KETAHUAI RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH DAPAT INCOME SETIAP HARI WALAUPUN PKP COVID19.

Category
Brand
PENERANGAN :

PERHATIAN...!!! KETAHUI BAGAIMANA INCOME ANDA BOLEH MASYUUK SETIAP HARI WALAUPUN PKP COVID19.

Ketahui cara bagaimana duit anda akan masyuuk ke akaun bank anda setiap hari walaupun ekonomi seperti sesak nafas. Anda tersenyum sampai ke telinga macam orang jumpa peti emas di tempat sunyi yang tidak di ketahui orang lain. 

walaupun musim pkp covid 19 majoriti rakyat diseluruh dunia terutama nya di malaysia mengunakan handfon dengan berbagai tujuan dan keperluan.  Tak kurang juga ada di kalangan mereka hanya untuk menhabiskan masa. Tahukah anda di situ ada peti emas yang tersembuyi yang perlu anda rebut peluang sebelum ianya terlepas ke tangan orang lain .

Apa yang bestnya anda hanya buat sekali tapi income masyuuk berkali-kali Ianya boleh dilakukan dengan cara santai-santai tanpa menganggu jadual harian anda Tapi anda hanyalah perlu korban kan sedikit masa untuk dapatkan EMAS tersebut.

Jika anda sanggup korban kan sedikit masa anda dan ditambah pula anda seorang yang creative dan suka mencari sesuatu lain daripada yang lain ketahuilah ini peluang yng terbaik untuk anda.


8 SEBAB KENAPA ANDA KENA BANGUN APPS INI

BUAT SEKALI MASYUK BERKALI-KALI

TAK PERLU JADI PAKAR IT

BOLEH BUAT SECARA SANTAI-SANTAI

INCOME MASYUK DALAM KIRAAN USD

KEUNTUNGAN TIADA HAD

KURANG PERSAINGAN

 PERMINNTAAN YANG TINGGI

DUIT MASYUUK TIADA HAD MASA


BAGAIMANA  CARANYA NAK  BUAT APPS INI?

Jika anda berminat boleh dapatkan EBOOK APPS GAME dengan harga yang sangat murah.Andainya anda berjaya bangunkan satu permainan game Maknanya anda telah mendapat income tetap dan sekiraanya anda ingin income masyuk berganda-ganda kena usaha lebih sikit.

Tak semua orang yang sesuai dengan Ebook ini, Hanya mereka yang ada minat pada permainan games dan ingin mendapatkan duit setiap bulan. Sebenarnya diluar negara, APPS DEVELOVER ini dah buat berjuta-juta USD dan ada yang mengelilingi dunia dengan income apps ini.


SIAPA YANG SESUIA DAPATKAN EBOOK INI

NEWBIE / BEGINNER SANGAT SESUAI! Kerana ianya tidak memerlukan kemahiran teknikal programming.

  •  Anda yang ada gaji bulanan tapi nak cari pendapatan tambahan.
  • Anda yang diberhentikan atau diminta cuti dari bekerja ketika ini.
  •  Anda yang mahukan income yang maintain setiap bulan .
  • Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
  • Anda yang tak banyak masa tapi mahukan income tambahan.
  • Sesiapa yang baru nak menceburi bidang apps sebelum belajar apps yang lebih advance. 
  •  Anda yang mahukan kerja part time yang tak memenatkan. 
  • Pelajar yang nak mencari income tambahan.                                       

Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Orang yang Malas nak 'take action'.

2. Orang yang nak kaya cepat tanpa usaha lebih.

3. Orang yang dah menjana income lumayan dengan mobile apps.

4. Orang yang tak boleh sabar dalam membuat apps.

p/s: Yang rasa dia dah advance dalam Bidang Apps ni, tak perlu la nak beli ebook ni ya.


KANDUNGAN MENARIK DALAM EBOOK INI:

MODUL 1 :

Modul pengenalan ini akan menerangkan mengenai aplikasi dan penerangan tentang ebook

MODUL 2 :

Tutorial Step By Step GAME 1

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Pertama anda.

Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding.Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 3 :

Tutorial Step By Step GAME 2

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Kedua anda.

Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding.Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 4 :

Tutorial Step By Step GAME 3

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Ketiga anda.

Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding.Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.


MODUL 5 :

Iklan Google

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara mencari kod & meletakkan kod iklan google yang betul di dalam apps game anda.


MODUL 6 :

Cara Setting & Download APK Game ke Phone 

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step untuk anda mengu ji game anda di phone sendiri sebelum di upload ke google playstore.

 

MODUL 7 :

Cara Daftar Akaun Plasytore

Di dalam modul ini akan menerangkan  step by step cara membuka akaun playstore anda untuk kali pertama.

MODUL 8 :

Cara Upload Apps Di Playstore

Di dalam modul ini akan menerangkan  step by step cara betul untuk anda Upload apps game anda di playstore.


MODUL 9 :

Rahsia Tips & Trick Menarik

Modul ini akan saya bongkarkan rahsia tips & trik mengenai apps game anda.Rahsia yang tak ramai orang tahu.


MODUL 10 :

Pantang Larang Yang Perlu Anda Tahu

Modul ini akan menerangkan mengenai  pantang larang yang perlu anda elakkan dalam membuat apps game anda.Tersalah buat anda akan diblock oleh google playstore.

BONUS MODUL 11 :

Content Game Hari Raya Nombor 1

Modul ini adalah BONUS sempena HARI RAYA .Modul ini akan menyediakan content untuk Game Hari Raya No 1 dimana anda hanya perlu tukar nama & guna sahaja content yang diberi.

BONUS MODUL 12 :

Content Game Hari Raya Nombor 2

Modul ini adalah BONUS sempena HARI RAYA .Modul ini akan menyediakan content untuk Game Hari Raya No 2 dimana anda hanya perlu tukar nama & guna sahaja content yang diberi.


