Dafta percuma dengan pnext biz 2in1 web iklan dan web peribadi dapat iklan dapat bonus

Category
Brand
PENERANGAN :

Produk Dah Ada? Tak Kisahla Produk Sendiri Atau Jual Produk Orang Lain. Tapi Masih Tiada Landing Page?
MAHUKAH ANDA SAYA TUNJUKKAN BAGAIMANA ANDA BOLEH MULA BINA LANDING PAGE TANPA MODAL YANG BESAR TANPA YURAN BULANAN DAN TANPA YURAN TAHUNAN.

“Jangan tunggu lama-lama, bina landing page atau minisite sekarang! Lagi cepat anda bina, lagi bagus...”

Pernahkan dengar kata-kata yang sebegini dari mulut-mulut yang bergelar SIFU atau OTAI bisnes internet? Ya memang betul! Membina landing page atau minisite merupakan jalan terbaik untuk menjual di internet. Akan tetapi masalahnya..


Dafta dengan pnextdotbiz percuma jer dan dapatkan berbagai kelebihan yang disediakan,anda juga dapat menjana income harian mingguan dan bulanan jika join dengan pnextdotbiz . Anda juga akan dapat bonus dari admin sebagai menhargai usaha anda dalam mengembangkan website pnextdotbiz .

Selepas anda dafta sila chek email anda dan login website pnext.biz dan mula bina page jualan anda ,Bagaimana nak login sila lihat Video di bawah .

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️


BANYAK BISNES YANG TERKUBUR AKIBAT KRISIS EKONOMI AKIBAT SERANGAN COVID 19 RAMAI PARA USAHAWAN YANG BERALIH ARAH KEPADA ONLINE BAGAIMANA DENGAN BISNES ANDA  SUDAH KAH ANDA ONLINEKAN BISNES ANDA SEKARANG. BAGAIMANA DENGAN NASIB BISNES & EKONOMI ANDA SEKARANG?

Dunia sekarang sudah berubah jika dulu ramai orang berlumba-lumba  untuk mendapatkan tapak untuk niaga tapi keadaan sekarang sudah jauh berubah kerana meraka mengunakan online untuk ke senangbungan bisnes meraka demi meneruskan hidup Bagi meraka yang mahir dalam IT 

tak menjadi masaalah bagi meraka dan juga meraka menpunyai kewangan yang bertimbun Persoalanyacomputer bagaimana dengan yang tidak mahir IT dan kewangan yang cukup-cukup makan.

Ketahui rahsia bagaimana anda boleh onlinekan bisnes anda dengan P NEXT.BIZ  dan dapat income secara pasif  walaupun anda kurang mahir IT Apa yang penting anda ada produk untuk di onlinekan atau apa-apa perkhimatan yang berkaitan dengan anda Apa yang penting anda nak berubah dari kehidupan dahulu kepada kehidupan yang lebih baik dari yang sebelumnya.

P NEXT.BIZ UNTUK APA?

P next.biz adalah sebuah Platform e dagang laman web untuk para peniaga online buat iklan  Senang cerita macam pasar malam , shopping compex, lot 10  ecosave cuma bezanya antara fizika dengan di gital kalau fizikal kita pergi kedai nya contoh kita nak beli kasut jadi kita pergi kedai kasut kalau kita nak beli

kereta kita pergi tempat jual kerata Tapi di gital kita tak perlu kemana-mana walaupun kita duduk atas katil pun kita boleh shopping . Begitu juga dengan p next.biz boleh jual apa-apa saja yang anda suka selagi anda tidak melangar peraturan SURUHANJAYA KUMINIKASI MUTILMEDIA SKMM Malaysia atau pun macam shopee lazada fingo ebay amazon dan lain-lain lagi .ok faham ya!!

