Kulit mulus lembut gilerr!

Gambar Pengiklan
Ishak Mt Som
Chat Now Visit Shop
Category
Produk
Brand
, , , ,
PENERANGAN :

Memperkenalkan Pigmentation Serum by 9herbs. Kalau nak kulit sentiasa lembab, lembut dan mulus, meh cepat dapatkan serum ini. Boleh say goodbye kepada jeragat, jerawat, bekas parut, fine lines,dan segala jenis noda. Nanti rasa seronok. Asyik nak sentuh pipi je. Aduhh, lembut nyerr!

Sebotol ni tahan 3 bulan tau. Murah kan?

Nak lagi murah? Beli sekarang. Dapat satu lagi percuma! Tapi kena cepatlah. Habis kuota, habis lah.  Tapi masih murah kan harga yang ada. Kelihatan mewah gitu.Dijamin halal dan lulus KKM. Dirumus oleh saintis kita menggunakan herba2 diproses secara saintifik. Malas cerita panjang lah. Pesan sekarang. Pasti lepas tu akan order lagi. Tak beli yang lain dah. Kalau nak lebih oomph, simpan dalam peti ais. Guna sebelum tidur. Bangun tidur esok, tengok cermin, sentuh kulit muka. Jangan terkejut!  Serius.

Ehh, lelaki pun ada guna tau. Teruja sangat mereka. Kalau tidak geli geleman konon nak guna produk perempuan. Tak macho nanti...

Tadi saya ada sebut. Kalau beli satu sekarang boleh dapat satu lagi percuma. Boleh juga ganti dengan Beauty in the Drops. Serum siang yang convert uolls jadi macam glamorous, gituu. Ada shimmer tau. Lelaki kalau berani guna lah. Hahaha. Simmering youu

Orderlah sekarang. Klik je kat link WA tu. Bisik lah berapa nak. Kalau belum habis insyaAllah saya layan. Free post tau!

 

 

 



Kulit mulus lembut gilerr!-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web :
Iklan dihantar oleh : ims4a (ishakmtsom@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk

Kulit mulus lembut gilerr!

RM 99.90
Baca Lagi

Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dal

RM 80.00
Baca Lagi


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dal-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Ishak Mt Som
Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dal-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(349)

BABIES(2)

KESIHATAN(68)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(37)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(4)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(134)

MAKANAN(88)

PERNIAGAAN(269)

KENDERAAN(33)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(471)

RUMAH & BARANG PERIBADI(28)

PEKERJAAN(21)

SERVIS(110)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(167)

Select Negeri

SELANGOR(284)

PAHANG(59)

KELANTAN(588)

PERAK(51)

NEGERI SEMBILAN(54)

KEDAH(74)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(15)

JOHOR(134)

MELAKA(49)

PENANG(25)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(86)

PUTRAJAYA(12)

LABUAN(4)

MALAYSIA(451)

INDONESIA(12)

SINGAPORE(16)

BRUNEI(10)