lima sikap yang membezakan antara orang yang berjaya dan tidak berjaya jadi cuba lihat apakah seben

Category
Brand
PENERANGAN :

 

Didalam kehidupan ini semua orang ingin berjaya dan hidup senang, Namun begitu kita dapat lihat ada orang yang berjaya ada orang yang tidak dan kalau kita lihat diri kita sekarang mungkin kawan kita lebih berjaya daripada kita, walaupun kita mempunyai pendidikan yang tinggi. Oleh itu kami di gerak kerjaya dengan rasa bertanggung jawab ingin berikan beberapa Sikap yang diperlukan untuk anda berjaya didalam kehidupan anda.

Sikap yang Perlu Ada Untuk Berjaya

  •  
  1. Pastikan anda lakukan yang terbaik.

Pastikan anda berusaha untuk lakukan yang terbaik dalam bidang yang anda pilih jika anda seorang peniaga pastikan anda adalah yang terbaik dikalangan pesaing-pesaing anda. Jangan sesekali perasaan andalah yang terbaik sebaliknya cuba tanya rakan-rakan anda atau pelanggan anda siapa yang terbaik dan kenapa.

  •  

    2.  Sentiasa mencari Peluang

Peluang adalah perkara yang hanya datang sekali jadi pastikan anda bersedia untuk menghidu peluang-peluang yang ada disekitar anda, Mencari masalah orang adalah perkara yang terbaik untuk mencipta peluang jadi cuba lihat masyarakat sekitar anda dan lihat apa masalah mereka dan bagaimana anda dapat mengunakan masalah mereka dengan menjana pendapatan untuk anda.Tapi jauhi Perniagaaan MLM.

  •  

    3.  Mulakan Langkah Pertama

Perkara yang perlu anda lakukan anda memulakan langkah pertama anda tetapi sebelum anda mulakan langkah pastikan anda sudah membuat kajian terperinci tentang apa yang hendak anda lakukan dan cuba tanya pendapat kawan-kawan dan apabila anda sudah bersedia maka teruskan melangkah.

  •  

     4.  Gagal Kunci Untuk Berjaya

Sebenarnya tidak ada perkataan gagal selagi mana anda terus berusaha untuk jayakan apa yang anda ingikan jadi jika anda berhadapan dengan masalah cuba hadapi dengan tenang dan fikirkan cara untuk menyelesaikannya.

  •  

   5.  Sentiasa dan bersedia menerima teguran

Jika anda lihat syarikat-syarikat besar seperti KFC,MCD,PIZZA dan lain-lain pasti akan anda lihat satu kotak “suggestion or commend box” dimana anda boleh menulis untuk beri komentar dan cadangan  jika mereka ada kenapa tidak anda ? sentiasa tanya pendapat customer anda jangan sesekali bersikap tidak peduli kepada pelanggan anda.

  •  

Rumusannya inilah lima sikap yang membezakan antara orang yang berjaya dan tidak berjaya

jadi cuba lihat apakah sebenarnya masalah anda dan kenapa anda masih gagal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dapatkan Ebook Magnet Rezeki Cara Allah untuk booster masa untuk anda raih dan capai kejayaan. Ebook Rahsia Magnet Rezeki(RMR) dan Ebook Rahsia Kelancaran Magnet Rezeki(KMR).

Klik sini :
https://e-Rezeki.my/go/yes.php?id=558_6

SALE IS RECRUITING!


KONGSI ARTIKEL INI DENGAN SEBARKAN LINK DI ATAS..

Notakaki : Jika anda nak ikut saya buat Perniagaan Online melalui platform Affiliate, saya rekemen anda daftar affiliate Projek e-Rezeki.my ni.. Untung setinggi RM76 satu jualan. Content untuk promosi pun team mereka sediakan setiap hari.

Team mereka pun sangat membantu, guide kepada setiap affiliate, jangan malu bertanya mereka ya. Sangat mudah untuk buat marketing, semudah copy paste je.

Pesaingan pun kurang. Berminat? Daftar (Dibuka PERCUMA sehingga 11 malam ini) dengan klik SIGNUP kat link ini :

https://e-rezeki.my/go/recruit.php?ref=558
**Dah register pm saya ya untuk bagi anda link ke group khas. Sebelum jam 11 malam.

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan artikel ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

---------------

Nak tips PERCUMA Magnet Rezeki?
Klik link ini:

✅ https://e-rezeki.my/kombo/?id=558

Nak dapatkan ilmu sharing seperti ini dan sebarkan Secara Percuma sambil jana pendapatan? Daftar akaun affiliate e-Rezeki.my anda sekarang disini & pm saya untuk bawa masuk ke group khas :

https://e-rezeki.my/go/recruit.php?ref=558

Ada masalah hutang? baca ni dulu. Langkah nak selesai hutang cepat !

https://e-Rezeki.my/go/yes.php?id=558_10

 



lima sikap yang membezakan antara orang yang berjaya dan tidak berjaya  jadi cuba lihat apakah seben-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://e-rezeki.my/kombo/?id=558
Iklan dihantar oleh : Fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

Bagaimana Anda Dapat Menjana Pendapatan dengan TO

RM 0.00
Baca Lagi

bagaimana anda boleh memulakan penternakan kambing

RM 50.00
Baca Lagi

UJIAN ITU KEKUATAN IMAN: Tidak beriman seseorang i

RM 0.00
Baca Lagi

4 Kelebihan Utama Solat Tahajjud Di Akhir Malam

RM 0.00
Baca Lagi

5 PERKARA YANG PERLU ADA ,BAGAIMANA BERFIKIR DILUA

RM 0.00
Baca Lagi

Tanda-tanda kemanisan iman. Antara tanda-tanda seo

RM 0.00
Baca Lagi

9 Cara Rasulullah Berniaga Yang Boleh Kita Contohi

RM 0.00
Baca Lagi

Saat mereka rasa mereka hampir lemas dengan dosa,

RM 0.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

HIJRAH ITU SATU PENGORBARNAN: ANUGERAH DARI SANG P

RM 0.00
Baca Lagi

lima sikap yang membezakan antara orang yang berja

RM 0.00
Baca Lagi

Boleh di download kat Google Playstore bagi Androi

RM 0.00
Baca Lagi

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Jual Produk Anda Di Laza

RM 100.00
Baca Lagi

contohi Nabi dan para sahabat yang kaya-raya-duit

RM 429.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(340)

BABIES(2)

KESIHATAN(71)

PERNIAGAAN RUNCIT(2)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(41)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(72)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(134)

MAKANAN(89)

PERNIAGAAN(289)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(27)

PEKERJAAN(19)

SERVIS(117)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(304)

PAHANG(61)

KELANTAN(581)

PERAK(57)

NEGERI SEMBILAN(55)

KEDAH(73)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(16)

JOHOR(137)

MELAKA(49)

PENANG(30)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(89)

PUTRAJAYA(12)

LABUAN(4)

MALAYSIA(506)

INDONESIA(14)

SINGAPORE(15)

BRUNEI(11)