CARA TERBAIK UNTUK KEMBALI KE JALAN LURUS ADALAH DENGAN AMALAN ILMU RAWAT HATI

PENERANGAN :

video

AMALAN GETARAN ENERGI TARIKKAN REZEKI

Amalan ini jika diamalkan dengan istiqamah, inshaa Allah getaran akan menarik Rezeki wang kepada pengamalnya.

⭕ - Rezeki datang tidak disangka ⭕ - Tidak akan kekeringan wang ⭕ - Rezeki sentiasa ada, tidak putus-putus ⭕ - Diluaskan pintu Rezeki ⭕ - Menguatkan daya pelarisan ⭕ - Hasil jualan meningkat ⭕ - Bisnes makin maju ⭕ - Segala usaha menjadi lancar

Info lanjut

video

AMALAN TAHAP TINGGI ILMU SUNGAI RAJAH 2 / 3

⭕ 1) Tahap 1; Ghaib- dapat menguasai segala bentuk keghaiban ⭕ 2) Tahap 2; Sirr- dapat menguasai Rahsia Alam ⭕ 3) Tahap 3; Kasyaf- dapat membuka mata batin

tahap asas [ 1 ]

Tahap 2 & 3 akan menguatkan lagi

🟢 1. Pengasihan. 🟢 2. Penunduk. 🟢 3. Kewibawaan. 🟢 4. Keberanian. 🟢 5. Pelaris niaga. 🟢 6. Peredam marah. 🟢 7. Kekuatan pukulan. 🟢 8. Kekuatan badan. 🟢 9. Kekuatan bathin. 🟢 10.Anti pukul.

Tahap Tinggi 2 / 3

video

HIZBUL MALAIKAT KAROMAH SERIBU MALAIKAT

Di antara Kelebihan Hizbul Malaikat, inshaa Allah:

💠 - untuk Mahabbah (Pengasihan) 💠 - kewibawaan akan menyerlah 💠 - sebagai penakluk kaum manusia atau jin 💠 - untuk pengubatan segala jenis penyakit mistik 💠 - terhindar daripada serangan zahir dan bathin 💠 - untuk pagar ghaib 💠 - meraih Rezeki dan Kekayaan 💠 - akan dijaga dari pelbagai bahaya yang mengancam keselamatan jiwa 💠 - selamat daripada kemalangan di darat mahupun di udara dan laut 💠 - selamat daripada binatang buas

Info lanjut

video

AMALAN ASMA GHAIB BATORO KARANG.

Di antara kelebihan Amalan ini adalah, inshaa Allah:

💠 - meneutralkan aura diri 💠 - memberi pengaruh yang besar 💠 - menambah kekuatan diri 💠 - menambah keberanian diri 💠 - meninggikan darjat/kedudukan 💠 - memberi kekuasaan diri 💠 - meningkatkan kerohanian diri 💠 - terhindar dari segala musibah 💠 - boleh merawat secara dekat atau jarak jauh

Info lanjut

video

asma tahap [ 1 ]

PEMBANGKITAN ASMA TUBUH TAHAP TINGGI [ 2 / 3 ]

 🟡 1) Rasa hati hampir kpd Allah SWT.  🟡 2) Mudah mendapat isyarat bathin  🟡 3) Kekuatan Badan Zahir dan Bathin  🟡 4) Makrifatullah  🟡 5) Kekebalan  🟡 6) Terhindar dari kebakaran  🟡 7) Segala bentuk serangan sihir, santau tidak akan mengena.

asma tubuh tahap [ 2 /3 ]

video

PENGASIHAN GENDAM SARI SUKMA

 🟡 menundukkan orang atasan atau bawahan atau sesiapa saja  🟡 musuh akan takut kepada kita  🟡 orang yang baik dengan kita akan bertambah baik  🟡 melembutkan hati seseorang  🟡 boleh meminta orang bayar hutang  🟡 mudah close deal bisnes/produk anda  🟡 ramai yang meminati kata-kata anda  🟡 memudahkan urusan dengan sesiapa saja

Info lanjut

video

AMALAN PENGASIHAN ASMARA SEJATI

Di antara kelebihan amalan Asmara Sejati ini

♻️ meningkatkan Daya Pengasihan dalam diri ♻️  Wajah makin berseri-seri ♻️ Kata-kata anda menjadi manis dan mudah mempengaruhi orang ♻️ Pelanggan akan kasih kepada anda dan akan meningkatkan jualan ♻️ Pasangan akan bertambah kasih ♻️ Musuh akan tunduk kepada anda ♻️ Sebagai Booster Rezeki, dan melariskan bisnes anda

asmara sejati

video

RAHSIA KEKEBALAN, KEKUATAN DAN KEWIBAWAAN

Kaedah ini tidak menggunakan perantaraan barang seperti besi kuning/hitam.

