LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN DOWNLOAD PANDUAN PERCUMA

PENERANGAN :

DOWNLOAD PERCUMA PANDUAN LUBUK GAJET MURAH
LUBUK BORONG GAJET MURAH JUAL HARGA MAKET UNTUNG BERGANDA - GANDA
PANDUAN HARGA GAJET MURAH POTONGAN HARGA DISKAUN

DAFTA PERCUMA DAPATKAN HARGA DISKAUN 50%
DAFTA PERCUMA DISINI

Panduan mudah step by step dari mula perancangan untuk ke China, persiapan-persiapan yang perlu dilakukan, dari penyediaan dokumen, tempahan tiket kapal terbang, barang-barang keperluan yang perlu dibawa, perjalanan dari KLIA hingga sampai ke hotel penginapan di China, kemudian cara nak pergi ke Lubuk Gajet tersebut, hinggalah kepada cara nak beli, bungkus & hantar barang tu sampai ke depan pintu rumah anda di Malaysia!

Memang complete! Ini saya senaraikan beberapa perkara penting yang telah saya tuliskan di dalam ebook ini.. Lokasi sebenar Lubuk Gajet ini di China! Dan mengapa anda perlu pergi ke sana sendiri dan dapatkan barangan tersebut secara direct! Bukannya secara online! Ada banyak kelebihan rupanya bila pergi terus ke sana berbanding cuba memborong secara online barangan-barangan gajet ini!

Jadual penerbangan dan tempahan tiket! Bila nak tempah tiket kapal terbang, sebenarnya ada waktu-waktu tertentu yang perlu anda pilih. Jika anda silap pilih waktu penerbangan! Memang akan jadi masalah bila anda sampai di China nanti! Perihal Visa! Ini pun adalah perkara penting! Tanpa visa, memang tak boleh masuk ke China! Dalam ebook ini, saya sharekan teknik mohon visa dengan mudah!

Barang Keperluan & Persediaan ke China! Simkad apa yang paling sesuai nak guna bila berada di China? Pakaian? Takaful? Makanan? Ubatan? Malah... ada 4 aplikasi yang wajib anda install siap-siap dalam phone anda untuk memudahkan urusan serta perjalanan anda di China nanti!

Setelah naik kapal terbang dan mendarat di Lapangan Terbang di China! Apa yang perlu dilakukan? Dokumen apa yang perlu diisi dan diberikan kepada pihak imigresen? Bagaimana proses pemeriksaan imigresen di China dijalankan? Semuanya ada saya terangkan dalam ebook ini beserta gambar sekali!

Setelah selesai urusan imigresen, kemana pula hendak dituju? Saya tunjukkan kepada anda, bagaimana untuk menaiki MRT menuju ke hotel? Lengkap secara bergambar! Saya tunjukkan kepada anda dari mula cara beli tiket hinggalah anda naik dan turun dari MRT tersebut!

Setelah sampai ke Hotel! Di mana pula nak dapatkan makanan HALAL? Saya tunjukkan juga kepada anda restoran Halal serta menu yang ada berhampiran hotel tempat anda menginap tu!

Setel tempat makan & tidur! Sekarang, bermulalah operasi memborong! Di mana lokasi sebenar pusat borong tu! Bagaimana untuk kesana! Apa produk-produk gajet yang ada dijual disitu? Saya tunjukkan kepada anda, juga secara bergambar!

Selepas dah beli semua barang.. macam mana pula nak hantar barang-barang tu ke Malaysia? Dalam ebook ini saya kongsikan ejen penghantaran yang memang specialist untuk hantar barang-barang ini ke Malaysia! Gunakan khidmat mereka, insyallah, barangan anda akan selamat sampai di Malaysia!

Last sekali, pulang semula ke Malaysia! Saya tunjukkan bagaimana untuk anda bergerak dari Hotel, menaiki MRT sekali lagi, untuk ke lapangan terbang China, dan kemudian, menaiki kapal terbang pulang ke Malaysia!

Jika anda dapatkan ebook Lubuk Gajet ini hari ini juga! Saya akan berikan anda 2 ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk memborong di China!

Download bonus percuma Dua Buah Ebook Special!.


BONUS #1 : PANDUAN CHECK IPHONE - ORI ATAU TIDAK?

Ah ha! Sebelum anda nak memborng iPhone di China tu, kenalah ada ilmu sikit untuk check, sama ada iPhone tersebut Ori ataupun Tidak?
Kalau tak tahu nak check.. nanti.. sia-sia sahaja kena tipu hidup-hidup disana!

Jadi! Ilmu di dalam ebook ini adalah sangat penting dan mungkin dapat menyelamatkan beribu-ribu wang anda dari menjadi mangsa penipuan penjual di sana kelak!.