Jika E-dagang platform shopping shopee lazada ebay amazon ianya terikat dengan syarat-syarat yang di keluarkan pihak pengurusan Begitu juga dengan P NEXT.BIZ cuma beza nya disini anda bebas tanpa syarat syarikat walau bagaimana pun jika sekiranya anda melanggar peraturan SKMM Ianya adalah tanggungjawab anda sendiri Pihak admin tidak akan bertanggungjawab keatasnya. 

Web P NEXT.BIZ ini di cipta ,diprogramkan, dibangunkan dengan mengunakan BOOTRAD .Apa benda BOOTRAD tu? Bootrad ni macam code computer yang dicipta oleh pakar-pakar computer IT   "specialist computer it" Admin telah buatkan satu sistem yang dinamakan atas peraturan bawah syarikat scurity

malaysia SSM.  PNEXT.BIZ adalah untuk memudahkan para peniaga yang berminat menjual barangan mereka secara online E-DAGANG Pnext.biz mesra seo engin carian google  Pnext.biz boleh diekses , dilayari mengunakan pc computer rumah laptop computer riba dan juga guna handfon pintar yang boleh di

sambungkan pada internet sama ada guna data fon wifi  dan juga lan cable stremax . sistem bootrad ini selamat daripada gangguan luar seperti "harker" penceroboh pemgodam laman web. 

APA FUNGSI DAN KELEBIHANYA?

Fungsinya sama juga dengan  web promosi yang ada di internet sama ada mengunakan wordpress server hosting dengan bayaran tahunan yang ditetapkan. Tapi web p next.biz semuanya di tanggung oleh pihak admin Jadi kita tak perlu lagi nak fikirkan bayaran bulanan dan juga tahunan semuanya adalah percuma

dan juga Free maintenance Free update terbaru dari admin . Anda hanya dafta free kemudian dengan kemudahan yang di sediakan oleh pihak admin. Habis kenapa kena bayar rm60.00? Bayaran ini adalah sebagai upah kerja admin bercekan mata dan  perah otak bagaiman nak buat sistem ini . Mana kala yang

mendafta maknanya ia berminat untuk menguna kan web ini  Untuk bayaran rm60 adalah sebagai ejan pnext.biz yang akan disimpan dalam sistem mengikut pendaftaran  di daftakan . 

Apabila ada yang mendafta free maka automatik ia dapat satu lot "ruang niaga" untuk dia promosikan mengikut link yang di sediakan oleh admin dalam sistem , Jika ada yang upgrade VIP maka automatik dia menjadi ahli berbayar dengan berbagai kemudahan yang disediakan oleh admin Jika sekiranya ada yang
mendafta di bawah link VIP tersebut maka secara automatik ia jadi ahli bawah VIP itu yang menajaanya "Inroduser"  atau pun dipanggil downline dan ahli itu UPGRADE ke VIP(berbayar) maka sebagai menhargai usaha ahli VIP itu admin bagi  bonus penaja.

MACAMANA NAK TEBUS BONUS ?

Jika ahli vip dapat downline maka dia boleh tebus bonus melalui E-wallet yang di sediakan Caranya pergi ke menber area (dasrdbord) klik pada bonus kemudian klik pada E-wallet maka semua bonus terkumpul disitu , Bonus ini di kumpul secara automatik ianya boleh di tebus setiap hari 3 kali sehari Had pengeluaran ada lah tertakluk pada peraturan bank negara malaysia  .       

BAGAIMANA CARANYA!

P NEXT.BIZ Anda hanya perlu dafta percuma kemudian anda UPGRADE VIP MENBER  dengan bayaran sekali sahaja "LIFE TIME " kemudian anda boleh masukkan apa-apa yang anda nak onlinekan di dalam page anda Setiap page ada disediakan id untuk memudahkan anda dan juga para pelangan yang berkunjung ke page anda yang anda pamerkan.

