RAWATAN ISLAM

Gambar Pengiklan
Haslida binti Mohd Nasir
Chat Now Visit Shop
PENERANGAN :

Udah malam ni.  Moh ler kita istirehat.  Sebelum tiduq tu kita manjakan dengan sapu-sapu minyak Hiy'kmaah ni.  

Minyak ni 100% minyak zaitun.  Ada campuran zafaran,  habbatus sauda dan akar kayu terpilih dan pati kasturi.  Baunya wangiiii.  Bonusnya dah dirukyah dengan bacaan yang terpilih untuk tujuan merawat masalah gangguan. 

Insya allah asbab produk masalah period pain,  angin dalam dan migrain serta susah tidur dapat diatasi. 

Jangan takut minyak ni tak panas baby pun boleh guna. 

Nanti Kak Has share cara pakai untuk baby dan anak-anak yang hiperaktif atau disleksia. 

#Doaikhtiarrawat #Skuadbantusihat #DAuryacantek



RAWATAN ISLAM-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://www.instagram.com/p/B2t9-V0l5Rr/?igshid=1gfalo3o1j6mk
Iklan dihantar oleh : Dkhrcleverich (haslidamohdnasir@yahoo.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Lain-Lain Keperluan

RAWATAN ISLAM

RM 48.00
Baca Lagi

LEYNA BANTAL GEBU NO. 1

RM 39.00
Baca Lagi

RUMAH WANGI MACAM DI MEKAH

RM 150.00
Baca Lagi

SAYANGI ASET ANDA

RM 190.00
Baca Lagi

RAWATAN ALTERNATIF

RM 39.90
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Lampu Garam Bukit-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Haslida binti Mohd Nasir
Lampu Garam Bukit-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(302)

BABIES(2)

KESIHATAN(91)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(10)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(145)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(126)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(163)

Select Negeri

SELANGOR(318)

PAHANG(82)

KELANTAN(578)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(67)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(17)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(89)

PUTRAJAYA(18)

LABUAN(6)

MALAYSIA(795)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)