E-Networking2u Income Pantas

Gambar Pengiklan
MOHAMMAD AZRUL IBRAHIM
Chat Now Visit Shop
Category
Peluang Perniagaan
Brand
PENERANGAN :

E-Networking2u bakal mengalahkan semua program buat duit online yang lain. Kenapa?

Program E-Networking2u telah diupgrade oleh mereka yang berpengalaman dalam program buat duit online. Otai-otai dan leader-ledaer memilih E-Netwroking2u..!! Memang ada banyak program buat duit konsep matriks, atau affiliate, atau e-network, dan lain-lain dalam pasaran.

————————–

Tapi Mengambil kira kelemahan yang ada pada program-program lain ini, seperti

  • Level yang terlalu banyak akan menyebabkan tempoh dapat duit terlalu lambat
  • Orang buat separuh jalan sebab nak tunggu upgrade lambat
  • Modal kecik sangat. RM5, RM10, nak jadi banyak tu ambik masa lama
  • Memerlukan ramai orang sebab modal kecik.
  • Penat carik ramai, dapat sikit
  • Akhirnya program terhenti, sebab ahli tawar hati.<

Kini, anda confirm akan dapat rasa duit besar, dgn modal RM30 jer..

 

Bagaimana dengan hanya RM30 sekali boleh menghasilkan lebih RM100k?. Dibawah disediakan sedikit pencerahan. Konsepnya bantu membantu dalam komuniti, pendapatan yg anda akan terima berganda pada setiap level. Sumbangan dari ahli. Syarat utk terima pendapatan, anda perlu Upgrade utk melayakkan terima bonus setiap level. Dan pastikan dah ajak 3 kawan sebagai team anda. 2 ni saja tugas anda.

————————————–

Pastikan anda buat 2 tugas itu kerana kerjasama dan sumbangan upgrade dalam komuniti lah yang memberi anda pulangan. Baik, contoh.. Jika pendapatan kita bermula dari RM 30 dan ia berganda setiap level, beginilah yang akan terjadi : 

———————————————-

RM30…Duplikasi 3 x 3
PLAN F 1 : Selepas anda upgrade, (buat sumbangan RM30), anda perlu jemput 3 rakan menyertai komuniti E-Networking2u.com (E-N2u). Jemput saja. Jangan cari orang. Gunakan konsep menjemput rezeki. Kongsi peluang. Rakan yang nampak peluang pasti akan segera menyertai komuniti E-N2u. Tak perlu rasa tertekan nak mencari orang.

————————————-

Level 1 : Anda terima RM 90.00 ( 3 rakan upgrade,menyumbang kepada anda -RM30 x 3)

Level 2 : Anda terima RM 540.00 (9 rakan upgrade, menyumbang kepada anda -RM60 x 9)

Level 3 : Anda terima RM 8,100.00 (27 rakan upgrade, menyumbang kepada anda -RM300 x 27)

Anda dah selesai FASA 1, anda kini masuk Fasa 2 (Re entry)

————————————————————————-

PLAN RE-ENTRY (RM1500 )


Level 1 : Anda terima RM 4,500.00 ( 3 rakan dari F1, upgrade ke Fasa 2, menyumbang, – RM1500 x 3)

Level 2 : Anda terima RM 22,500.00 ( 9 rakan dari F1, upgrade ke Fasa 2, menyumbang, – RM2500 x 9)

Level 3 : Anda terima RM 135,000.00 ( 27 rakan dari F1, upgrade ke Fasa 2, menyumbang, – RM5000 x 27)

Jumlah: RM 182,000.00

—————————————————————-


#Plan F 1dan Plan F 2 adalah plan yang sama, ahli yg sama…Plan F 2 adalah ulangan dari Plan Asas F 1

Potensi pendapatan berterusan dan berulang ulang bila berlaku re-entry

# Level ke 3 memasuki re-entry anda sudah mempunyai pendapatan rm 135,000.00++  bermula dari RM30!!!


# Ini lah yang dinamakan Kuasa Leverage. Inilah yang berlaku dalam Industri networking.
Ramai yang terlepas pandang. Kerjasama ini sangat mudah. Konsep menjemput rakan menyertai komuniti E-Networking2u. Bila kita bersama dalam rangkaian. Pulangan 6 angka memang tidak mustahil.

————————————————

Jika anda fokus pada teknik jemput rezeki. Jemput rakan sertai anda. Dengan izin Tuhan, anda akan terima dana RM185k anda dalam masa kurang sebulan. Ok sangat dah tu.

———————————————

Bolehlah anda mulakan perniagaan yg anda cita-citakan, atau beli barang yg dah lama anda idamkan. Bantu lebih ramai orang. Sedekah, bayar zakat, pegi haji, repair rumah, beli kereta, beli henpon, belikan hadiah dan macam-macam lagi lah yang tersimpan di hati. . Dan dari jumlah 6 angka tu, jangan lupa ambik RM30, masuk semula dalam komuniti E-Networking2u.com RM30 jer… dapat lagi 6 angka.. 😀

ANDA BOLEH BUAT SEMUA TU…. MULAKAN SEKARANG..!!

JOIN SEKARANG. PROGRAM BARU JER LAUNCH 1 NOVEMBER 2019



—————————————————————————–



E-Networking2u Income Pantas-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://e-networking2u.com/?x=GetNow
Iklan dihantar oleh : Maimailbox (maimailboxmall@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Peluang Perniagaan

E-Networking2u Income Pantas

RM 30.00
Baca Lagi

OneDollarBTC

RM 10.00
Baca Lagi

JANA PENDAPATAN GLOBAL RM10 - ONEDOLLARBTC

RM 10.00
Baca Lagi

ONEDOLLARBTC-BARU DILANCARKAN

RM 10.00
Baca Lagi

Juta1Group - Start Making Money Here

RM 50.00
Baca Lagi

Pelan Pemasaran Juta1Group

RM 50.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Koleksi Ebook Seksual Rumah Tangga-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
MOHAMMAD AZRUL IBRAHIM
Koleksi Ebook Seksual Rumah Tangga-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(350)

BABIES(2)

KESIHATAN(70)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(37)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(4)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(132)

MAKANAN(88)

PERNIAGAAN(267)

KENDERAAN(33)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(471)

RUMAH & BARANG PERIBADI(28)

PEKERJAAN(21)

SERVIS(110)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(167)

Select Negeri

SELANGOR(284)

PAHANG(59)

KELANTAN(588)

PERAK(51)

NEGERI SEMBILAN(54)

KEDAH(74)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(15)

JOHOR(135)

MELAKA(49)

PENANG(25)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(87)

PUTRAJAYA(12)

LABUAN(4)

MALAYSIA(453)

INDONESIA(12)

SINGAPORE(16)

BRUNEI(10)