Hias rumah seperti juru hias profesional tapi save bajet

Category
Lain-Lain Keperluan
Brand
PENERANGAN :

 

MAHUKAH ANDA..❓JIKA SAYA TUNJUKKAN CARA BAGAIMANA ANDA BOLEH BERJIMAT DALAM BERBELANJA BAGI MENHIAS RUMAH

Apa kata anda hias rumah sendiri seperti juru *hias profesional* tapi tak perlu keluarkan belanja yang besar guna yang lama nampak seperti baru.     

Dalam keadaan ekonomi yang nazak sekarang di tambah lagi PKP COVID 19 3.0 yang tak tahu bila akan berakhir , Apa kata anda hias rumah sendiri supaya nampak *PROFESIONAL* tapi dengan kos yang rendah?

Anda tentu ingin tahu..! Bagaimana cara nak *SAVE BAJET* sebab semua orang nak berjimat lebih-lebih lagi dalam dalam menhias rumah di tambah. Sebenarnya anda masih boleh guna yang lama tapi ada sedikit pengubahsuaian mengikut kemahuan sendiri.


Kerja Menhias rumah memerlukan skil atau teknik ..

 YA..Betul..Ada berita baik untuk kaki hias ..

Saya Dah Kumpulkan Semua Teknik Tersebut! dan jadikan sebuah e-book untuk memudahkan kerja-kerja pengubahsuaian sendiri . Anda hanya perlu pilih teknik-teknik yang ada dalam E-book ini mengikut kemahuan sendiri mana yang sesuai dengan bajet anda.


Memperkenalkan…….
Dekorasi Bajet! – 77  Tips & Teknik Dekorasi Bajet

 

Dalam ebook ini!

Terdapat *77 Teknik* Hiasan Kos Rendah dengan *asas-asas penting tentang Ilmu Hiasan Dalaman* . Dari pemilihan konsep .. pemilihan warna hiasan ..susunan perabot..hingga lah kepada tips-tips pencahayaan di dalam rumah!

Boleh dikatakan, ianya agak lengkap dan amat sesuai untuk anda yang baru hendak mempelajari tentang ilmu hiasan dalaman rumah.


8 Sebab kenapa anda Perlukan Ebook Ini!

Anda perlukan magik yang untuk mengaburi mata tetamu,iaitu *Tutup* dan *Bungkus*? Seram je bunyinya. Apa bendanya itu? Teknik ini sesuai jika anda suka menjamu tetamu .
Anda perlukan inspirasi. jadi, saya sudah kumpulkan *77 inspirasi dekorasi cara jimat* . Kini, anda tinggal pilih sahaja. Hendak praktikkan kesemuanya pun boleh. 

Anda pernah dengar pepatah, ”your junk is my treasure.” Apa yang nampak buruk di mata orang lain, bernilai bagi kita. Guna cara ___________ dan dapat duit. Kemudian, masukkan duit tersebut ke dalam ‘Tabung Bajet’ anda.

3 in 1, 3 +1 apa tu, matematik? Bukan, ini adalah teknik bagi kediaman yang mempunyai ruang yang kecil dan sederhana luas.jemput rakan-rakan ke rumah dan mengadakan majlis.

Anda perlu ubah __________ sahaja, secara serta merta, ruangan tersebut akan menjadi suasana baru yang sangat ceria dan menyegarkan. Ubah apa? Jawapannya ada di dalam ebook ini!

Anda perlukan satu sistem yang terbukti berkesan dan telah digunakan sejak dari zaman dulu lagi. Tetapi, kini, ia sudah semakin pupus dan tidak ramai yang tahu mengenainya. ianya adalah sistem ____________.

Anda mahu tahu dimana tempat membeli perabot dan barang hiasan dalaman dengan harga murah dan berpatutan. Saya tunjukkan anda sembilan tempat di dalam ebook ini!

Dekorasi gunakan apa yang ada ditangan. Dekorasi tanpa kos! Oklah, kosnya ialah sedikit sentuhan *kreativiti* dan keluar sedikit peluh anggap saja satu senaman ringan . 

 

Berapakah Harga Ebook Ini?

Harga untuk ebook ini ialah RM60 Tetapi, kerana ingin membantu *SAVE* belanja menghias rumah.

Maka saya tawarkan ebook ini dengan harga 

hanya RM37 sahaja.

untuk anda mulakan langkah menghias rumah!.

Ya! Bukan RM60..

bukan RM50….

tetapi…

Hanya RM37 Sahaja!


Sekejap! Ada Bonus Eksklusif Untuk Anda!

Jika anda membuat pembelian ebook ini sekarang!

Ada 2 Bonus Eksklusif percuma yang menarik untuk anda,

 

KLIK SINI - BONUS PERCUMA



Hias rumah seperti juru hias profesional tapi save bajet-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://klikjer.com/pay/downloads/dekorasi-bajet/
Iklan dihantar oleh : fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Lain-Lain Keperluan

Hias rumah seperti juru hias profesional tapi save

RM 37.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(322)

PAHANG(84)

KELANTAN(578)

PERAK(71)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(825)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)