7 Sebab Kenapa Anda perlu dapatkan panduan ini jika mahu niaga di lazada

Category
Brand
PENERANGAN :

AS'SALAMUALAIKUM.....

BISMILLAHIRAHMANRAHIM...

.

PERHATIAN!

KEPADA PENIAGA ONLINE YANG SALE SEDANG SENDU! STOK MASIH BERLAMBAK 

Ketahuai cara bagaimana nak lajukan sale dan habiskan stock yang bertimbun ,anda tak perlu pening kepala lagi jika anda 

Dapatkan panduan lengkap bagaimana jualan naik  meroket dan stock yang berlambak  bawah katil dan tangga akan clear dengan menjual  di lazada.

.

Cara Untuk Lajukan Jualan & Habiskan Stock Produk 

Saya tahu! Memang sakit kepala kalau barang yang kita jual tak laku-laku! Atau slow sangat terjual!
Lebih-lebih lagi kalau kita ni peniaga yang mempunyai kedai!
Dia punya sayu nak tunggu pelanggan datang ke kedai tu.... Fuh.. Sedih...!
Lagi-lagi selepas fenomena wabak COVID ni.. memang sikit sangat orang yang keluar rumah dan datang ke kedai untuk beli barang!

Kalau perkara ini dibiarkan berterusan..... memang tak lama lah jangka hayat kedai dan bisnes kita ni!

.

Ada Juga Cuba Jual Online Kat Facebook!

Orang kata! Sekarang ni ramai orang ada kat facebook! Semua orang ada akaun facebook! kat Malaysia ni.. ada 24 juta orang ada akaun facebook! jadi.. cubalah jual kat facebook!

Adalah juga cuba-cuba buat iklan jual barang kat facebook!
Dapat banyak juga orang reply PM..PM..PM..... TAPI bila dah PM diorang... diorang tak beli pun! Huh!

Bila buat iklan kat group-group iklan pulak..... letih uiii.. tak sampai 5 minit buat post.. iklan kita terus terbenam ke bawah.. takde sape tengok pun! Semua orang sibuk buat post nak jual barang masing-masing! Hareemm!

Buat Website E-commerce?

Ada juga terfikir juga nak buat web e-commerce sendiri... tapi... Pening! Terlalu banyak perkara teknikal!
Macam mana nak buat website? Macam mana nak beli Domain? Nak beli Hosting lagi? Nak setup web ecommerce tu lagi! Nak upah orang... boleh tahan "keras" juga harganya!

Tak masuk lagi bab website down, web kena hack.... hu hu.. Itu baru bab nak buat web... belum lagi bab marketing!
Bukan senang nak tarik pelawat masuk website...!
Kena keluar kos lagi untuk buat iklan untuk tarik pelawat masuk ke website!
Kerja-kerja nak tarik pelawat ni pula bukan kaleng-kaleng... banyak ilmu juga nak kena belajar dan benda nak kena buat.

Kalau dah sibuk buat benda-benda tu.. bila masa pulak saya nak urus stok, nak buat pembungkusan, nak hantar barang untuk pos lagi.. nak uruskan hal-hal lain pasal bisnes lagi!

Fuh!...

Saya faham semua itu.....

.

Lazada! Setelkan Semuanya!.

Sebab itulah... saya rekemen anda gunakan lazada!

Apabila anda meletak dan menjual produk anda di Lazada... banyak masalah yang boleh anda selesaikan!

1. Pasaran Anda Lebih Luas!
Ya! Anda tidak perlu lagi risau menunggu-nunggu orang yang tinggal di kawasan sekeliling kedai anda untuk datang dan membeli di kedai anda!.

Apabila anda berniaga di lazada... orang dari seluruh malaysia boleh beli produk anda! Tak perlu lagi bergantung kepada orang-orang di kawasan sekitar anda lagi!

2. Beroperasi 24 JAM!
Ah ah! Ini yang bestnya bila anda jual produk di lazada.. tak kira bila-bila masa.. pukul 2 pagi sewaktu anda sedang tidur pun, orang ramai masih boleh beli produk anda!

