NOIR lambang keanggunan yang mementingkan kualiti pada kulit wajah selembut sutera

Gambar Pengiklan
zuhaila marjohan
Chat Now Visit Shop
Category
Produk
Brand
PENERANGAN :

        

Masih ramai kawan2 yg tanya..
NOIR tu keluaran mana??
Ada KKM tak??

Produk NOIR
👉 merupakan produk Organik keluaran anak bumiputra, di formulasikan Di Japan & Korea dengan teknologi yang bermutj tinggi. Serta mempunyai kelulusan dari KKM.

Dirumuskan khas untuk kulit wanita2 Asia yang terdedah kepada sinar matahari serta radikal bebas. 

Tona kulit sekata dan kulit putih dengan selamat.  

Ingin tahu dan rasai keberkesanan Noir?

https://pnext.biz/kemboja1?buka=detail&iklan_id=1948

http://www.wasap.my/60133996562/noir

 

 

 

Q&A
Sis produk ni buatan Malaysia?
Ya buatan Malaysia tapi Bahan mentah nyer mmg diimport dari luar.

Lelaki perempuan sesuai?
Ya sesuai

Umur berapa boleh pakai?
Dari seawal belasan tahun sampai bila-bila

Boleh rawat jerawat?
Boleh dengan bantuan pitera serum jerawat kecut seawal 24-48 jam
.
Hilangkan jeragat?
Tiada skin care yang mampu menghilangkan jeragat kecuali memudarkan dan bantu mencegahnya 

Jeragat - boleh hilang dengan mercury, hydroquinone, steroid, tretinoin (kimia beracun)
Penggunaan di bawah pantauan doktor pakar saja yang disarankan

Jeragat boleh dihilangkan dengan rawatan laser namun perlu pastikan dulu keadaan kulit mampu menerima rawatan tersebut

Hilangkan parut?
Ya boleh bantu pudarkan warna parut sehingga kulit nampak lebih bersih

Cepat atau lambat proses tersebut?
Bergantung kepada jenis kulit masing-masing (kulit berbeza) ada yang sangat cepat , ada yang agak lambat sedikit

Bahaya tak kalau mix produk ni dengan yang lain?
Tak bahaya asalkan tahu ingredients kesemua produk tersebut, fungsi dan kesan penggunaannya pada kulit masing2

Noir Skincare
Kami jual dan kami peduli

HARGA 

1. Skin Care                       RM 149.00

2. Sunblock Foundation     RM  119.00

3. Acne Serum                  RM  89.00

4. Pure White                     RM  180.00

http://www.wasap.my/60133996562/noir

http://www.wasap.my/60133996562/noir

 

 

 


NOIR nie bukan ubat yang boleh merawat..TAPI ia adalah set penjagaan harian yang mengandungi manfaat yis beras yg sangat baik utk kulit kita.

NOIR bukan produk pemutih dan tiada langsung kesan segera yang merisikokan kesihatan.

NOIR bukan produk untuk mereka yang mahu  cantik segera tanpa usaha.

Kenali NOIR ❤️❤️❤️

#noir
#noircrystalskinset
#noirgirls
#noirskincare

http://www.wasap.my/60133996562/noir

   

                                      

     

JERAGAT peyebab kulit kelihatan tidak bersih dan bertompok tompok? 

JERAGAT menyebabkan anda kurang berkeyakinan?

JERAGAT menyebabkan kulit kelihatan hitam? 

JERAGAT semakin hari semakin banyak. Tak terdedah matahari pun jeragat tetap tumbuh. 

JERAGAT berpunca dari kulit yang terlalu kering dan kekurangan hydration.

Tidak tahu cara untuk mengatasi JERAGAT? Berbagai product telah anda cuba? Kesannya hilang sekejap dan timbul kembali? 

Anda ingin mengatasi JERAGAT secara mudah dan berkesan? 

Dengan hanya mengunakan Noir UV White anda mampu mengatasi masalah jeragat kerana Noir UV White diperkaya akan bahan yang sangat active bagi kulit yang berjeragat! 

PM sekarangggg 😘

 

http://www.wasap.my/60133996562/noir

 

 

 

 

 

Advance skin repair! Diformulasikan & diperbaharu dengan 10x ganda lebih berkesan.

Noir Acne!  Serum dengan 10 kebaikkan didalam 1 botol ;

Jerawat?
Kulit berminyak?
Biji kolestrol?
Mata panda?
Kedutan ditepi mata?
Kedutan ditepi bibir?
Kulit wajah kendur?
Bentuk wajah bulat?
Pori pori terlalu besar?
Whitehead & Blackhead?

Anda punya salah satu dari Masalah ini? Jom selesaikannya hanya dalam Masa 1 malam.

20ml
Roller ball
Serapan lebih baik ke dalam kulit


Apa kelebihan roller ball ini? Kenapa Madammu pilih roller ball untuk digunakan didalam pengunaan Noir Acne Serum ini,

Ini kerana, lebih mudah serap ke dalam kulit & meresap dengan baik sekaligus terus ke akar umbi & kesan dapat dilihat dengan cepat.

Mampu Mematikan kuman jerawat dengan baik, Memberi rangsangan pada sel sel kulit baru dan mampu Membaik pulih sel sel kulit baru dengan cepat.

