Tua sebelum waktunya? Nak ke kalau k,lyn tunjuk apa bendanya? yanag pasti #hilang segala macam hitam

PENERANGAN :

Hai! harini K.lyn nak tunjuk #Multi-Solution Revitalizing Skincare Series apa yang akk guna sebagai usaha nak mencantikkan wajah yg sebelumni hitam penuh dgn jeragat. Bukan ajer jeragat,  jerawat pun tak berani nak tumpang sekaki tau! 

 Multi-Solution Revitalizing Skincare Series ini dapat juga mencerahkan dan melembapkan kulit wajah.Skincare produk mesra wuduk ini dapat melindungi kulit dari sinaran UV, membaiki sel kulit mati, mencerahkan dan melembabkan kulit.

Selain membantu mengecilkan liang2 pori, skincare Nurraysa juga dapat mengurangkan bintik2 halus di permukaan kulit wajah .
Nak ke Nak!

klik SINI klik SINI klik SINI

Selain drpd itu #Multi-Solution Revitalizing Skincare Series adalah #Produk mesra wuduk boleh membantu Penjagaan Wajah kalian
Siang Dan Malam.

#1 Hydra Gentle Cleanserh 
Pencuci muka dengan #formula yang melembutkan kulit wajah. Berfungsi membersihkan #wajah hingga ke dalam pori. Tidak mengeringkan kulit walaupun selepas mencuci wajah

#2 Acne Treatment Serum
Serum ini bertindak untuk mengecutkan jerawat dengan cepat. Mudah meresap ke dalam kulit. Jadi anda akan lebih selesa dengan cepat.Kulit wajah boleh menjadi lebih halus dan mulus serta lembap dan cerah dengan penggunaan yang konsisten.

#3 Advanced Hydrating Essence
Advanced Hydrating Essence merupakan salah satu lagi penyelamat kulit wajah anda. Dengan tekstur yang lebih ringan, ia membaiki sel kulit wajah dari dalam dan menjadikan kulit lebih mulus dan anjal.Anda akan kelihatan lebih muda dari usia sebenar.

#4 Skin Revival Day Cream
Krim Pencerah Muka Siang yang mudah diserap ke dalam kulit. Dengan #SPF35PA++ krim ini dapat menyekatakan tona kulit anda serta mencerahkan dan melembapkan kulit wajah.Krim ini juga bagus untuk dipakai waktu siang kerana ia melindungi kulit dari sinaran UV.

#5 Restoring Night Cream
Restoring Night Cream digunakan pada waktu malam untuk membaiki sel kulit wajah disamping melembapkan kulit wajah.Kandungan ekstrak #tumbuhan yang tidak membuat iritasi pada kulit sensitif juga dapat mencerahkan kulit wajah disamping membaiki.
Dan semua produk ini ada dalam skincare set terbaru Nurraysa

Bonus 1 Lagi Produk Yang Akan Membantu Kulit Wajah kalian
Jika kalian Dapatkan Sekarang

#Bonus : #Miracle Glass Skin Toner RM 15.50
Toner dari ekstrak bunga-bungaan dan tumbuhan semulajadi. Membersihkan kulit wajah hingga ke lapisan dalam. Toner ini berfungsi untuk menjadikan kulit kalian lembut, lembap dan glowing.Dengan penggunaan yang konsisten toner ini boleh membuatkan kulit wajah anda kemerah-merahan.

Dapatkan #harga #istimewa dengan promo PWP bersama set skincare terbaru Nurraysa.

Cara Penggunaan Multi-Solution Revitalizing Skincare Series #Nurraysa

Cara Penggunaan Siang
Cuci wajah dengan Hydra-Gentle Cleanser.
Lembapkan kulit wajah dengan Miracle Glass Skin Toner
Kemudian, picit sedikit Acne Treatment Serum dan ratakan ke seluruh wajah.
Akhir sekali, calit Skin Revival Day Dream SPF35++ & ratakan ke seluruh wajah.


Cara Penggunaan Malam
Cuci wajah dengan Hydra-Gentle Cleanser.
Lembapkan kulit wajah dengan Miracle Glass Skin Toner
Kemudian, tuang sedikit Advanced Hydrating Essence pada telapak tangan dan ratakan ke seluruh wajah.
Akhir sekali, calit Restoring Night Cream & ratakan ke seluruh wajah.

Macammana berminat tak ? Janganlah muka muda2 lagi dah nampak tua baru umur 40an dah macam umur 80an.Jadilah seorang nenek yang tua sebelum waktunya. Muka muda TAPI dah berusia.#Produk #Nurraysanipun banyak dan laku di #pasaran dalam dan luar negara.Kalau nak tau lebih lanjut bolehlah

TENGOK SINI TENGOK SINI klik- klik jer ...TENGOK SINI bukan kena bayarpun 



Tua sebelum waktunya? Nak ke kalau k,lyn tunjuk apa bendanya? yanag pasti #hilang segala macam hitam-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://mylink.la/ailyn303
Iklan dihantar oleh : ZalinaAsmah (zalinaasmah303@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kecantikan

Selamat Datang Ke Pnext.biz !! Masih nak tunggu mu

RM 15.50
Baca Lagi

COLLAGEN SOAP WITH MARULA OIL nurraysa sweet2love

RM 35.00
Baca Lagi

Tua sebelum waktunya? Nak ke kalau k,lyn tunjuk ap

RM 75.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Tua sebelum waktunya? Nak ke kalau k,lyn tunjuk ap-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
zalina
Tua sebelum waktunya? Nak ke kalau k,lyn tunjuk ap-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(296)

BABIES(2)

KESIHATAN(124)

PERNIAGAAN RUNCIT(11)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(62)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(12)

PENDIDIKAN(78)

DERMA DAN INFAK(4)

TUDUNG(6)

ARTIKEL(25)

PEMBORONG(9)

PRODUK DIGITAL(198)

MAKANAN(100)

PERNIAGAAN(345)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(20)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(465)

RUMAH & BARANG PERIBADI(34)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(131)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(309)

Select Negeri

SELANGOR(358)

PAHANG(101)

KELANTAN(645)

PERAK(91)

NEGERI SEMBILAN(84)

KEDAH(80)

TERENGGANU(53)

SABAH(68)

SARAWAK(19)

JOHOR(173)

MELAKA(67)

PENANG(70)

PERLIS(13)

KUALA LUMPUR(108)

PUTRAJAYA(32)

LABUAN(8)

MALAYSIA(970)

INDONESIA(16)

SINGAPORE(21)

BRUNEI(17)