Jika sekiranya anda ahli VIP anda dapat tool percuma banyak kemudahan yang disediakan antaranya:>

DOWNLOAD PERCUMA (VIP ONLY)

  1. Software sparkol videoscribe (Video Creator)

  2.  Video Easy Animator Pro (IMAGE Creator)

  3. Easy Sketch Pro (Video Creator)

  4. APPS GBWASAP (Software Wasap.)

  5. 120 Tapak Iklan Percuma.

  6. Sistem simpan Database(no hp  nama & email)

  7. Senarai Group wasap telegram group fb bebas iklan


Jika sekira nya anda mahir dengan IT ianya adalah satu bonus bagi anda  Ini kerana anda boleh buat iklan anda jadi animasi P NEXT.BIZ dibangun kan dengan mengunakan bootrad  Apa yang bestnya ianya tidak mengunakan wordpress seperti yang ada di google Jika anda ingin boottrad ada disediakan link nya Anda juga tak perlu bayar hosting meintenance dan lain-lain semuanya dah d sediakan secara percuma Anda juga boleh masukkan gambar video dan juga boleh di jadikan blog motivasi dan lain-lain lagi.

Pihak admin ada menyedikan bonus Untuk ahli VIP sebagai menhargai usaha anda. Bonus ini anda dapat secara automatik masuk dalam E WALLET anda Ianya boleh di keluarkan pada bila-bila masa  yang anda perlukan . 

Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah di bawah

  1. DAFTA PERCUMA

  2. UPGRADE KE VIP 

  3. MASUK KAN PRODUK 

  4. PROMOT LINK URL ANDA KE MEDIA SOSIAL

BERAPA BAYARAN UNTUK JADI VIP 

Jika anda berminat untuk join dengan web minipage  anda hanya perlu bayar RM 60.00 sahaja secara lifetime Kalau di ikutkan harga ini tak berbalol  dengan usaha admin lakukan Tapi keran ingin menbantu para peniaga lebih-lebih lagi keadaan ekonomi dunia yang jatuh sekarang yang di sebabkan dilanda covid 19 

terutama nagara kita yang darurat dan pkp.Inilah masanya untuk kita bangkit kembali dengan menbina semula bisnes .  Jika anda ada kedai di shopee lazada amazom big bay dan lain-lain anda boleh link kan kedai anda itu ke P NEXT.BIZ  Di palform e dagang yang menpunyai ruang yang terhad tapi di P NEXT.BIZ ada banyak ruang untuk masukkan produk .

SILA BUAT BAYARAN KE ADMIN  RM60.00

  • Ikuti langkah-langkah berikut
  1. Dafta percuma lepas dafta (chek email)

  2. login ke p next.biz (masuk kan ID & password) 

  3. klik bahagian bonus 

  4. klik pada cara upgrade

  5. Pengesahan akan di sah kan dalam masa 24 jam 

Cara kedua buat bayaran pada penaja

  1. sila masuk kan maklumat yang di perlukan

  2. pilih cara bayaran 

  3. cara online @ cara manual (CDM )

  4. klik icon (HANTAR) dibawah 

  5. tunggu pengesahan bayaran anda.

  • pastikan nama email & no fon sama dengan yang didaftakan

Terima kerana kerana anda telah menbaca sampai akhirnya pilihan ditangan anda   



Dafta percuma dengan pnext biz 2in1 web iklan dan web peribadi dapat iklan dapat bonus-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz/fikri16?buka=detail&iklan_id=5973
Iklan dihantar oleh : fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Mencari kekayaan atau mencari pemilik kekayaan itu

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia Amalan guru mendatangkan wang tanpa di duga

RM 0.00
Baca Lagi

langkah arjuna dua bonus dalam pelayaran bahtera g

RM 0.00
Baca Lagi

Satria langit amalan ilmu memagar diri dan kawasan

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana nak dapatkan post iklan menjadi viral ta

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan kerohaniah menarik rezeki kebahagian ketena

RM 0.00
Baca Lagi

Kerja sebagai pengedar simkad tonewow nikmati komi

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan ilmu mendapat bantuan ALLAH dengan tentera

