Ikat Ilmu dengan catitan, Pelihara ilmu dengan amalan, Sebarkan ilmu dengan lembaran,

Category
Produk Digital
Brand
PENERANGAN :

2 langkah menyelesaikan masalah Rezeki dalam hidup anda

Membantu anda mendalami ilmu bisnes online sebenar gaya Rasulullah

  1. Setiap orang tercari-cari ilmu bisnes. Real Ilmu Bisnes. Padahal kita sebenarnya sudah cukup, ada seorang role model, ikutan, contoh yang betul-betul mentor sepanjang zaman segala ilmu. Termasuklah ilmu bisnes. Real Bisnes in the world. Jika tidak Rasulullah siapa lagi?
  2. Berbagai ilmu bisnes yang kita boleh pelajari dari Rasulullah. Dari awal nak mula bisnes, pemilihan bisnes, pengurusan staf, pengurusan masa, pengurusan kewangan, pelaburan dan pengagihan wang.
  3. Aspek kemahiran pengurusan masa melalui teknik bisnes cara nabi ini mengajar kita untuk menguruskan masa dengan lebih efisyen. Oleh yang demikian, kita akan mempunyai lebihan masa untuk membuat amalan yang di susun di dalam RMR+KMR kerana Allah.

Masa yang terluang juga boleh kita gunakan untuk mengeratkan lagi hubungan kita sesama manusia terutamanya ahli keluarga dan pasangan kita. InsyaAllah makin hari pasti makin sayang.

  1. Apabila keluarga bertambah gembira dan sayang, stress akan minimum, kerja akan lebih produktif dan dioptimasikan dengan cara yang betul. Ya, lah kita kan ikut urus bisnes cara nabi. Seronok? Mestilah seronok..

Membantu menyelesaikan masalah rezeki yang sering dihadapi ramai orang

  1. Platform e-Rezeki.my ini untuk semua. One Platform For All..
  2. Jadi ianya satu medium yang disediakan khas untuk anda praktiskan ILMU BISNES ONLINE yang akan dibimbing oleh team leader Projek e-Rezeki.my ini.
  3. Tiada lagi masalah berkaitan rezeki apabila anda berusaha aplikasikan ilmu dan teknik yang dibimbing di e-Rezeki.my ini. Platform yang kami sediakan juga PERCUMA. Anda berpeluang menjana unlimited income(pendapatan) dari sini. Hanya menggunakan ilmu dan praktikal yang kami share.
  4. Anda tidak lagi perlu mencari-cari peluang kerja atau melaburkan modal untuk pelajari ilmu.
  5. Tiada ilmu yang lebih mahal dari ilmu mengenal diri mengenal Allah. Dibukakan seluas-luasnya jalan apabila kita, balik kembali ikut jalan yang betul.
  6. Janganlah kita lalai. Erti lalai sebenar ialah lalai dari mengingati Allah walau sedetik waktu.

Membantu membawa orang kembali hidup bertuhan yang sebenar

  1. Back to basic, Awalluddin Maarifatullah (Awal2 Beragama Itu Mengenal Allah). Di dalam Group RMR asasnya adalah untuk membawa balik diri kita supaya sentiasa sedar akan Allah.
  2. Segala amalan di dalam Workbook RMR adalah himpunan amalan untuk kita lebih mendekatkan kita kepada Allah.
  3. Tiada had limit ilmu untuk lebih mengenal Allah apabila berada di dalam group RMR. Saya sebagai khalifah, anda juga sebagai khalifah. Amanah saya untuk menyampaikan segala ilmu yang dah diletakkan pada bahu saya(Ilmu Akhirat & Ilmu Dunia). Itu tanggungjawab saya selagi nafas saya masih ada(sebelum ditarik balik untuk selamanya).
  4. Bila kita dalam berjemaah ( Group RMR ) barulah lebih bermotivasi untuk laksanakan amalan-amalan yang sama secara istiqamah. Ada saya dan sahabat lain yang boleh menasihati dan kongsi pengalaman rasa supaya kita turut sama bermotivasi. Ilmu sebenar segalanya datang dari Allah.

4) ALLADZII ALLAMA BIL-QALAM

Yang mengajar manusia melalui pena dan tulisan,

5) ALLAMAL INSAANA MAALAM YA LAM

Ia mengajarkan manusia apa yang tidak diketahuinya.

Membantu menjana online bisnes sambil mendapat lebih kebebasan masa untuk beramal kepada Allah + mensucikan harta dengan bersedekah dan zakat

  1. Setiap orang perlu ada paling tidak, satu bisnes online. Kerana itu salah satu sumber rezeki masa kini yang terlalu mudah nak buat dan semua orang boleh buat.
  2. Amat rugi apabila tidak merebut peluang ini. Kerana bisnes online umpama mesin duit maya untuk anda. 
  3. Platform e-Rezeki.my ini satu contoh peluang yang anda boleh sertai untuk menjana rezeki secara online. Dengan cara mendaftar sebagai affiliate e-Rezeki.my, setelah itu anda akan diberi link unik untuk anda promosikan Workbook RMR dan lain-lain produk yang ada di e-Rezeki.my ini. iklankan link affiliate anda tu sahaja. itulah bisnes online anda yang paling mudah nak dibuat dan boleh dibuat oleh semua orang.
  4. Apabila menjadi affiliate e-Rezeki.my ini, anda umpama bersama-sama melaksanakan perintah Allah dalam surah al-Asr ayat 1 - 3. iaitu bermaksud :

Demi Masa! Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian. Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar.

