Plaftform Pengiklanan Pnext

Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/member_iklan/pnext.png

RM 60.00 SAHAJA

PENERANGAN :

Apakan itu Pnext [dot] biz ni?

Klik pada website diatas dan selepas baca kembali ke sini untuk saya terangkan secara ringkas apakah itu Pnext.

Pnext satu platform pengiklanan yang menawarkan satu web page atas talian untuk anda iklankan produk anda. Ia merupakan satu ruang atau sebagai "tapak kedai" online. Untuk mendapatkan tapak kedai ini, anda hanya perlu mendaftarkan diri secara percuma melalui link yang merujuk anda ke Pnext. (Boleh klik sini jika berminat) Sebagai ahli percuma anda boleh login ke dalam website dan sudah boleh meletakkan produk anda dalam kedai online anda.

Setelah diaktifkan, anda boleh menggunakan link webpage tersebut untuk mempromosikan produk anda. Sebagai tambahan, ahli percuma juga boleh menggunakan sistem database dalam website untuk menyusun atur nombor-nombor talifon prospek anda mengikut kategori yang anda sendiri tentukan. Kemudian anda boleh tulis satu mesej dan simpan dalam sistem dimana jika anda ingin menghubungi prospek-prospek anda, anda hanya perlu klik pada icon whatsapp 2 kali dan otomatik ianya akan menghantar mesej (sepertimana yang anda simpan tadi) kepada prospek-prospek anda. Jadi ini akan memudahkan anda berwasap dengan prospek tanpa perlu menggunakan talifon (tentu phone anda serabut penuh dengan prospek dan sukar nak scroll atas bawah kan?).

Seterusnya, ahli percuma juga akan diberikan 170 (dan akan bertambah setiap kali group baru dimasukkan) whatsapp group yang membenarkan ahlinya beriklan. Iklan lah apa saja sesuka hati anda!

Itu kalau ahli percuma..

Tapi Pnext ini juga menawarkan satu pekej VIP members untuk ahli yang ingin upgrade. Dengan pakej ini, Pnext akan membenarkan VIP members ini untuk menjadi reseller. Iaitu mempromosikan Pnext kepada orang ramai, yang mempunyai produk dan ingin memasarkannya secara online. Sebagai ganjaran VIP members akan dibayar komisen sebanyak RM30 bagi setiap prospek yang dia refer yang upgrade sebagai VIP juga. Jika VIP members hanya refer ahli percuma, tiada ganjaran diberikan namun ahli-ahli percuma ini merupakan HOT prospek VIP member tersebut dan boleh terus mempromosikan pakej VIP kepada mereka.

Setiap seorang VIP akan mendapat 120 tapak kedai!

Pakej VIP ini juga akan memberikan 4 FREE gift yang awesome, selain yang 3 ahli percuma dapat, iaitu marketing tools seperti dibawah. Anda bebas menggunakan software-software itu untuk produk-produk anda.

1. Software Spakol (untuk buat video animasi)

2. Software Easy Animator pro (untuk buat gambar flash animasi)

3. Sofware Easy SketchPro (untuk buat video animasi)

4. App WasapGB (untuk blast ke banyak whatsapp group)

Tapi, Yang paling BEST..

Pnext juga mempunyai pelan income yang lebih BOOM iaitu water flow matrix. Dah apa pulak ni? :) 

Sabar ye, kalau saya nak explain, saya rasa terlalu teknikal. Anda boleh baca disini >> Dengan Pnext In Shaa Allah boleh jana pendapatan mencecah 2 juta dalam masa 5 bulan<<

Rezeki kita dah tertulis. Kita tak tahu, hanya Allah swt Maha Mengetahui. Yang boleh kita buat adalah usaha agar ianya menjadi ASBAB kepada Rezeki itu datang kepada kita.

Mungkinkah melalui Pnext?

Keputusan ditangan anda..

Nak hubungi saya secara wasap? Klik link dibawah

WASAP SAYA SEKARANG

 



Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz/noor
Iklan dihantar oleh : Noor (ummuyan.biz@gmail.com)



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Lain-Lain Keperluan

Plaftform Pengiklanan Pnext

RM 60.00
Baca Lagi


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Noor H
Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/bagus.gif




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(357)

BABIES(2)

KESIHATAN(53)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(34)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(2)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(6)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(125)

MAKANAN(89)

PERNIAGAAN(248)

KENDERAAN(26)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(434)

RUMAH & BARANG PERIBADI(28)

PEKERJAAN(20)

SERVIS(87)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(170)

Select Negeri

SELANGOR(266)

PAHANG(57)

KELANTAN(548)

PERAK(49)

NEGERI SEMBILAN(51)

KEDAH(65)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(15)

JOHOR(138)

MELAKA(48)

PENANG(24)

PERLIS(2)

KUALA LUMPUR(75)

PUTRAJAYA(11)

LABUAN(4)

MALAYSIA(426)

INDONESIA(12)

SINGAPORE(10)

BRUNEI(10)