Pemasaran Online Shop

Pemasaran Online Shop-https://pnext.biz/images/banner1.png

RM 60.00 SAHAJA

PENERANGAN :

Pemasaran Online SHOP | Teknik Marketing Yang Simple Tapi Boleh Tarik Ramai Pelanggan. Banyak orang bertanya bagaimana kaedah atau strategi pemasaran Produk Kedai Dalam Talian Lebih Pantas untuk Banyak Pembeli dalam masa yang tidak terlalu lama, kerana seperti yang kita ketahui, di mana terdapat begitu banyak produk pemasaran, jangan biarkan kami menghabiskan banyak masa dan membuang-buang - Tidak perlu melakukan pemasaran / pemasaran di tempat yang salah atau tidak sesuai.

Menurut satu kajian baru-baru ini dari Verisign, 91% pengguna menggunakan internet untuk melihat dan mencari barangan dan perkhidmatan tempatan, jadi jika perniagaan tempatan kami tidak mudah dijumpai dengan mudah maka semua pembeli masuk yang berpotensi akan segera diambil alih oleh para pemain anda di internet.

Kami di PNEXT.BIZ telah menyelesaikan masalah usahawan dengan menyediakan platform iklan murah atau kedai maya berserta seo untuk peniaga-peniaga kecil, usahawan-usahawan produk, usahawan-usahawan perkhidmatan, peniaga-peniaga MLM dan sesiapa sahaja yang ingin mengonlinekan produk atau perkhimatan mereka di internet.

MARKETPLACE DI PNEXT.BIZ

Untuk meluaskan lagi jajahan anda dalam dunia digital, anda sememangnya wajib untuk letakkan produk / servis anda di Marketplace seperti Lazada, Mudah.my, Lowyat Forum, Lelong.my, Ebay, dan lain-lain.

Tujuannya adalah untuk memudahkan bakal pelanggan anda jumpa produk / servis yang anda tawarkan tu.

Platfom-platfom macam ni memang ada high traffic yang masuk hari-hari. So anda bayangkan lah. Tak perlu nak buat paid advertising apa bagai dah kalau anda gunakan Marketplace sebagai platfom marketing anda.

πŸ”₯✨✨✨✨✨✨πŸ”₯
*APAKAH PNEXT INI ?*
_Pnextbiz ini adalah program beli MiniPage utk iklan produk anda. Dimana Tapak iklan tersebut adalah seperti Minisite/Web page..Diberi 120 MiniPage khas milik anda *(Tiada iklan lain lain di minipage anda itu)* serta  *120 kotak auto tercipta* dan dipaparkan dibahagian *kategori* dan carian *negeri* di web Pnextbiz ini._

*Kelebihan 120 MiniPage*
1⃣ *Kedai khas sendiri*
 -Diberi Link url khas utk semua produk produk page anda sahaja.
(Tiada iklan lain - Hanya kotak iklan anda sahaja dipaparkan disini)

2⃣ *Diberi link khas utk setiap MiniPage yg anda bina.* (Mudah buat anda terus promosikan pada orang ramai produk di page anda itu)

3⃣ *Auto tercipta kotak iklan* dari MiniPage anda itu dan dipaparkan di web pnext ini dibahagian carian Negeri & Carian Kategori.

4⃣ *Tajuk MiniPage Anda Mesra SEO dicarian google* . MiniPage anda bukan sekadar di web Pnext sahaja.. *TETAPI ia juga akan mudah untuk berada di carian Google(dalam jangka masa panjang)*

πŸ’»πŸ–₯ _Pihak Pnext juga memberikan Sistem Simpanan databased & Juga Gabungan sistem reseller Force Matrix kuasa 2x20 Level yg mana sistem ini terbukti membantu orang ramai menghasilkan tunai sejak dulu lagi.._

⁉Bukan Sekadar Tapak MiniPage iklan, Sistem Databased shj yg anda dapat disini...♨♨

*Pnext juga memberikan software software* seperti dibawah secara PERCUMA :
πŸ“² List Group wasap bebas iklan.
πŸ’Ž Free Software Aps Blast wasap Group.
πŸ–₯ Software buat Video Animasi (Sparkol).
πŸ’½ Software Cipta Gambar Flash animasi (EasyAnimatorPro).
πŸ’» Software buat video animasi EasySketchPro.
(Software ni admin beli di web easysketchpro.com dengan harga usd 67(RM250).. *TAPI admin kongsikan FREE sahaja utk Jemaah vip pnext)*

Semoga ada nya free gift ini, dapatlah membantu semua sahabat meningkatkan jualan anda melalui Video animasi.. (serta boleh buat duit amik upah buat video utk orang diluar sana)

πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» Semua Diatas diberi FREE pada Anda🎁🎁🎁🎁

Didalam Sistem Pnextbiz ini .. Anda boleh Jana Tunai dengan  8 bonus sistem secara auto .. 

Dengan sistem yang disediakan.. Buat kerja sekali TAPI income mampu dihasilkan berkali kali..

Penerangan lebih jelas dan lengkap.. sila Login dalam member area dan Lihat di bahagian PLAN PEMASARAN...

Terima Kasih...πŸ‘ŒπŸ»



Pemasaran Online Shop-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://Pnext.biz/RichRight2769?buka=daftar
Iklan dihantar oleh : RichRight2769 (hamizanmanagementservices@gmail.com)



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

eSIM

RM 10.00
Baca Lagi

Tapak Iklan Murah

RM 60.00
Baca Lagi

Pemasaran Online Shop

RM 60.00
Baca Lagi

APA ITU SEO Search Engine Optimization

RM 60.00
Baca Lagi

SEO Advertising: How to use SEO Advertising to Gro

RM 60.00
Baca Lagi

Cara Nak Mulakan Bisnes Online

RM 60.00
Baca Lagi

Modal Rendah Kerja Mudah

RM 0.00
Baca Lagi

VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DISINI

RM 60.00
Baca Lagi


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DISINI-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Hamizan MS
VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DISINI-https://pnext.biz/img/bagus.gif




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(357)

BABIES(2)

KESIHATAN(51)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(34)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(2)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(6)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(126)

MAKANAN(89)

PERNIAGAAN(248)

KENDERAAN(23)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(432)

RUMAH & BARANG PERIBADI(28)

PEKERJAAN(20)

SERVIS(87)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(168)

Select Negeri

SELANGOR(266)

PAHANG(56)

KELANTAN(544)

PERAK(49)

NEGERI SEMBILAN(51)

KEDAH(65)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(15)

JOHOR(138)

MELAKA(47)

PENANG(24)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(75)

PUTRAJAYA(11)

LABUAN(4)

MALAYSIA(426)

INDONESIA(12)

SINGAPORE(10)

BRUNEI(10)