Mengajak orang ramai untuk bersabar, beramal, jemput sebarkan(jadi affiliate e-Rezeki.my) untuk dapat komisyen, dan beri solusi untuk selesaikan masalah DUIT yang tak pernah jumpa jalan nak selesai tu dengan kembali balik kepada Allah. Setelah beramal RMR, satu persatu akan Allah aturkan untuk selesaikan masalah rezeki tu.

Telah ramai affiliate e-Rezeki.my yang sebarkan link affiliate di sosial media mereka(dalam wall fb dan group fb), entah siapa-siapa Allah hadirkan dapatkan/beli melalui link dia. Tiba-tiba lihat akaun ada duit komisyen masuk. Anda pun boleh sambil beramal, sambil sebarkan link affiliate anda(itu sunnatullah untuk berikhtiar atas dunia ini).

Lebih banyak rezeki yang kita dapat, pastikan lebih banyak kita zakat dan sedekahkan. Kerana itu kunci untuk bersihkan diri kita. Bersihkan apa? bersihkan kekotoran rezeki yang kita dah makan sebelum-sebelum-sebelum-sebelum-sebelum-sebelum ini. 

Dapatkan ebook rahsia tarik rezeki disini:>>>> http://e-rezeki.my/go/idevaffiliate.php?id=558_6

 

Allah berikan rezeki. Dia juga aturkan segala hidup kita. Dia juga yang gerakkan kita buat benda baik dan buruk sebelum-sebelum ini supaya kita ambil pengajaran dan sedar kembali balik pada Dia. Dia juga jadikan rezeki yang halal dan haram. Walaubagaimana pun kita hidup atas dunia ni, kita tak akan dapat lari dari secebis makan rezeki haram. Lebih-lebih lagi, pada zaman sekarang ni. Pegang hp sekejap waktu bekerja pun dah lalai dari bekerja. Kan dah jadi sumber rezeki yang haram disitu. Setuju?.. jadi Allah dah aturkan hidup kita siap-siap supaya kita hendaklah sucikan diri dan bersihkan harta kita dengan tunaikan ZAKAT dan SEDEKAH!. jika tak buat dua ni(sedekah+zakat), sampai bila-bila lah diri kita ini tak akan selesai masalah rezeki dan sampai bila-bila lah diri kita ini umpama "kotor" dan "jijik" yang menghalang daripada rezeki nak masuk. Jadi, buat affiliate e-Rezeki.my ini selain dapat komisyen lebih, tujuan utamanya(NIAT SIAP-SIAP) untuk menggalakkan semua affiliate sedekahkan sebahagian komisyen itu untuk sucikan rezeki yang Allah beri tu. Supaya hadir lebih banyak lagi rezeki dari Allah yang tidak disangka-sangka untuk anda. Kita usaha selagi mampu. Setelah itu berserah dan bertawakkal. Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. "We belong to Allah and to Allah we shall return." sentiasa ingat tu..

 


      Ikat Ilmu dengan catitan,     Pelihara ilmu dengan amalan,     Sebarkan ilmu dengan lembaran, -https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://e-rezeki.my/go/recruit.php?ref=558
Iklan dihantar oleh : Fikri16 (ahmadmohdnazri814@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

4 KELEBIHAN UTAMA SOLAT TAHAJJUD DI AKHIR MALAM: k

RM 0.00
Baca Lagi

Ikat Ilmu dengan catitan, Pelihara ilmu

RM 0.00
Baca Lagi

KMR : Lanjutan ilmu dari RMR, amalan yang lebih ad

RM 100.00
Baca Lagi

Nak Buat Bisnes Gajet? Tapi Tak Tahu Kat Mana Nak

RM 70.00
Baca Lagi

AMALKAN SEMBILAN RAHSIA ZIKIR ,REZEKI MU DATANG DE

RM 0.00
Baca Lagi

Dapatkan Rahsia : Bagaimana Cara Berjimat & Simpan

RM 27.00
Baca Lagi

RAHSIA MUDAH RM 1000.00 SEBULAN HANYA MENULIS....S

RM 27.00
Baca Lagi

Ebook Teknik WeChat – “Teknik Buat Duit 3-4 An

RM 50.00
Baca Lagi

EBOOK_INSTAGRAM ADS TURBO! BAYAR 1 PERCUMA 2

RM 60.00
Baca Lagi

“Rahsia Solat”Bagaimana Untuk Solat Dengan Kh

RM 20.00
Baca Lagi

RMR-Dapatkan e_book rahsia amalan 100 hari,

RM 100.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ahmad NAZRI
Jana Pendapatan 4 - 5 Angka Sebulan Dengan 2 step -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(336)

BABIES(2)

KESIHATAN(78)

PERNIAGAAN RUNCIT(2)

FESYEN WANITA(10)

KECANTIKAN(45)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(8)

PENDIDIKAN(69)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(134)

MAKANAN(88)

PERNIAGAAN(300)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(26)

PEKERJAAN(19)

SERVIS(117)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(306)

PAHANG(54)

KELANTAN(581)

PERAK(58)

NEGERI SEMBILAN(57)

KEDAH(72)

TERENGGANU(21)

SABAH(54)

SARAWAK(16)

JOHOR(135)

MELAKA(49)

PENANG(31)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(88)

PUTRAJAYA(13)

LABUAN(5)

MALAYSIA(526)

INDONESIA(15)

SINGAPORE(15)

BRUNEI(12)