Felinna Hot Lotion by Sisfel

Felinna Hot Lotion by Sisfel-https://pnext.biz/member_iklan/hot%20lotion%206.jpg

RM 59.00 SAHAJA

PENERANGAN :

Apakah penambahan formula baru utk Hot lotion keluaran SISFEL- ini?

Jika sebelum ini fokus utama hanyalah membakar lemak. Tetapi kali ini Hot Lotion ini bertindak merawat kulit dan melembapkan secara semulajadi.

Bahan-bahan semulajadi tambahan :

1. Kacang Shea (Butyrospermum Parkii (shea) butter

2. Lempuyang Gajah (Zingiber Zerumbet)

3. Buah Zaitun (Olea Europeae)

Kelebihan Hot Lotion

1. Mengekalkan kelembapan kulit

2. Mengurangkan kesan-kesan garis regangan pada kulit.

3. Melembut dan menghaluskan kulit

4. Mengurangkan pembentukan selulit

5. Mencegah penuaan kulit

6. Menyamaratakan tona kulit

Cara Penggunaan Hot Lotion

1. Gunakan selepas mandi

2. Goncangkan botol sebelum digunakan

3. Sapukan pada tempat yang bermasalah dan urut secara perlahan

Kesan : panas dan sejuk (Dingin dan wangi)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Soalan Famous Hot Lotion Felinna

🤔 Berapa ml satu tube ni?

💁🏻 Satu tube 100ml tapi boleh tahan 1 bulan ke 2 bulan tau. Sebab guna dia sikit ja.

🤔 Panas sangat ke lotion ni? Saya tak suka panas panas ni.

💁🏻 Ok macam ni, awal awal tu picit besar gambar atas tu@ orang kata besar ubat gigi tu ja. Sapu kat kawasan berlemak. Then lepas 10 minit kalau still rasa tak berapa panas, nak sapu. Boleh tambah. Dia tak panas terus. Kalau kita letak kuantiti macam gambar tu dia panas berangin ja. Sangat Mild

🤔 Bau dia camna ya?

💁🏻 Sangat wangi! 😍 Dia punya wangi tak menusuk hidung, rasa sedap ja bau.

🤔 Cara pakai camna ya?

💁🏻 Picit macam besar gambar tu sapu kat kawasan berlemak sehari 2 kali. Atau sebelum workout, sebelum pakai girdle, sebelum jogging lagi best kesan dia.

🤔Berapa lama boleh kesan?

💁🏻 Ok biasa dalam Seminggu kalau pakai berterusan boleh mula ukur dengan tali inci. Akan ada kurang kat situ tau dalam 1-2 inchi. Kalau nak hasil yang terbaik, kenalah pakai cosnsisten dan jaga makan sekali ya. Minum air masak 2 liter dan cuba elakkan makanan dan minuman manis. Kemoonn nak kurus raya nanti kan🤩 Kena work hard sikit.

🤔Berapa harga satu lotion ni?

💁🏻RM59 ja, sangat berbaloi dengan kesan dan bahan yang digunakan

🤔Boleh guna kat muka?

💁🏻 Boleh guna untuk kawasan bawah dagu nak kurangkan doublechin tu. No problem. Baru runcing lagi muka kan

Nak Hot Lotion by Sisfel? Klik sini >> MySisfel.com



Felinna Hot Lotion by Sisfel-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : http://MySisfel.com
Iklan dihantar oleh : noor (ummuyan.biz@gmail.com)



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk

LG Puricare Tankless Water Purifier Review

RM 120.00
Baca Lagi

Felinna Hot Lotion by Sisfel

RM 59.00
Baca Lagi

Sweet Heart Felinna Body Mist by Sisfel

RM 39.00
Baca Lagi


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Sweet Heart Felinna Body Mist by Sisfel-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Noor H
Sweet Heart Felinna Body Mist by Sisfel-https://pnext.biz/img/bagus.gif




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(357)

BABIES(2)

KESIHATAN(53)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(34)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(2)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(6)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(125)

MAKANAN(89)

PERNIAGAAN(248)

KENDERAAN(26)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(434)

RUMAH & BARANG PERIBADI(28)

PEKERJAAN(20)

SERVIS(87)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(170)

Select Negeri

SELANGOR(266)

PAHANG(57)

KELANTAN(548)

PERAK(49)

NEGERI SEMBILAN(51)

KEDAH(65)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(15)

JOHOR(138)

MELAKA(48)

PENANG(24)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(75)

PUTRAJAYA(11)

LABUAN(4)

MALAYSIA(426)

INDONESIA(12)

SINGAPORE(10)

BRUNEI(10)