MyPay2u adalah Free Platform Payment Gateway topup dengan mypay2u anda untung

Category
Peluang Perniagaan
Brand
PENERANGAN :

NAK TOPUP FON TAPI NAK JIMAT ?

 
Soalan Lazim MyPay2u
 
1. Apa itu myPay2u?
MyPay2u adalah Free Platform Payment Gateway. Anda berbelanja, buat pembayaran tanpa tunai, tanpa CASH. Boleh membeli belah barang dapur spt ikan, sayur dll, bayar topup, bayar bill api air, astro, insurance kereta, beli pakaian, keperluan anak sekolah, KFC, McD dll.
 
2.Apakah perbezaan myPay2u dengan shopping online yang lain?
 
Shopping online yang lain tidak berkongsi keuntungan dengan pelanggannya. Tetapi di myPay2u  keuntungannya dikongsikan dengan pelanggannya. Tambahan lagi semua golongan boleh mendaftar sistem secara percuma- FREE jer😊
 
3. Apa beza byr di myPay2u? Online banking kan ada mcm2 juga.
Jika byr melalui sistem myPay2u, anda dpt rebate purata 4%, jika bank online, anda tak dpt apa2. Silap2 kene charge lagi ada. 
 
4. Apakah kelebihan menyertai  sebagai ahli?
Selagi mereka berbelanja, anda akan terima insentif dua level. L1 - 0.5%, L2 - 1%. Selagi mereka belanja, anda wajib terima insentif. 
 
5. Bagaimana hendak join sebagai ahli?
 
Pendaftaran keahlian adalah percuma . Tak perlu keluar modal simpan stok. Hanya membuat pembelian credit voucher minima RM50. Duit itu terus boleh anda guna untuk bayar keperluan sendiri dll.
 
6. Bagaimana hendak mendapat income di myPay2u?
Apabila anda join sebagai ahli anda diberikan link anda sendiri untuk anda sebarkan link anda di media2 sosial. Selagi mereka melakukan pembyaran dan belanja, anda akan mendapat komisen 0.1% hingga 5% smpi bila2. Wow disinilah anda boleh menjana income setiap minit...!!!!
 
7. Bagaimana komisen dibayar?
 
Komisen akan dibayar terus masuk ke account bank anda. Min RM 50.
 
8. Apakah risiko yang saya akan tanggung bila join sebagai partner?
 
Tiada risiko kerana anda tidak mengeluarkan sebarang kos. Tiada charge dikenakan.
Anda tidak perlu menguruskan urusan penerimaan order dari pelanggan anda. Anda hanya share link anda dan terima komisen sahaja. 
Sendiri belanja dpt, mereka belanja anda juga dpt.
Akan tetapi anda akan terima risiko yang tinggi jika anda lepaskan peluang ini kerana platform free, byr dpt rebate. Ianya hanya terletak dihujung jari anda sahaja.
 
Ya mulakan langkah pertama dgn membeli credit voucher minima, anda sudah boleh menjalankan business anda. Fenomena CASHLESS paymeny ini telah melanda Malaysia.
 
Bagaimana anda buat duit?
 
Cerita no 1- Pejabat POS
 
Sebenarnya setiap kali anda bayar bill di pejabat Pos, syarikat2 spt TNB, Telekom, Syarikat Air, Celcom Maxis dll, kena bayar KOMISYEN antara 1%-10% dari jumlah bil yg anda bayar. Ada syarikat yg bayar 20-90 sen flat rate.
Pejabat Pos dpt KOMISYEN.
Anda dapat apa?😢
Kenapa ANDA tak ambil komisyen tu?
 
Bila anda join MyPay2U, anda dapat KOMISYEN tu😊
 
Jom join MyPay2U sekarang 👇🏿👇
 

Bagaimana anda buat duit ?
 
Cerita no 2- internet banking...
 
Setiap kali anda bayar apa2 jenis pembelian atau bayar apa2 bill menggunakan internet banking spt Maybank2U, CIMBClick dll, syarikat itu kena bayar KOMISYEN antara 1%-3% dari jumlah bil yg anda bayar kepada bank. Ada syarikat yg bayar 10-90 sen flat rate.
 
Bank dpt KOMISYEN.
Anda dapat apa?😢
 
Kenapa ANDA sendiri tak ambil komisyen tu?
 
Bila anda join MyPay2U, anda dapat KOMISYEN tu😊
 
Jom join MyPay2U sekarang 👇🏿👇
 

login dafta free


Bagaimana anda buat duit?
 
Cerita no 3- kad kredit...
 
Setiap kali anda bayar apa2 jenis pembelian atau bayar apa2 bill menggunakan kad kredit spt VISA, MASTERCARD dll, syarikat itu kena bayar KOMISYEN antara 1%-3% dari jumlah bil yg anda bayar. Ada syarikat yg bayar 10-90 sen flat rate.
 
Bank/ KAD KREDIT dpt KOMISYEN.
Anda dapat apa?😢
 
Kenapa ANDA sendiri tak ambil komisyen tu?
 