.
3. Tak Perlu Layan Berjela-jela!
Apa lagi yang lebih best!... Anda tak perlu lagi layan bakal pembeli anda berjela-jela di PM atau di wassap! Jika mereka berminat.. mereka akan terus beli.. dan anda..

hanya perlu pos sahaja ikut pesanan yang diterima! Tak perlu lagi buang masa berjam-jam reply wasap atau PM kat facebook!

.
4. Kos Rendah & Tiada Masalah Teknikal!
Ya.. untuk berniaga di lazada..anda tak perlu beli domain.. beli hosting.. mahupun buat website.. disitu, anda sudah jimat beratus atau beribu ringgit!

Kos untuk buka kedai di lazada adalah PERCUMA!.. Anda hanya akan dikenakan caj sekitar 2% sahaja apabila produk anda terjual!...  Kalau tak terjual.. tak perlu bayar apa-apa...

Jimat giler! Di lazada juga, tidak ada masalah server down, atau masalah website di hack!

.
5. Pelawat Ramai Giler!
Ini kelebihan yang paling utama apabila berniaga di Lazada! Pelawat Ramai Gileerr! Sekitar 500 ribu pelawat sehari!Kalah bilangan pelawat jika anda buka kedai di KLCC sekalipun!

Apa yang lebih menarik lagi.. pelawat-pelawat ini pula sememangnya pelawat yang mempunyai "keinginan membeli" yang tinggi! Dan.. itulah sebab utama mereka masuk

ke laman web lazada... sebab mereka nak beli sesuatu! Tidak seperti Facebook atau Instagram.. dimana, pelawat  yang masuk ke website tersebut, adalah lebih kepada ingin

bersosial sahaja! Just nak tengok cerita dan perkembangan rakan-rakan mereka.. bukan sebab nak membeli!

.

Dibawah ini adalah statistik anggaran pelawat di lazada setiap bulan!

Jualan Mencecah 6 Angka Sehari!

Boleh dikatakan.. hampir setiap bulan, pihak Lazada akan buat kempen pemasaran ! Contohnya seperti Kempen 11.11 dan juga kempen 12.12 yang selalu dilakukan oleh pihak lazada setiap tahun! Kempen-kempen ini sebenarnya banyak memberi impak dan manfat kepada peniaga-peniaga yang berniaga di Lazada!

Mereka tidak lagi perlu keluarkan kos marketing beribu-ribu ringgit! Pihak Lazada yang akan buat dan tanggung kos marketing tersebut! Tugas kita... hanya menjual sahaja!

Tahun lepas, sewaktu kempen 11.11 di jalankan, ada peniaga yang berjaya menjana jualan sehingga 6 Angka dalam tempoh sehari sahaja!

Ini adalah bukti jualan sebenar seorang peniaga di Lazada dalam tempoh 1 hari sahaja, iaitu semasa kempen 11.11 dijalankan!
 

.

Baiklah! Jualan 6 angka sehari diatas mungkin agak melampau! Peniaga tu  mungkin seorang peniaga yang dah lama.. dah ada banyak pengalaman..  stok barang diorang pun ada sangat banyak!

Apa kata kita cuba lihat pula hasil peniaga-peniaga yang lain, iaitu peniaga-peniaga kecilan seperti saya... Rata-ratanya, berjaya menjana jualan 4 angka sehari sewaktu kempen jualan diadakan oleh pihak Lazada!  

.

 

Disini! Saya tidaklah menjanjikan anda akan turut sama berjaya mendapatkan jualan 4,5 atau 6 angka sehari di Lazada!

Tetapi, saya cuma berkongsikan potensi jualan yang mungkin boleh diraih oleh anda menerusi platform Lazada ini! Buktinya, sudah ada yang

berjaya menjana jualan setinggi itu dan ia bukanlah sesuatu yang mustahil!

.

Tapi Awas! Anda Juga Mungkin Boleh Rugi!

Ada juga saya dengar, ada beberapa orang yang main cuba-cuba sendiri untuk menjual di Lazada ni..  tetapi akhirnya mereka rugi! Puncanya...

mereka tidak faham cara sebenar berniaga di Lazada.

.

Saya sendiri pernah mengalami kerugian yang teruk untuk order pertama yang saya terima di Lazada!
Puncanya, adalah disebabkan saya tidak begitu mahir tentang bagaimana proses penjualan dan penghantaran di Lazada dijalankan... walaupun pada waktu itu,

saya telah menghadiri kursus secara online di Lazada University dan telah dapat sijil hadir latihan dan ujian dengan jayanya.