Urutan yan tepat dengan mengunakan roller ball ini, mampu untuk mengatasi masalah kendur & kedutan pada wajah dengan baik.

Dengan hanya RM89 anda boleh menikmati nikmat seperti berbelanja rm899 Di Spa mewah.

 

https://pnext.biz/kemboja1?buka=detail&iklan_id=1948

                  http://www.wasap.my/60133996562/noir

 

 

Nak putih 1 badan Di pagi raya? Jangan buang Masa terus dapatkan Noir Pure White, bancuh bancuh terus minum.

.

💁Siapa yang patut minum Noir pure white ini?

.
🌹Anda yang memiliki kulit gelap 
🌹Anda yang punya masalah jeragat muka / badan
🌹Anda yang punya masalah jerawat 
🌹Anda yang punya parut 1 badan / muka 
🌹Anda yang punya masalah kulit kering 
🌹Anda yang punya masalah kulit kusam 
🌹Anda yang punya masalah pori pori 
🌹Anda yang punya masalah berat badan 
🌹Anda yang susah hamil 
🌹Anda yang punya masalah proses pencernaan
🌹Anda yang punya masalah eczema
🌹Anda yang punya masalah ellergic
🌹Anda yang punya masalah parut melengkuk 
🌹Anda yang punya masalah kulit mudah terbakar 

🌸Kebaikkan yang ada didalam NOIR PURE WHITE🌸

💁mengandungi camu camu yang merupakan buah kedua tertinggi Kandungan Vitamin C didunia dimana mampu membina kembali collagen Semula jadi didalam badan, mengandungi astaxanthin yang berasal dari rumpai laut yang amat bagus dalam Memutihkan kulit & kekuatan tulang,

💁Mengandungi SPF 100, mengandungi rahsia alam yang mampu memlembutkan kulit, anti virus, anti keradangan, anti bacteria & mampu memberi kesan putih kekal pada tubuh badan

 

https://pnext.biz/kemboja1?buka=detail&iklan_id=1948

http://www.wasap.my/60133996562/noir

Baby baru Noir🥰🥰

Nak kulit lebih glowing, lebih cantik, skin makin tegang?

MATRICARIA Glowing & Firming Face Mist jawapannya. 

Spray spray confirm makin glowing😍

Hanya RM59 sahaja 60ml mampu berikan kulit yg lebih glowing wing wing😁

Ready stock ! glowing Spray.. kulit glowing dalam masa 2 minutes

TESTIMONI

      

  

 

 

          

http://www.wasap.my/60133996562/noir

http://www.wasap.my/60133996562/noir

 

Ramai masih ingat Datin Dahlia Baiduri  waktu beliau pregnant? Our real testimony. 

Ya ampun Comot nya, jerawatnya , kulit kusamnya, kulit keringnya, parutnnya dan hitamnya tahap yang sangat sangat menakutkan Madammu. 

Beliau mengalami alahan yang teruk dari awal kehamilan sehingga bulan ke 9. Penghasilan pigment yang active menyebabkan bahagian bahagian badan beliau berubah ke warna hitam. 

Seperti leher, ketiak, dada dan warna kulit beliau juga berubah menjadi gelap. 

Tempoh kehamilan , Madammu tidak sarankan datin untuk mengunakan apa apa product. Selepas 4 hari beliau selamat melahirkan , baru mula guna Noir Sunblock , Amaryllis serum dan Consume Noir Pure White. 

Alhamdulilah dalam tempoh 2 bulan, segala jerawat, parut, kulit kusam, kulit hitam HILANG! 

Kini kulit beliau lebih cantik lebih putih lebih bersih dari zaman anak dara. 

Hasil dari mengunakan 3 product Noir 
Noir Sunblock Foundation ✔️
Amaryllis serum ✔️
Noir pure white ✔️ 

Nak selesaikan masalah anda? PM jer

Jom kita layan gambar gambar terbaru beliau!

 

http://www.wasap.my/60133996562/noir

http://www.wasap.my/60133996562/noir



NOIR lambang keanggunan yang mementingkan kualiti pada kulit wajah selembut sutera-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz/kemboja1?buka=detail&iklan_id=1948
Iklan dihantar oleh : kemboja1 (kemboja5266@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk

NOIR lambang keanggunan yang mementingkan kualiti

RM 158.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Coway untuk semua-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
zuhaila marjohan
Coway untuk semua-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(325)

BABIES(2)

KESIHATAN(88)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(10)

KECANTIKAN(46)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(10)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(23)

PEMBORONG(9)

PRODUK DIGITAL(139)

MAKANAN(86)

PERNIAGAAN(304)

KENDERAAN(36)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(27)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(119)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(159)

Select Negeri

SELANGOR(294)

PAHANG(69)

KELANTAN(580)

PERAK(60)

NEGERI SEMBILAN(60)

KEDAH(75)

TERENGGANU(21)

SABAH(64)

SARAWAK(17)

JOHOR(129)

MELAKA(49)

PENANG(57)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(85)

PUTRAJAYA(14)

LABUAN(5)

MALAYSIA(550)

INDONESIA(15)

SINGAPORE(14)

BRUNEI(12)