Bila anda join MyPay2U, anda dapat KOMISYEN tu😊
 
Jom join MyPay2U sekarang 👇🏿👇


Bagaimana anda buat duit?

 
Cerita no 4- SAYA SUKA BAYAR CASH
 
MAAF kalau bahasa saya kasar. Melainkan dlm keadaan TERPAKSA, orang yg SENGAJA guna cash ni sebenarnya BODOH. 
Kita nak bagi duit FREE pun tak nak ker???
 
Kalau anda ni gaji kecil, anda ni sebenarnya berlagak sombong. Selalu hujung2 bulan duit tak cukup😢. Kami nak bagi duit FREE pun tak nak ker?
 
Kalau anda ni gaji besar, biasanya org yg gaji sangat berkira dan sangat suka dapat duit. Apalagi duit FREE!!! 
Sudah RAMAI businessmen dan org bergaji besar dan kaya raya join MyPay2U. Ko jgn malukan golongan org2 yg banyak duit😜
 
Owh, kalau dompet jatuh tercicir atau kena ragut, bye bye CASH💸💸💸
 
Dgn QR Code MyPay2U, anda tak perlu risau HILANG duit. Kalau hp hilang atau kena ragut, duit anda dlm spending wallet tetap selamat, tak hilang💪
 
Jom join MyPay2U sekarang utk BUAT DUIT👇
 
1) Mengapa perlu join MyPay2U? 
 
2) Mengapa perlu terus mendaftar ahli seberapa ramai yg boleh?
 
#####################
 
MyPay2U adalah sistem bayaran TANPA WANG TUNAI - CASHLESS PAYMENTS.
 
1) Pendaftaran Percuma seumur hidup.
 
2) Dapat income 0.01% hingga 5% daripada perbelanjaan harian.
 
3) Berbelanja utk diri sendiri pun dapat duit.
 
4) Selagi kita hidup, kita TIDAK BERHENTI BELI BARANG KEPERLUAN. Beli beras, ikan, sayur dll pun dapat buat duit.
 
5) MyPay2U sebenarnya adalah sebagai PELUANG BUAT DUIT cara paling mudah, TANPA MENJUAL.
 
6) Bagi peniaga, anda akan mempunyai pelanggan yg setia. Bisnes meningkat.
 
7) Bagi peniaga, ini adalah peluang perniagaan kedua tanpa membuka kedai baru.
 
8) Sebagai permulaan, kita mula dgn Topup, Insuran Kereta dan pembayaran bill api air astro dll.
 
9) Syarikat2 besar juga akan bergabung dengan MyPay2U seperti KFC, McD, PIZZA HUT, TESCO, MYDIN, GIANT dan sebagainya secara berperingkat peringkat.
 
10) Kami juga mencari KOPERASI2,  PEKEDAI PEKEDAI, PERSATUAN2, NGO, PIBG, PTPN STUDENT2 YG INGIN MENJANA PENDAPATAN.
 
11) Tiada bayaran yg tersembunyi jika menyertai MyPay2U. 
 
JANGAN TUNGGU LAGI✅
 
Ajak ahli keluarga, adik beradik, saudara mara, sahabat2, kawan2, org awam seluruhnya, khusushya pekedai2 & syarikat2 swasta💶💵
 
MyPay2U membantu kita mencari pendapatan - berdikit dikit lsma2 jadi  bukit...
 
Jom join MyPay2U sekarang utk BUAT DUIT👇
Klik Untuk Register 
Dah Say “Done”
MyPay2u pembayaran bil online .Bayar je dpt rebet .Nk buat income kena cari ahli baru .Mereka bayar bil kita dpt insentif .



MyPay2u adalah Free Platform Payment Gateway topup dengan mypay2u anda untung-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://www.mypay2u.com/Member/register?mli=ahmad10536121
Iklan dihantar oleh : Fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Peluang Perniagaan

MyPay2u adalah Free Platform Payment Gateway topup

RM 0.00
Baca Lagi

Berniaga di shoppe dapatkan panduan serta bonus e

RM 100.00
Baca Lagi

sebelah video serta softwere rahsia menanti anda ,

RM 100.00
Baca Lagi

Ada Kamera & Minat Ambil Gambar? Mahu Buat Duit De

RM 30.00
Baca Lagi

Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga e

RM 60.00
Baca Lagi

Bagaimana Memulakan Bisnes online Dari Rumah Dan

RM 30.00
Baca Lagi

Nak Buat Bisnes & Nak Cari Duit Lebih! Tapi Masih

RM 80.00
Baca Lagi

Bagaimana Memulakan Penternakan Ikan Tilapia Dala

RM 30.00
Baca Lagi

JUAL TUDUNG JENAMA SENDIRI HANYA COPY PASTE SAJA

RM 70.00
Baca Lagi

Rahsia jana pendapatan di shoppee hanya online jer

RM 100.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(322)

PAHANG(84)

KELANTAN(578)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(823)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)