.

Namun teori tidak seindah praktikal… Selepas meletakkan barang saya di website Lazada, untuk hari pertama sahaja saya telah berjaya mendapat 5 order! 

Dalam tempoh kurang semiggu, 5 barang tersebut telah selamat sampai kepada pelanggan, tetapi mengikut rekod Lazada.. saya masih belum hantar barang tersebut! Fuh! Masak!

.

Akhirnya duit yang dibayar oleh pelanggan dipulangkan semula oleh pihak lazada kepada pelanggan tersebut!!
Kiranya pelanggan dapat barang free dan saya pula kerugian hampir RM500 untuk tempoh sehari.

.

Tapi itu adalah cerita 5 tahun dulu, ia menjadi pengajaran yang sangat berguna kepada saya untuk mengkaji dengan lebih mendalam dan tepat tentang selok belok berniaga di Lazada!

Sekarang?

Alhamdulillah... saya telah berjaya menjana sehingga 5 angka sebulan di Lazada.
Ramai juga yang bertanya dan meminta nasihat..... bagaimana saya berjaya memperolehi jualan sehingga 5 angka dengan hanya menjual di Lazada?

Sebab itulah... saya tulis dan hasilkan sebuah panduan mengenainya!

 

Memperkenalkan! Panduan Lengkap Menjual Barang Di Lazada!

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini,

ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

.

Panduan ini dihasilkan untuk membantu anda yang mahu menjual di Lazada supaya anda tidak menanggung rugi seperti mana yang pernah saya alami dulu

sewaktu mula-mula menjual produk di Lazada. Di dalam ebook ini, saya terangkan satu demi satu langkah-langkah untuk melisting barang dan memproses order secara betul di Lazada.

.

Pepatah inggeris ada menyebut, Don’t Reinvent the Wheel. Anda tak perlu bersusah payah untuk cuba jaya sendiri dan mencari-cari cara yang tepat untuk menjual barang di Lazada.

Semuanya sudah saya terangkan dan jelaskan di dalam panduan ini. Anda hanya perlu ikut & tiru saja. Belajar dari kesalahan orang lain,

adalah lebih murah dan mudah daripada belajar dari kesalahan diri sendiri.

.

Apa Yang Terkandung Di Dalam Ebook Panduan Bisnes Lazada Ini?

Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Secara langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Lazada, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada cara nak pos barang tu kepada pembeli!

Ia memang complete! Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

  • Cara Daftar Sebagai Seller Di Lazada
    Saya tunjukkan langkah demi langkah secara bergambar, bagaimana untuk mendaftar dengan betul untuk menjadi penjual di Lazada.

.

  • Cara Listing Produk Yang Tepat!
    Ada beberapa kaedah yang boleh anda gunakan untuk menyenaraikan produk anda di website Lazada. Dalam ebook ini,
  • saya tunjukkan secara bergambar step-by-step bagaimana melakukannya. Ada beberapa bahagian penting yang perlu anda titik beratkan sewaktu membuat penyenaraian barangan anda.
  • Jika anda tidak "cakna" tentang perkara ini, anda mungkin akan mengalami kerugian!

.

  • Cara Proses Order!
    Ah ha! Mungkin bunyi macam mudah... Apa yang susahnya? Bila dah dapat order... hantar sahajalah barang tu kepada customer! Tapi...
  • Disinilah kesilapan yang telah saya lakukan dan menyebabkan saya kerugian RM500 untuk order pertama yang saya terima di Lazada! Semuanya hanya disebabkan
  • saya terlupa klik satu "Link" pada bahagian memproses tempahan ini!

.

  • Cara Selesaikan Masalah Pelanggan!
    Ya! Setelah anda berjaya menjual kepada ramai orang, pastinya akan wujud  satu dua masalah yang perlu anda hadapi! Antaranya seperti barangan tidak sampai kepada pelanggan,
  • barang rosak apabila sampai ke tangan pelanggan dan sebagainya! Jadi, ada satu bab dalam ebook ini saya ceritakan, bagaimana untuk menangani masalah tersebut dengan profesional.

.