BERAPA HARGA EBOOK NI?

TUNGGU DULU! !  3 bonus menanti 

TEKAN GAMBAR BAWAH

⬇️⬇️⬇️⬇️


Jika anda minat menulis dapat panduan dibawah

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️



KETAHUAI RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH DAPAT INCOME SETIAP HARI WALAUPUN PKP COVID19.-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://bit.ly/app_812
Iklan dihantar oleh : fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Mencari kekayaan atau mencari pemilik kekayaan itu

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia Amalan guru mendatangkan wang tanpa di duga

RM 0.00
Baca Lagi

langkah arjuna dua bonus dalam pelayaran bahtera g

RM 0.00
Baca Lagi

Satria langit amalan ilmu memagar diri dan kawasan

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana nak dapatkan post iklan menjadi viral ta

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan kerohaniah menarik rezeki kebahagian ketena

RM 0.00
Baca Lagi

Kerja sebagai pengedar simkad tonewow nikmati komi

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan ilmu mendapat bantuan ALLAH dengan tentera

RM 50.00
Baca Lagi

BAGAIMANA ANDA BOLEH MULAKAN BISNES ONLINE HANYA D

RM 10.00
Baca Lagi

menbongkar Rahsia amalan para wali yang menpunyai

RM 80.00
Baca Lagi

Rahsia Amalan ilmu raja pengasihan semula jadi un

RM 60.00
Baca Lagi

RAHSIA AMALAN MEMAGAR GAIB MELINDUNGI DIRI DAN KE

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan raja wahyu menpunyai tiga kekuatan d

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu amalan menarik tali wang supaya tak pu

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan ilmu penguasa wang ismu jalil khusa

RM 100.00
Baca Lagi

Rahsia amalan wahyu maharaja ilmu penunduk secara

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu hisapan nafas yang menjadikan seseora

RM 190.00
Baca Lagi

Rahsia amalan menbuka pintu-pintu rezeki tertutup

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia ilmu amalan panahan mata pengasihan serta b

RM 0.00
Baca Lagi

Amalan tiga rahsia tembus hijab penuntup rezeki

RM 0.00
Baca Lagi

Sautau dan penawar dapatkan nya sebelum ianya mend

RM 60.00
Baca Lagi

MENBONGKAR RAHSIA ILMU AMALAN MEMANGGIL ROH DUIT

RM 100.00
Baca Lagi

IJAZAH Amalan ilmu master key pengasihan pelaris

RM 60.00
Baca Lagi

MenJemput rezeki 7 penjuru dengan amalan raja doa

RM 60.00
Baca Lagi

Amalan pembakitan tubuh dengan ayat haijaiyah ser

RM 190.00
Baca Lagi

Amalan mendatangkan wang keadaan kecemasan terhind

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan amalan ilmu payung ALLAH dengan doa mala

RM 0.00
Baca Lagi

Kaedah amalan solat istikharah bisnes cinta dan ke

RM 0.00
Baca Lagi

Gemdam Ilmu sakti sesuai untuk para peniaga dan pa

RM 0.00
Baca Lagi

Hantar pesanan tanpa peralatan canggih tapi hanya

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia amalan menangkis senjata sulit yang mengun

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia iklan mudah viral lima hari case study mod

RM 0.00
Baca Lagi

KETAHUAI RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH DAPAT INCOME

RM 0.00
Baca Lagi

Rahsia amalan ilmu ketakutan kerisauan pengasihan

RM 60.00
Baca Lagi

Dafta percuma dengan pnext biz 2in1 web iklan dan

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia jana income pkp darurat belanja dapat cashb

RM 0.00
Baca Lagi

MEMBONGKAR RAHSIA AMALAN KEROHANIAN AMPUH UNTUK P

RM 60.00
Baca Lagi

Rahsia amalan pelarisan ke tampanan ke cantikan ke

RM 0.00
Baca Lagi

Anda bisnes online kenapa guna cara manual auto ka

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan cara-cara buat cake muffin boleh dibuat m

RM 0.00
Baca Lagi

Kerimo Penghalau Binatang Perosak Masalah Gangguan

RM 0.00
Baca Lagi

Video Panduan Pengiklanan Google Ads

RM 0.00
Baca Lagi

Panduan bisnes modal rendah permintaan tinggi kerj

RM 30.00
Baca Lagi

ONPAY Sistem bayaran online automatik bisnes FREE

RM 0.00
Baca Lagi

Tutorial yang mudah diikut & lengkap dengan gambar

RM 0.00
Baca Lagi

Panduan lengkap step by step serta bonus lulus

RM 30.00
Baca Lagi

Pengedar Simkad diperlukan ,Pakej Pelancongan yang

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana Anda Dapat Menjana Pendapatan dengan TO

RM 0.00
Baca Lagi

Bagaimana menternak kambing dengan betul berjaya d

RM 50.00
Baca Lagi

Pkp handfon keperluan utama topup dan bayar bil bu

RM 0.00
Baca Lagi

7 Sebab Kenapa Anda perlu dapatkan panduan ini jik

RM 100.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(301)

BABIES(2)

KESIHATAN(92)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(11)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(150)

MAKANAN(93)

PERNIAGAAN(281)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(31)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(127)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(322)

PAHANG(84)

KELANTAN(578)

PERAK(71)

NEGERI SEMBILAN(69)

KEDAH(60)

TERENGGANU(20)

SABAH(63)

SARAWAK(18)

JOHOR(133)

MELAKA(51)

PENANG(61)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(90)

PUTRAJAYA(21)

LABUAN(6)

MALAYSIA(824)

INDONESIA(10)

SINGAPORE(12)

BRUNEI(12)