan sale!Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah!Tak perlu dah nak layan satu demi satu customer! Hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap!Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat notification dari pihak Shopee!Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp sebab dok layan customer yang belum tentu pun nak beli! Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari!

Apa yang lagi-lagi-lagi best pasal shopee ni! Pelawat-pelawat kat website/apps Shopee ini! Mereka adalah golongan yang mempunyai keinginan membeli yang tinggi!

Sebab itulah mereka masuk/buka apps Shopee! Sebab nak beli barang!

Hah!! Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Secara langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

⤵️⤵️⤵️⤵️

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.

Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!

Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!

6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

Apa yang lebih menarik! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!

Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)

Sudah Bersedia Untuk Dapatkan Ebook Ini?.

Baiklah! Jika anda tidak tergolong dalam 3 golongan yang saya sebutkan diatas dan anda betul-betul berminat untuk dapatan ebook ini! Saya ada berita gembira untuk anda! Jika anda dapatkan ebook Bisnes Shopee ini hari ini juga! Saya akan berikan anda 3 ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk berniaga di Shopee!

Jappp! jangan tempah dulu ,ada 3 bonus special "PERCUMA:

BONUS #1 : JUAL PRODUK TANPA PESAING

Dalam ebook bonus ini saya berkongsikan teknik, bagaimana untuk membuat kajian tentang produk yang mempunyai permintaan tinggi tetapi kurang pesaing! Dua perkara ini sangat penting!
Antara sebab jualan anda akan menjadi sendu adalah disebabkan kurangnya permintaan produk di dalam pasaran atau, disebabkan terdapat terlalu ramai pesaing! Jadi adalah amat penting untuk anda dapatkan produk yang tepat untuk berniaga di Shopee!,

BONUS #2 : 7 CARA PROMOSI SECARA PERCUMA!

Di dalam ebook utama, saya sudah kongsikan 4 cara promosi . Namun dalam ebook bonus ini! Saya kongsikan lagi 7 cara promosi yang boleh anda lakukan untuk promosikan lagi kedai dan produk anda di Shopee! Kesemua 7 cara yang saya tunjukkan ini adalah kaedah promosi percuma tetapi ianya tetap berkesan! Sehingga hari ini... saya masih lagi menggunakan 7 kaedah promosi ini!

BONUS #3 : STUDY CASE : 2 STRATEGI NIAGA TANPA MODAL DI SHOPEE!

Dalam ebook ini pula! Saya tunjukkan secara real, bagaimana saya cari pembekal, setup kedai, masukkan barang hinggalah kepada mengurus order pelanggan dan pastikan barang tersebut sampai ke tangan pelanggan! Bukan 1 study case! Tapi 2.... Kedua-duanya tidak memerlukan saya mengeluarkan modal yang besar dan tanpa perlu menyimpan stok untuk bermula!

Tak Yakin Ebook Ini Akan Dapat Membantu Anda Mula Berniaga & Jana Wang Di Shopee?!.

Jika anda berminat nak dapatkan e-Book ni tekan pada gambar.

                ⤵️⤵️⤵️                                                                        



Rahsia jana pendapatan di shoppee hanya online jer tanpa simpan stock dirumah.-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://www.bisnesshopee.com
Iklan dihantar oleh : fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Peluang Perniagaan

MyPay2u adalah Free Platform Payment Gateway topup

RM 0.00
Baca Lagi

Berniaga di shoppe dapatkan panduan serta bonus e

RM 100.00
Baca Lagi

sebelah video serta softwere rahsia menanti anda ,

RM 100.00
Baca Lagi

Ada Kamera & Minat Ambil Gambar? Mahu Buat Duit De

RM 30.00
Baca Lagi

Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga e

RM 60.00
Baca Lagi

Bagaimana Memulakan Bisnes online Dari Rumah Dan

RM 30.00
Baca Lagi

Nak Buat Bisnes & Nak Cari Duit Lebih! Tapi Masih

RM 80.00
Baca Lagi

Bagaimana Memulakan Penternakan Ikan Tilapia Dala

RM 30.00
Baca Lagi

JUAL TUDUNG JENAMA SENDIRI HANYA COPY PASTE SAJA

RM 70.00
Baca Lagi

Rahsia jana pendapatan di shoppee hanya online jer

RM 100.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(322)

PAHANG(84)

KELANTAN(578)

PERAK(71)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(825)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)