  • Cara Promosi Produk Anda Di Lazada!
    Walaupun di Lazada sudah ada berjuta pelawat sebulan, tetapi anda juga perlu lakukan sedikit promosi agar barang anda dapat
  • menarik perhatian pembeli dan membolehkan barangan anda terjual dengan lebih cepat dan lebih banyak. Pihak Lazada sudah menyediakan
  • 7 tools yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan barangan anda! Saya tunjukkan setiap satu cara menggunakannya!

.

  • Cara Design Lazada Store Anda!
    Susunatur kedai yang cantik dan kelihatan profesional akan membantu Lazada store anda untuk lebih menonjol berbanding kedai lain.
  • Ia juga akan mempengaruhi keyakinan pelanggan untuk membeli di kedai anda! Saya tunjukkan juga bagaimana cara untuk melakukannya!

.

  • Cara Promosi Lazada Store Anda!
    Ada 7 cara yang boleh anda lakukan untuk mempromosikan kedai Lazada anda! Semuanya dilakukan secara Percuma sahaja!

.

  • Sumber Borong Produk
    Ada beberapa tempat dan website yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan sumber produk secara borong! Saya kongsikan sumber tersebut

.

  • Cara Jual Produk Secara Dropship!
    Ah ha! Nak jual produk secara Dropship di Lazada ni ada lain sikit! Tak sama seperti anda menjual produk dropship di Shopee,
  • Facebook ataupun Instagram! Dalam panduan ini, ada satu bab khusus, saya tunjukkan cara yang sebetulnya...  bagaimana mahu menjual produk secara dropship di Lazada!

.

Berminat Nak Dapatkan Ebook Panduan Ini?

Ops! Sebelum itu! Saya minta maaf terlebih dahulu dan saya mahu berterus-terang dengan anda! Ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang...

Antara orang yang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini ialah.

  • Orang Yang Sudah Lama Berniaga Di Lazada!
    Ya! Jika anda sudah lama berniaga di Lazada, ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda! Anda mungkin sudah selesa dan gembira dengan teknik yang anda gunakan!
  • Jadi anda tidak perlu dapatkan ebook ini! .

.

  • Orang Yang Tidak Pernah Membeli Di Lazada
    Untuk menjadi seorang penjual di Lazada, maka, anda perlu percaya pada platform Lazada ini dan perlu mempunyai pengalaman membeli di Lazada terlebih dahulu.
  • Jika anda tidak pernah membeli di Lazada sama ada sebab "takut ditipu" atau sebab "tidak faham" cara membeli di Lazada.
  • Anda perlu buang dahulu perasaan takut itu dan perlu belajar dahulu cara membeli. Jika "cara membeli" pun anda tidak faham, maka,
  • anda pasti tidak akan faham "cara menjual", kerana "cara menjual" adalah 10x ganda lebih rumit dari "cara membeli".

.

  • Orang Yang Langsung Tiada Sebarang Idea / Produk Untuk Dijual!
    Jika anda masih belum mempunyai sebarang produk atau langsung tiada sebarang idea mahu menjual apa? Anda juga tidak digalakkan mendapatkan ebook ini! Saya sarankan anda download dulu ebook  "6 Website Supplier" dibawah dan dapatkan dahulu  idea atau produk yang mahu dijual! Kemudian, baru dapatkan ebook panduan bisnes lazada ini!

.

Jika anda adalah orang yang masih belum mempunyai sebarang idea atau produk yang mahu dijual! Anda boleh muatturun ebook dibawah secara Percuma!

hanya perlu masukkan nama & email anda dibawah, dan saya akan emailkan ebook ini kepada anda nanti!

 

 

 

 

Sudah Bersedia Untuk Dapatkan Ebook Ini?.

Baiklah! Jika anda tidak tergolong dalam 3 golongan yang saya sebutkan diatas dan anda betul-betul berminat untuk dapatkan ebook ini! Saya ada berita gembira untuk anda! Jika anda dapatkan ebook Bisnes Lazada ini hari ini juga! Saya akan berikan anda 2 ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk berniaga di Lazada! .

Bonus Tambahan 2 Buah Ebook Special!


EBOOK BONUS #1 - PANDUAN EXPRESS BERNIAGA DI LELONG

Alang-alang sudah berniaga di Lazada, apa kata anda berniaga juga di Lelong.my? Lebih banyak channel jualan, ianya lebih baik! Ibaratnya, ia seperti anda membuka banyak kedai di banyak tempat.