RM 50.00
Baca Lagi

BAGAIMANA ANDA BOLEH MULAKAN BISNES ONLINE HANYA D

RM 10.00
Baca Lagi

menbongkar Rahsia amalan para wali yang menpunyai

RM 80.00
Baca Lagi

Rahsia Amalan ilmu raja pengasihan semula jadi un

RM 60.00
Baca Lagi

RAHSIA AMALAN MEMAGAR GAIB MELINDUNGI DIRI DAN KE

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan raja wahyu menpunyai tiga kekuatan d

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu amalan menarik tali wang supaya tak pu

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan ilmu penguasa wang ismu jalil khusa

RM 100.00
Baca Lagi

Rahsia amalan wahyu maharaja ilmu penunduk secara

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu hisapan nafas yang menjadikan seseora

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia amalan menbuka pintu-pintu rezeki tertutup

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu amalan panahan mata pengasihan serta b

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan tiga rahsia tembus hijab penuntup rezeki

RM 0.00
Baca Lagi

Sautau dan penawar dapatkan nya sebelum ianya mend

RM 60.00
Baca Lagi

MENBONGKAR RAHSIA ILMU AMALAN MEMANGGIL ROH DUIT

RM 100.00
Baca Lagi

IJAZAH Amalan ilmu master key pengasihan pelaris

RM 60.00
Baca Lagi

MenJemput rezeki 7 penjuru dengan amalan raja doa

RM 60.00
Baca Lagi

Amalan pembakitan tubuh dengan ayat haijaiyah ser

RM 190.00
Baca Lagi

Amalan mendatangkan wang keadaan kecemasan terhind

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan amalan ilmu payung ALLAH dengan doa mala

RM 0.00
Baca Lagi

Kaedah amalan solat istikharah bisnes cinta dan ke

RM 0.00
Baca Lagi

Gemdam Ilmu sakti sesuai untuk para peniaga dan pa

RM 0.00
Baca Lagi

Hantar pesanan tanpa peralatan canggih tapi hanya

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia amalan menangkis senjata sulit yang mengun

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia iklan mudah viral lima hari case study mod

RM 0.00
Baca Lagi

KETAHUAI RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH DAPAT INCOME

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia amalan ilmu ketakutan kerisauan pengasihan

RM 60.00
Baca Lagi

Dafta percuma dengan pnext biz 2in1 web iklan dan

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia jana income pkp darurat belanja dapat cashb

RM 0.00
Baca Lagi

MEMBONGKAR RAHSIA AMALAN KEROHANIAN AMPUH UNTUK P

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan pelarisan ke tampanan ke cantikan ke

RM 0.00
Baca Lagi

Anda bisnes online kenapa guna cara manual auto ka

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan cara-cara buat cake muffin boleh dibuat m

RM 0.00
Baca Lagi

Kerimo Penghalau Binatang Perosak Masalah Gangguan

RM 0.00
Baca Lagi

Video Panduan Pengiklanan Google Ads

RM 0.00
Baca Lagi

PKP Bisnes apa modal yang rendah

RM 30.00
Baca Lagi

ONPAY Sistem bayaran online automatik bisnes FREE

RM 0.00
Baca Lagi

Tutorial yang mudah diikut & lengkap dengan gambar

RM 0.00
Baca Lagi

Panduan lengkap mohon jawatan kerajaan lulus

RM 30.00
Baca Lagi

Pengedar Simkad diperlukan ,Pakej Pelancongan yang

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana Anda Dapat Menjana Pendapatan dengan TO

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana menternak kambing dengan betul berjaya d

RM 50.00
Baca Lagi

Pkp handfon keperluan utama topup dan bayar bil bu

RM 0.00
Baca Lagi

7 Sebab Kenapa Anda perlu dapatkan panduan ini jik

RM 100.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(322)

PAHANG(84)

KELANTAN(578)

PERAK(70)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(823)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)