Victoria Secret Original Perfume

Gambar Pengiklan
Amazul Bin Matnor
Chat Now Visit Shop
Category
Minyak Wangi
Brand
PENERANGAN :

 

Victoria Secret Original Perfume

Senarai Wangian Serta Nota Bauan 💖

☑ SQUARE BOTTLE :

💕Bombshell - Fruity, aromatic and floral fragrance contains notes of purple passion fruit, Shangri-la peony and vanilla orchid

💕Angel Gold - Sexy blend of sparkling bergamot, lush gardenia and musk

💕Love Is Heavenly - A floral fruity fragrance for modern women Crisp, sweet, juicy, tasty & cheerful. Top notes of mandarin blossom, kiwi, blackberry & orange

💕Eau So Sexy - Mixes vibrant florals with luscious fruits and a touch of airy warmth for a scent that's flirty and forever young. Fresh gourmand. Bergamot, paradise apple and Chantilly cream

💕Tease - Black vanilla, frozen pear and blooming gardenia

☑ ROUND BOTTLE :

🌸Aqua kiss botol biru

- bau fresh sexy .. tak manis sangat dan bau soft .. lelaki pon ada beli bau aquaa kiss ni..best rasa fresh

🌸Sheer love

- bau flora dan ada manis2 sikit.. soft je bau nya ..

🌸Manggo temptation

- bau fruity manggo .. sebelum makan kita bau buah mango kan? sdap sedap maniss.. bau manggo temptation ni memang sebijik mango !

🌸Pure seduction

-fruity red plum , bau manis manis buah.. memang best .. yang tak suka bau strong dan suka bau soft boleh try pure seduction..

🌸Love spell

-bau cherry blossom , bau dia melekat melekat dekat hidung.. best bau fruity ..

🌸Vanila lace

- bau coklat , rasa nak makan² .. soft je bau .. orang yg suka bau vanila boleh try vanila lace

🎀 Night Angels plak bau dia alaa alaa citrus (bauan lemon) dia ada bau flora sikit dan bau kuat .. apa pun semua collection angel ni lain dari lain dan tahan lama yang bestnya bau exclusive 😍😍

💕 Sexy Angels bau dia manis mcm chewing gum dan cotton candy sexy kan bau sexy dan paling hot seller di butik Vs ! 😘😘😘

Best flavour victoria secret😻

✅Pure seduction, love spell, love addict & mango temptation bau sweet buahan , bau Tak tajam dan nice 😍

✅Aqua kiss, secretcharm & sheer love bau flora lembut , Bila spray rasa segar je tau🙈

✅Vanilla lace & amber romance bau vanilla + coklat2 , rasa nak makn2 je Bauan Flavour NIGHT new packging 💕

Exotic bau ala2 maskulin .

🎀Love Spell: Cherry Blossom & Peach

🎀Pure Seduction: Red Plum & Freesia

🎀Pure Seduction Lace: Red Plum & Freesia & Musk

🎀Passion Struck: Fuji Apple & Vanilla Orchid

🎀Sheer Love: White Cotton & Pink Lily

🎀Coconut Passion: Vanilla & Coconut

🎀Love Addict: Wild Orchid & Blood Orange

🎀Amber Romance: Amber & Creme Anglaise

🎀Vanilla Lace: Vanilla & Musk

🎀Mango Temptation: Mango Nectar & Hibiscus

🎀Secret Escape: Sheer Freesia & Guava Flowers

🎀Such A Flirt: Starfruit & White Orchid

🎀Total Attraction: Cherry Orchid & Lily Blossom

🎀Secret Charm: Honeysuckle & Jasmine

🎀Aqua Kiss:Rain-kissed Freesia & Daisy

🎀Dream: Marine Notes & Peony

🎀Kiss: Tiare Petals & Sheer Vanilla

🎀Rush: Juicy Clementine & Crystal Amber

🎀Exotic: Iris & Warm Sea Salt

🎀Romantic: Pink Petals & Solar Musk

🎀Temptation: Fuji Apple & Vanilla Orchid

🎀Love Spell Unwrapped: Vanilla spices & berry kisses. Cozy cashmere

🎀Pure Seduction Unwraped: Rain-kissed freesia & daisy

💖 Love spell lace

-fruity soft sangat fruity+vanila . bau dia lagi sweet dari yg biasa

💖 Pure seduction lace bau mmg soft sangat bau fruity + red plum & bau ada fruity berry sikit

www.wasap.my/+60122162249/nakperfume

 



Victoria Secret Original Perfume-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web :
Iklan dihantar oleh : AMempire73 (qiamazul@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Minyak Wangi

Victoria Secret Original Perfume

RM 40.00
Baca Lagi

PENCARIAN AGENT MASTO PERFUME VIRAL

RM 35.00
Baca Lagi

Perfume Masto WoW

RM 10.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

KEDAI SAUDAGAR EMAS 916-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Amazul Bin Matnor
KEDAI SAUDAGAR EMAS 916-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(325)

BABIES(2)

KESIHATAN(84)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(10)

KECANTIKAN(49)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(10)

PENDIDIKAN(67)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(23)

PEMBORONG(10)

PRODUK DIGITAL(138)

MAKANAN(86)

PERNIAGAAN(303)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(27)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(119)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(159)

Select Negeri

SELANGOR(293)

PAHANG(64)

KELANTAN(580)

PERAK(60)

NEGERI SEMBILAN(60)

KEDAH(76)

TERENGGANU(21)

SABAH(66)

SARAWAK(17)

JOHOR(129)

MELAKA(49)

PENANG(34)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(84)

PUTRAJAYA(14)

LABUAN(5)

MALAYSIA(543)

INDONESIA(16)

SINGAPORE(14)

BRUNEI(13)