 🆗 - Kekebalan darpada tikaman, tembakan, hirisan, tetakan  🆗 - terhindar dari serangan ghaib  🆗 - Tubuh tidak terkesan dengan sebarang serangan  🆗 - meningkatkan kekuatan tubuh  🆗 - memancarkan kewibawaan diri  🆗 - menguatkan semangat dalam diri

Info lanjut

video

AMALAN ILMU 7 PERISAI GHAIB

7 perisai - kiri / kanan / atas / bawah / depan / belakang / dalaman [ hati ]

🍓 sihir/santau akan jadi tawar dan musnah 🍓 musuh akan menjadi lemah 🍓terlindung daripada segala marabahaya 🍓terlindung daripada binatang buas dan berbisa 🍓peroleh keselamatan samada di darat, laut dan udara 🍓 akan terlindung daripada serangan zahir & batin, tidak kira di mana anda berada

info lanjut

video

ILMU PENGASIHAN INTI ANGIN

kelebihan Ilmu Pengasihan Inti Angin, inshaa Allah:

 ✔️ - untuk Keharmonian Rumahtangga yang lebih bahagia  ✔️ - merapatkan hubungan dengan orang atasan mahupun orang bawahan  ✔️ - mengeratkan ukhuwah dengan orang sekeliling, adik-beradik, jiran-jiran, saudara mara serta sahabat handai  ✔️ - untuk bisnes, dapat menarik pelanggan yang ramai  ✔️ - sesiapa yang memandang wajah anda akan luluh hatinya  ✔️ - sesiapa yang mendengar kata-kata anda akan terkesan  ✔️ - lawan akan tunduk, kawan akan lebih akrab

Info lanjut

video

ILMU MULTI FUNGSI AMALAN NUR KARISMA

Di antara Kelebihan Ilmu Pengasihan Nur Karisma

🟢 - Memancarkan karisma yang tinggi 🟢 - Wajah bercahaya 🟢 - Orang akan jatuh kasih 🟢 - Sesiapa yang memandang anda akan terkesan 🟢 - Jika berniaga, akan melariskan produk dan bisnes 🟢 - Orang mudah dengar cakap 🟢 - Meningkatkan kewibawaan diri 🟢 - Menarik Rezeki melimpah ruah 🟢 - Sesiapa saja akan patuh kepada anda 🟢 - Dilancarkan segala urusan

Info lanjut

video
Syarat untuk mengambil Tahap Tinggi ini adalah anda perlu ada Tahap Asas dahulu. Dapatkan Video Amalan Ayat 33 Tahap Asas di

ayat 33 tahap asas

TINGKAPKAN AMALAN ILMU AYAT 33 TAHAP TINGGI

📌 1) Menyelesaikan banyak hajat 📌 2) Melindungi diri dari serangan makhluk halus 📌 3) Melindungi diri dari serangan sihir 📌 4) Melindungi diri dari serangan santau 📌 5) Memusnahkan musuh 📌 6) Melariskan perniagaan 📌 7) Mewujudkan Daya Pengasihan 📌 8) Mewujudkan Jiwa berani spt singa yang garang

ayat 33 tahap tinggi

video

ILMU MENARIK KEBANGJIRAN REZEKI WANG

 🥎 - menghadirkan Rezeki wang yang tidak putus-putus  🥎 - Tidak akan kekeringan wang  🥎 - Datang rezeki yang tidak disangka  🥎 - melariskan produk dan bisnes  🥎 - terbuka pintu-pintu rezeki  🥎 - dipermudahkan segala urusan  🥎 Dan banyak lagi akan dikongsikan dalam modul Ilmu Banjir Wang.