Jadi, di dalam ebook bonus ini, saya tunjukkan kepada anda, bagaimana untuk membuka kedai di website Lelong.my dengan pantas!


EBOOK BONUS #2 - EXPOSED! GAYA SANTAI URUS BISNES DI LAZADA!

Berniaga di Lazada ni, tak sama seperti berniaga di kedai fizikal. Kita tidak perlu duduk dan tunggu depan komputer sepertimana orang yang jaga kedai dari pukul 10 pagi sampai 10 malam. Kita hanya perlu luangkan masa beberapa jam sahaja untuk uruskan kedai kita di Lazada!

Dalam ebook bonus ini, saya kongsikan jadual rutin harian saya! Pukul berapa saya semak order?, pukul berapa saya bungkus barang? dan pukul berapa saya pergi ke pejabat pos untuk buat penghantaran.

Semuanya saya lakukan hanya secara santai sahaja!

EXTRA BONUS - FB GROUP SUPPORT!

 
Ya! Tidak cukup dengan 2 ebook Bonus tambahan diatas! Saya juga turut menyediakan sebuah Facebook Group khas untuk anda yang mendapatkan ebook ini pada hari ini!

Dalam group ini, anda boleh bertanya soalan jika anda ada sebarang perkara yang mungkin anda kurang jelas setelah membaca ebook Bisnes Lazada ini!.

Di dalam group ini juga anda boleh saling mengenali pembaca-pembaca ebook yang lain dan berkongsi info dan tips yang terkini!

Jadi,anda tidak perlu risau kerana anda tidak akan ditinggalkan berseorangan setelah anda mendapatkan ebook ini!

Klik Butang Dibawah!.

Baiklah! Tanpa melengahkan masa lagi! Anda boleh klik butang hijau "Dapatkan Sekarang!"  atau gambar ebook dibawah untuk mendapatkan ebook ini!

Harga? Berapakah harga ebook ini?

Saya tidak akan bermain potong-potong harga dengan anda!
Direct sahaja saya katakan... saya tawarkan pakej ebook Panduan Bisnes Lazada ini dengan harga yang cukup murah dan berbaloi!

Iaitu.... Hanya RM100 sahaja!  Ya! RM100 sahaja!
Namun begitu, saya tidak dapat janji harga ini akan kekal untuk selamanya!

Jadi, lebih baik anda dapatkan ebook ini hari ini juga sebelum saya berubah fikiran menaikkan harga ebook ini atau menarik semula 2 bonus tambahan yang saya tawarkan bersama ebook ini!

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini,

ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!.

.

Dengan setiap pembelian ebook “Bisnes Lazada” ini, saya sertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM100 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, pihak saya yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik gambar ebook  di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook Bisnes Lazada ini pada harga RM100 sahaja SEKARANG ..

.

 
 

P/s :- Saya telah catitkan semua pengalaman saya berniaga di Lazada di dalam ebook ini hingga menjadi setebal 220 mukasurat! Ianya adalah ebook panduan yang lengkap yang akan mengajarkan kepada anda cara yang betul untuk berniaga di Lazada!

P/p/s:- Oh ya! Saya tidaklah menjamin anda PASTI akan mendapat jualan 4 angka seminggu di Lazada setelah membaca ebook ini! Ianya bergantung kepada pelbagai faktor serta usaha anda dimana ianya adalah diluar kawalan saya.

P/p/p/s:- Info dan ilmu di dalam ebook ini hanyalah bertujuan untuk membantu anda bermula dengan pantas tanpa anda perlu membuang masa, tenaga dan wang di dalam mencuba dan mencari-cari cara yang betul untuk mula berniaga di Lazada.

