Halo telco

PENERANGAN :

𝗨𝗡𝗧𝗨𝗞 𝗕𝗘𝗟𝗜 𝗦𝗜𝗠𝗞𝗔𝗗 𝗗𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗧𝗔𝗡𝗬𝗔𝗔𝗡
https://wa.me/601116155023

𝐌𝐄𝐍𝐆𝐀𝐏𝐀 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐏𝐄𝐑𝐋𝐔 𝐁𝐄𝐑𝐓𝐔𝐊𝐀𝐑 𝐊𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐏𝐀𝐈𝐃 #halotelco

𝐇𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐌𝟒𝟖 𝐬𝐞𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧
(Mungkin penggunaan sebulan anda sekarang lebih) 𝐛𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐤𝐚𝐧?

-𝐔𝐍𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓𝐄𝐃
Panggilan ke semua nombor di malaysia.tak perlu nak topup lagi.boraklah sepuasnya.

-𝐔𝐍𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓𝐄𝐃
FB,INSTAGRAM,TWITTER.Ya memang 3 aplikasi sosial ini popular.nak tengok 𝐋𝐈𝐕𝐄,tengok video 𝟏𝟎𝟎% unlimited.

-𝐔𝐍𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓𝐄𝐃
WHATSAPP,WECHAT,VIBER,IMO.

𝐔𝐍𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓𝐄𝐃
SYOK,JOOX,HUNGAMA,KKBOX,SPOTIFY.bagi kaki muzik 6 aplikasi ini pun unlimited.dengar musik dari malam sampai pagi memang 100% unlimited.

𝟔𝟎𝐆𝐁 𝐬𝐞𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧
Yang ini kuota 60gb sebulan untuk YOUTUBE dan NETFLIX.kuota ini dipecahkan menjadi 2GB setiap hari.setiap 12 malam kuota akan auto renew.kuota 2GB sebelumnya jika tidak habis digunakan akan burn.

𝟏𝟎𝐆𝐁 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐤𝐞𝐥𝐚𝐣𝐮𝐚𝐧 𝐭𝐢𝐧𝐠𝐠𝐢
Ingatkan dah habis.ada lagi ni ha.10GB berkelajuan tinggi.kuota ini digunakan untuk search google atau bermain game.kalau tak cukup boleh tambah RM10 untuk add on 10GB.

#halotelco
#simkadunlimited



Halo telco-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://www.facebook.com/halotelcodaftar/
Iklan dihantar oleh : SubscribeTv ()




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

Bisnes online Pnext.biz !!

RM 60.00
Baca Lagi

Starlight iptv

RM 50.00
Baca Lagi

Halo telco

RM 5.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Halo telco-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
MDM
Halo telco-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(327)

BABIES(2)

KESIHATAN(80)

PERNIAGAAN RUNCIT(2)

FESYEN WANITA(10)

KECANTIKAN(45)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(8)

PENDIDIKAN(70)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(5)

PRODUK DIGITAL(136)

MAKANAN(83)

PERNIAGAAN(299)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(26)

PEKERJAAN(18)

SERVIS(117)

HARTA BENDA(6)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(160)

Select Negeri

SELANGOR(299)

PAHANG(55)

KELANTAN(581)

PERAK(61)

NEGERI SEMBILAN(58)

KEDAH(76)

TERENGGANU(21)

SABAH(57)

SARAWAK(16)

JOHOR(128)

MELAKA(50)

PENANG(31)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(88)

PUTRAJAYA(13)

LABUAN(5)

MALAYSIA(529)

INDONESIA(16)

SINGAPORE(14)

BRUNEI(13)