Info lanjut

video

ILMU WANG GHAIB DENGAN ASMA TAHAP TINGGI

 ♥️- Menarik wang atau rezeki ghaib dengan mudah  ♥️- Sesiapa yang memandang anda, akan jatuh kasih  ♥️- Jika pelanggan memandang anda, mereka akan mudah membeli produk anda  ♥️- dapat hajat ingin berjumpa seseorang akan tercapai.  ♥️- Memudahkan pengasihan seseorang kepada anda  ♥️- Pelindungan dari khianat musuh  ♥️- Membantu Melembutkan hati yang keras  ♥️- Memudahkan serta kelapangan segala urusan seharian

Info lanjut tahap tinggi [ 2 ]

video

ILMU GENDAM WANG TAHAP TINGGI [ 2 ]

 🔴 Wang akan datang secara tiba-tiba  🔴 Mendapat Rezeki tak disangka  🔴 Ramai pelanggan datang ke kedai anda secara tiba-tiba  🔴 Yang berniaga online, tiba-tiba orang membeli dan transfer duit kepada anda  🔴 Akan berlaku kehadiran wang tanpa diduga  🔴 Segala usaha pencarian wang akan jadi lebih mudah  🔴 Dan banyak lagi kejadian aneh akan berlaku, inshaa Alla

Info lanjut tahap tinggi [ 2 ]

video

ILMU PENGASIHAN AGUNG TANPA BATAS WAKTU

Kelebihan ilmu ini adalah kekuatan pengasihan

 🟠 Dalam masa singkat dan mudah, anda akan belajar:  🟠 Pengisian/ pengaktifan Daya Ghaib / Karomah ilmu Mahabbah Pengasih  🟠 Amalan Ilmu Mahabbah Nabi Yusuf  🟠 Amalan Wibawa Nabi Musa A.S  🟠 Ilmu Pengasihan 120 Tahun

Info lanjut

video

ILMU KEWIBAWAAN AMALAN JERKAH MALAIKAT

Amalan ini adalah amalan yang amat bagus untuk mencetuskan kewibawaan agar anda disegani di mata masyarakat umum biarpun anda bekerja sebagai tukang sapu, tukang Kebun, kerani rendah, buruh binaan.

Info lanjut

video

RAJA WAHYU MENUNDUK DAN MENGUNCI HATI

🟡 menghantar mesej kepada seseorang 🟡 menundukkan dan menembusi sukma orang yang dituju 🟡 menundukkan jiwa 🟡 mengunci hati 🟡 meningkatkan daya kewibawaan 🟡 melariskan perniagaan 🟡 dihindarkan kejahatan zahir & batin 🟡 dihindarkan dari sifat kesombongan dalam diri

Info lanjut

video

AMALAN RAJA PENGASIHAN

ilmu RAJA PENGASIHAN hanya dibaca masa keluar rumah jer

 🔰 - Sesiapa yang berurusan dengan anda, orang itu akan rasa kasih dan mudah berurusan dengan anda  🔰 - Jika anda bekerja, semua urusan kerja dengan rakan sekerja mahupun Boss anda akan menjadi mudah  🔰 - Jika anda berniaga, urusan jualbeli akan menjadi mudah. Perniagaan anda akan LARIS.

Info lanjut

video

PENGASIHAN JEMPOL IBU JARI

antara manfaat amalan ini adalah:

 🔴 - untuk dikasihi, dirindui, disayangi  🔴 - untuk pelarisan bisnes, close deal tuju kepada prospek / pelanggan  🔴 - untuk melembutkan hati orang yang dituju  🔴 - untuk perbaiki hubungan silaturahim dengan sesiapa sahaja  🔴 - untuk kebahagiaan rumah tangga yang lebih harmoni  🔴 - untuk menjemput jodoh/ orang yang disukai  🔴 - untuk memudahkan urusan dengan mereka

Info lanjut

video

ILMU PENGASIHAN MELALUI MINPI

🆗. Ditinggalkan pasangan, tunangan atau pasangan selingkuh (main kayu tiga). 🆗. Cinta bertepuk sebelah tangan atau cinta di tolak. 🆗 Hubungan asmara, rumah tangga sedang diambang perceraian, retak, pasangan tidak cinta lagi (cerai). 🆗. Hadir orang ketiga dalam menghancurkan hubungan asmara. 🆗. Pasangan sudah tidak menghargai lagi atau tidak direstui oleh keluarganya.

