MINYAK URUT MULTIPURPOSE

Category
Kesihatan
Brand
PENERANGAN :

RM40

Postage Add Rm8SM

Bubble belly ni bukan sekadar minyak urut minyak panas deh, dalam sebotol tu banyak kebaikan dia kita boleh guna.

Bahan yang digunakan pun sangat berkualiti siap ada vitamin E dan aloevera oil. Bau wangi okay

Yang penting kita sapu minyak ni sekali dapat bakar lemak, pudarkan strectmark dan kulit kita pun moist dan lembut. 

Mana nak cari minyak panas yang multipurpose macam ni kan?

Rm40 je sebotol. Sesuai untuk lelakii dan perempuan, budak2 pun boleh pakai juga 😊

www.wasap.my/601121074287/bboil



MINYAK URUT MULTIPURPOSE-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz
Iklan dihantar oleh : Heryati (farahnisa2012@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kesihatan

anda sihat, poket lebat

RM 300.00
Baca Lagi

Maxup 100% Original

RM 0.00
Baca Lagi

MINYAK URUT MULTIPURPOSE

RM 40.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

MINYAK URUT MULTIPURPOSE-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Heryati
MINYAK URUT MULTIPURPOSE-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(47)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(323)

PAHANG(85)

KELANTAN(578)

PERAK(71)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(59)

TERENGGANU(20)

SABAH(64)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(828)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)