BONUS #2 : TIPS CIPTA JENAMA PRODUK YANG TERBAIK!

Manalah tahu kan? Bila anda dah borong banyak-banyak aksesori dan gajet di China tu, tiba-tiba, terlintas di fikiran anda untuk buat rebranding peralatan-peralatan tu kepada jenama anda sendiri?

Mungkin anda nak tukar logo atau jenama yang tertulis pada earphone atau pada bluetooh speaker yang anda borong itu, dengan logo atau jenama anda sendiri!


Ebook ini akan memberikan anda serba sedikit tips untuk memilih nama dan jenama bagi produk dan perniagaan anda!

Namun begitu, saya tidak dapat janji harga ini akan kekal untuk selamanya!
Jadi, lebih baik anda dapatkan ebook ini hari ini juga sebelum saya berubah fikiran menaikkan harga ebook ini atau menarik semula 2 bonus istimewa yang saya tawarkan bersama ebook ini!

NAK PANDUAN LUBUK GAJET MURAH

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini . TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Anda juga akan dapat harga diskaun 50% dengan syarat dafta percuma (:-) Klik link dibawah untuk maklumat pendaftaran

DAFTA PERCUMA DISINI


DAPATKAN EBOOK PANDUAN GAJET MURAH - JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN


LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN DOWNLOAD PANDUAN PERCUMA-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://psini.info/man16
Iklan dihantar oleh : Man16 (noraslinam579@Gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

TEMUDUGA KERAJAAN? ANDA BOLEH LULUS DENGAN MUDAH T

RM 30.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN

RM 70.00
Baca Lagi

SIAPA KATA JADI JURU FOTO TAK BOLEH BUAT INCOME LU

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA MENGURUS HOMESTAY HINGGA MENJADI REBUTAN RA

RM 150.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

TEKNIK MUDAH COPYWRITING BAGI MENARIK MINAT PROSPE

RM 80.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

ANDA ADA SIMPANAN LEBIH ? APA KATA ANDA GANDAKAN B

RM 70.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK DAPAT PROSPEK YANG TEPAT? T

RM 0.00
Baca Lagi

NAK KERJA DI SINGAPORE? PANDUAN MEMUDAHKAN UNTUK D

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5

RM 50.00
Baca Lagi

KETAHUI RAHSIA MENGURANGKAN HUTANG BULANAN DENGAN

RM 30.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK NIAGA DI LAZADA ? APA SYARA

RM 0.00
Baca Lagi

ZAMAN DAH MODEN TEKNOLOGI DIGITAL KENAPA MASIH GUN

RM 0.00
Baca Lagi

BEBASKAN MASA ANDA BERSAMA FAMILY SAMBIL PROMOSI P

RM 0.00
Baca Lagi

TINGKATKAN JUALAN DENGAN CARA BLAST MESEJ KEPADA

RM 0.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BORONG BARANGAN BUNDLE THAILAND CLASS

RM 70.00
Baca Lagi

STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNT

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA SEORANG PENULIS MANPU HASILKAN INC

RM 50.00
Baca Lagi

SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SEC

RM 30.00
Baca Lagi

FORMULA MUDAH BUAT AYAT IKLAN BAGI MENARIK MINAT

RM 80.00
Baca Lagi

DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA

RM 50.00
Baca Lagi

SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HAR

RM 50.00
Baca Lagi

NAK TAHU BISNES APA YANG PALING MUDAH? APA YANG PE

RM 80.00
Baca Lagi

KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SE

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA JUAL BURGER LEBIH MENONJOL WALAUPU

RM 60.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA KISAH 50 JUTAWAN [ DOWNLOAD PERCUM

RM 0.00
Baca Lagi

BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT

RM 0.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT -https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
MAN FIKRI
BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT -https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(298)

BABIES(3)

KESIHATAN(142)

PERNIAGAAN RUNCIT(10)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(70)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(13)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(13)

TUDUNG(8)

ARTIKEL(40)

PEMBORONG(8)

PRODUK DIGITAL(294)

MAKANAN(105)

PERNIAGAAN(342)

KENDERAAN(32)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(452)

RUMAH & BARANG PERIBADI(41)

PEKERJAAN(34)

SERVIS(161)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(508)

Select Negeri

SELANGOR(354)

PAHANG(142)

KELANTAN(696)

PERAK(118)

NEGERI SEMBILAN(121)

KEDAH(114)

TERENGGANU(78)

SABAH(82)

SARAWAK(24)

JOHOR(216)

MELAKA(115)

PENANG(77)

PERLIS(37)

KUALA LUMPUR(144)

PUTRAJAYA(67)

LABUAN(19)

MALAYSIA(974)

INDONESIA(17)

SINGAPORE(27)

BRUNEI(21)