DAPATKAN EBOOK SERTA 2 BONUS-SUPPLIER$@ EJAN2 DARI CHINA BORONG ONLINE.

Category
Pemborong
Brand
PENERANGAN :

 

Hello Bos! Tengah Cari Supplier Barang Murah-Murah Ke?

Sini Saya Tunjuk Lubuk Supplier "HOT!" Punya!
Borong Secara Online Dan Guna Phone Je!

Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Setiap langkah demi langkah, dari mula daftar, cari barang, deal dengan penjual, beli menerusi agen hinggalah barang yang bos nak beli tu sampai ke depan pintu rumah!

Memang complete bos!

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah...

Ada Minat kah Bos Nak Dapatkan Panduan Ni?

Kalau bos berminat, dan nak dapatkan ebook panduan ini hari ini juga! Saya ada special bonus untuk bos!
Saya akan beri bos 2 ebook tambahan sebagai bonus!

Klik Butang Sekarang Untuk Mendapatkan Ebook POWER Ini!

Kalau bos berminat, dan nak dapatkan ebook panduan ini hari ini juga! Saya ada special bonus untuk bos!
Saya akan beri bos 2 ebook tambahan sebagai bonus!

Special Bonus #01 : Panduan Market Research

Dalam ebook bonus pertama ini, saya tunjukkan pada bos, macam mana nak cari produk yang trending yang boleh beri keuntungan kepada bos sekurang-kurangnya 2X ganda dari harga kos bos beli barang tu!

Contohnya.. bos beli barang tu dari China dengan harga RM10... tapi lepastu.. bos boleh jual barang tu dengan harga RM 20 atau RM30 di pasaran Malaysia. Untung 2-3X ganda maa!

Special Bonus #02 : Kajian Kes

Hah! Ini saya tunjuk real punya kes. Macam mana saya mula buat research, cari produk, cari target market, kemudian.. import barang tu dari china dan jual kepada pasaran.

Barang yang saya jual tu... habis sold out dalam masa 3 jam je lepas saya buka order!
Saya kasi tunjuk sama bos step by step.. macam mana saya buat!

Bos pun boleh tiru dan buat lepas baca kes study dalam ebook ni!

Special Bonus #03 : Group FB Support

Jangan risau, jika bos masih tak paham lepas baca ebook panduan ini, saya ada sediakan group support di facebook. Bos boleh tanya apa sahaja di dalam group tersebut dan saya, serta rakan-rakan yang lain akan cuba bantu sebaik mungkin.

Apa Kata Mereka Yang Telah Baca & Praktikan Ilmu

Lihat testimoni klik sini

 

100% MONEY BACK GUARANTEE

Ya, saya akan pulangkan wang bos TANPA BANYAK SOAL!
Selepas bos dah habis baca ebook ini, jika bos tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidak puas-hatian bos  itu. Saya akan pulangkan wang bos dengan segera!.

Kalau bos perasan? Sebenarnya kan… Bos memang langsung takkan rugi apa-apa pun untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian bos, akan ditanggung sepenuhnya oleh pihak saya!

Cepat Bos! Dapatkan Sekarang!

Amacam bos? Berminat tak nak dapatkan ebook ni?
Kalau bos mahu! Saya kasi special price punya! Murah-murah punya!

Tiga ebook ini... saya kasi offer... RM80 sahaja!
Harga murah giler ni bos! Ini harga special untuk launching! Lagi 1-2 bulan.. tak kan dapat ini harga punya lagi!

RM80 sahaja lah bos! Bos import 1 kali sahaja pun.. sudah boleh untung dan cover kos ebook ni!
Bos klik gambar dibawah ni untuk order dan dapatkan ebook ini sekarang.

http://rahsia1688.com

 



DAPATKAN EBOOK SERTA 2 BONUS-SUPPLIER$@ EJAN2 DARI CHINA BORONG ONLINE.-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://rahsia1688.com
Iklan dihantar oleh : fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Pemborong

DAPATKAN EBOOK SERTA 2 BONUS-SUPPLIER$@ EJAN2 DARI

RM 80.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(302)

BABIES(2)

KESIHATAN(91)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(10)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(145)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(126)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(163)

Select Negeri

SELANGOR(319)

PAHANG(83)

KELANTAN(578)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(17)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(89)

PUTRAJAYA(19)

LABUAN(6)

MALAYSIA(798)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)