Sekian,

John Jenin
Otai Seller Di Lazada, Shopee & Lelong!
www.BisnesLazada.com



7 Sebab Kenapa Anda perlu dapatkan panduan ini jika mahu niaga di lazada-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://www.bisneslazada.com
Iklan dihantar oleh : Fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Mencari kekayaan atau mencari pemilik kekayaan itu

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia Amalan guru mendatangkan wang tanpa di duga

RM 0.00
Baca Lagi

langkah arjuna dua bonus dalam pelayaran bahtera g

RM 0.00
Baca Lagi

Satria langit amalan ilmu memagar diri dan kawasan

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana nak dapatkan post iklan menjadi viral ta

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan kerohaniah menarik rezeki kebahagian ketena

RM 0.00
Baca Lagi

Kerja sebagai pengedar simkad tonewow nikmati komi

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan ilmu mendapat bantuan ALLAH dengan tentera

RM 50.00
Baca Lagi

BAGAIMANA ANDA BOLEH MULAKAN BISNES ONLINE HANYA D

RM 10.00
Baca Lagi

menbongkar Rahsia amalan para wali yang menpunyai

RM 80.00
Baca Lagi

Rahsia Amalan ilmu raja pengasihan semula jadi un

RM 60.00
Baca Lagi

RAHSIA AMALAN MEMAGAR GAIB MELINDUNGI DIRI DAN KE

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan raja wahyu menpunyai tiga kekuatan d

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu amalan menarik tali wang supaya tak pu

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan ilmu penguasa wang ismu jalil khusa

RM 100.00
Baca Lagi

Rahsia amalan wahyu maharaja ilmu penunduk secara

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu hisapan nafas yang menjadikan seseora

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia amalan menbuka pintu-pintu rezeki tertutup

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu amalan panahan mata pengasihan serta b

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan tiga rahsia tembus hijab penuntup rezeki

RM 0.00
Baca Lagi

Sautau dan penawar dapatkan nya sebelum ianya mend

RM 60.00
Baca Lagi

MENBONGKAR RAHSIA ILMU AMALAN MEMANGGIL ROH DUIT

RM 100.00
Baca Lagi

IJAZAH Amalan ilmu master key pengasihan pelaris

RM 60.00
Baca Lagi

MenJemput rezeki 7 penjuru dengan amalan raja doa

RM 60.00
Baca Lagi

Amalan pembakitan tubuh dengan ayat haijaiyah ser

RM 190.00
Baca Lagi

Amalan mendatangkan wang keadaan kecemasan terhind

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan amalan ilmu payung ALLAH dengan doa mala

RM 0.00
Baca Lagi

Kaedah amalan solat istikharah bisnes cinta dan ke

RM 0.00
Baca Lagi

Gemdam Ilmu sakti sesuai untuk para peniaga dan pa

RM 0.00
Baca Lagi

Hantar pesanan tanpa peralatan canggih tapi hanya

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia amalan menangkis senjata sulit yang mengun

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia iklan mudah viral lima hari case study mod

RM 0.00
Baca Lagi

KETAHUAI RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH DAPAT INCOME

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia amalan ilmu ketakutan kerisauan pengasihan

RM 60.00
Baca Lagi

Dafta percuma dengan pnext biz 2in1 web iklan dan

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia jana income pkp darurat belanja dapat cashb

RM 0.00
Baca Lagi

MEMBONGKAR RAHSIA AMALAN KEROHANIAN AMPUH UNTUK P

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan pelarisan ke tampanan ke cantikan ke

RM 0.00
Baca Lagi

Anda bisnes online kenapa guna cara manual auto ka

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan cara-cara buat cake muffin boleh dibuat m

RM 0.00
Baca Lagi

Kerimo Penghalau Binatang Perosak Masalah Gangguan

RM 0.00
Baca Lagi

Video Panduan Pengiklanan Google Ads

RM 0.00
Baca Lagi

PKP Bisnes apa modal yang rendah

RM 30.00
Baca Lagi

ONPAY Sistem bayaran online automatik bisnes FREE

RM 0.00
Baca Lagi

Tutorial yang mudah diikut & lengkap dengan gambar

RM 0.00
Baca Lagi

Panduan lengkap mohon jawatan kerajaan lulus

RM 30.00
Baca Lagi

Pengedar Simkad diperlukan ,Pakej Pelancongan yang

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana Anda Dapat Menjana Pendapatan dengan TO

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana menternak kambing dengan betul berjaya d

RM 50.00
Baca Lagi

Pkp handfon keperluan utama topup dan bayar bil bu

RM 0.00
Baca Lagi

7 Sebab Kenapa Anda perlu dapatkan panduan ini jik

RM 100.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(322)

PAHANG(84)

KELANTAN(578)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(823)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)