Info lanjut

video

RAHSIA ILMU AMALAN MELOBI PELANGAN

✔️ Kedai tiada pelanggan sehingga hampir gulung tikar ✔️ Tiada projek bertahun-tahun sehingga tiada pendapatan ✔️ Produk tidak laris sehingga rugi ribuan ringgit ✔️ Mencuba pelbagai perniagaan tetapi tidak berhasil sehingga rugi duit ✔️ Susah untuk mendapatkan projek atau tender

Info lanjut

video

ILMU AMALAN KUNCI PENGASIHAN

 🅰️ - melariskan bisnes dan produk anda  🅰️ - ramai yang kasih kepada anda  🅰️ - memudahkan urusan ketika berhadapan dengan sesiapa shj  🅰️ - musuh akan jatuh kasih kepada anda  🅰️ - rumahtangga lebih bahagia  🅰️ - boleh menjemput jodoh

Info lanjut

video

ILMU AMALAN RAJA PENGASIHAN SEMULAJADI

♂️ boleh digunakan untuk menjemput jodoh ♂️ untuk peniaga, akan melariskan produk anda ♂️ menarik Rezeki yang melimpah ruah ♂️ mudah mengutip hutang ♂️ memudahkan segala urusan ♂️ menarik perhatian orang ramai

Info lanjut

video

ILMU AMALAN PENGASIHAN ASMARA CINTA

  🟢 - Menambah Kasih Sayang di antara Suami & isteri supaya Rumahtangga lebih bahagia   🟢 - Untuk Perniagaan, akan menarik lebih ramai pelanggan samada Online atau Offline   🟢 - Sesiapa yang berjumpa dengan anda akan ada rasa kasih terhadap anda   🟢 - Akan dihormati oleh orang atasan jika anda seorang pekerja, jika anda Boss juga akan dihormati oleh orang bawahan.   🟢 - Memudahkan segala urusan dengan sesiapa saja

Info lanjut

video

ILMU AMALAN CLOSE DEAL SALAM KILAS

 ⭕ Sukar untuk mendapat kepercayaan orang  ⭕ Sukar untuk "Close Deal"  ⭕ Tiada projek bertahun-tahun sehingga tiada pendapatan  ⭕ Produk tidak laris sehingga rugi ribuan ringgit  ⭕ Mencuba pelbagai cara "CLOSE DEAL" tetapi tidak berhasil sehingga rugi duit  ⭕ Susah untuk mendapatkan projek atau tender

Info lanjut

video

ILMU AMALAN MENARIK ROH PITIH [WANG]

 ⭕ - mengembangkan bisnes dan jualan anda, samada online atau offline  ⭕ - menghadirkan Rezeki dari pelbagai penjuru  ⭕ - Rezeki datang tidak putus-putus  ⭕ - timbul rasa kasih sayang orang kepada anda  ⭕ - hajat Rezeki anda akan dipermudahkan

Info lanjut

Dapatkan update terkini terus ke email anda dengan hanya menekan daftar dibawah
Selepas anda daftar pastikan anda mengesahkan email anda

DAFTAR PERCUMA SINI

TEMPAH LAMAN WEB PERIBADI / LANDING PAGE / WEB JUALAN

Laman web / PORTAL LAMAN WEB BEBAS IKLAN DIRASMIKAN PADA 12/12/22 UNTUK LIMA TAHUN YANG PERTAMA Web Wang cepat ini dibangunkan untuk para peniaga yang nak online kan perniagaan mereka , Apa yang perlu dilakukan hanya daftar percuma kemudian aktifkan id dengan bayaran sekali seumur hidup [ life-time ] dengan harga RM100.00

  • Setiap ahli akan mendapat 3 laman web iklan ( 2 & 3 dikenakan yuran tahunan)

  • 1] https://wangcepat.biz/asl83 [ yuran life-time ]
    [ sistem autodownline plan metrix 5 x 7 ] [ plan auto pool 5 x 6 ]
  • 2 ] https://myempiremall.com/asl83 [ yuran tahunan - 365 hari setahun ]
    [ sistem S E O google ] menaikkan nama di carian google .
  • 3 ] https://websaya.biz/asl83 [ yuran tahunan - 365 hari setahun ]
    [ sistem pendaftaran collect database untuk followup [ auto blast email ]

Dalam portal laman web ini semua produk boleh dimasuk dan juga apa - apa urus niaga yang di jalankan setiap ahli , [ PRODUK ADALAH HAK MILIK AHLI ITU SENDIRI ] Ini kerana pihak ADMIN tidak menyediakkan apa - apa produk untuk ahli yang mendaftar dalam portal laman web iklan ini

Bayaran RM100.00 adalah sebagai yuran komitmen ahli itu sendiri, Bagaimana ahli untuk memajukan bisnes yang dijalankan adalah bergantung kepada usaha ahli itu sendiri . Keuntungan setiap jualan ahli adalah hak milik sepenuhnya [AHLI ITU SENDIRI ] dan jika berlaku kerugian adalah tanggungjawab ahli itu sendiri

Walau bagaimana pun pihak admin ada menyediakan satu plan untuk ahli yang ingin tambah pendapatan sampingan iaitu plan bonus tajaan ahli { caranya dengan menperkenalkan LINK affiliate web masing - masing kepada rakan-rakan dan juga sahabat yang lain } , Bayaran bonus tajaan adalah sebanyak Rm50.00 untuk setiap pendaftaran dibawah ahli yang di aktifkan

Jika anda berminat nak join WANG CEPAT DOT BIZ sila daftar pada link sini :

Jika sekiranya ahli yang mendaftar tidak mahir dalam IT atau kesuntukan masa untuk memasukkan produk dan juga ayat jualan , serah kan kepada kami yang sedia berkhimat untuk design page jualan khas untuk AHLI VIP
Ada pertanyaan sila tekan

tempah web web jualan


CARA TERBAIK UNTUK KEMBALI KE JALAN LURUS ADALAH DENGAN AMALAN ILMU RAWAT HATI-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz
Iklan dihantar oleh : quyuss ([email protected])




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Lain-Lain Keperluan

CARA TERBAIK UNTUK KEMBALI KE JALAN LURUS ADALAH D

RM 0.00
Baca Lagi

ANDA ADA MASALAH HATI ? SELALU RASA GELISAH TAK TE

RM 0.00
Baca Lagi

RAWATAN HATI YANG SAKIT DENGAN ILMU-ILMU AMALAN AL

RM 0.00
Baca Lagi

YE KER? BOLEH DAPAT WANG DENGAN SEPANTAS KILAT? NA

RM 0.00
Baca Lagi

BEST BETUL LAH! BERGURU DENGAN USTAZ NI , WALAUPUN

RM 0.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA CARA BUAT TOPPING YANG BETUL DAN S

RM 0.00
Baca Lagi

RAHSIA AMALAN ROHANI PARA WALI BAGAIMANA NAK PANGG

RM 0.00
Baca Lagi

BELAJAR CARA MELUMPUHKAN MUSUH WALAUPUN IANYA JAUH

RM 0.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA ILMU PENGASIHAN AMALAN LEPAS ANGIN

RM 0.00
Baca Lagi

RAHSIA AMALAN KE REZEKIAN PENGASIHAN ANGIN LALU

RM 0.00
Baca Lagi

AURA DIRI & PELARISAN KUNCI PENGASIHAN AMALAN KERE

RM 0.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA BAGAIMANA MENUNTUT HUTANG TANPA ME

RM 0.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA BAGAIMANA MENAIKKAN AURA PENGASIHA

RM 0.00
Baca Lagi

DOA MUJIKZAT NABI YUSUF PEMBUKA AURA WAJAH KASIH S

RM 0.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA AMALAN PENGGERUN SAYYIDINA ALI - B

RM 0.00
Baca Lagi

JOIN COFFEES QUYUSS SAMBIL RAWAT PENYAKIT DAPAT K

RM 70.00
Baca Lagi

FAREHA BAWAL CHANELLA 4.0 PREMIUM COTTON ANTI KEDU

RM 22.00
Baca Lagi

chocolate boom berbagai perisa

RM 15.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

SEMENJAK AMALKAN COFFEE QUYUS BADAN RASA RENGAN ME-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
ROHAYA
SEMENJAK AMALKAN COFFEE QUYUS BADAN RASA RENGAN ME-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(299)

BABIES(3)

KESIHATAN(146)

PERNIAGAAN RUNCIT(10)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(70)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(13)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(13)

TUDUNG(8)

ARTIKEL(48)

PEMBORONG(8)

PRODUK DIGITAL(292)

MAKANAN(106)

PERNIAGAAN(338)

KENDERAAN(32)

ELEKTRONIK(20)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(451)

RUMAH & BARANG PERIBADI(41)

PEKERJAAN(35)

SERVIS(163)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(519)

Select Negeri

SELANGOR(360)

PAHANG(146)

KELANTAN(692)

PERAK(108)

NEGERI SEMBILAN(126)

KEDAH(112)

TERENGGANU(76)

SABAH(72)

SARAWAK(24)

JOHOR(217)

MELAKA(116)

PENANG(77)

PERLIS(37)

KUALA LUMPUR(148)

PUTRAJAYA(66)

LABUAN(19)

MALAYSIA(987)

INDONESIA(24)

SINGAPORE(28)

BRUNEI(22)