Keahlian sihulk secara percuma

Keahlian sihulk secara percuma

RM 0.00 SAHAJA

PENERANGAN :

Sebagai ahli SpiralSignature anda layak:

Keahlian percuma
Harga lebih murah
Untung runcit
Casback peribadi
Bonus penajaan
Cashback rangkaian
Komisen affiliate
Selain daripada:

Sihat tubuh badan
Kesedaran kesihatan
Platform perniagaan
Ilmu perniagaan
Platform e-commerce
Rangkaian perniagaan
Ikatan silaturahim
Tutorial

Bagaimana menjana pendapatan pasif dengan Spiral Signature?

Pendafataran Spiral Signature memerlukan anda memberikan butiran akaun penerima sama ada anda sendiri atau orang lain pilihan anda. Ia adalah hasil mata ganjaran dalam bentuk CASHBACK. 1 CASHBACK bernilai RM1.00.

KENA MENJUAL?

Anda sesekali tidak perlu menjual! Semua belian adalah atas talian dan kami yang kirim barangan belian. Harga belian adalah TERMASUK kos penghantaran. Kami yang tanggung!

PEMBAHAGIAN PENDAPATAN

Sejumlah 40% daripada belian akan dikembalikan kepada pembeli dalam bentuk mata ganjaran. (19%+ 6% + 5% +  4% + 3% + 2% + 1%).

PENDAPATAN BELIAN

Setiap belian anda, sejumlah 19% akan diberikan kepada anda dalam bentuk  CASHBACK sebagai mata ganjaran. Umpamanya bila anda membeli FillYouSaveUs berharga RM40.00, anda terus akan mendapat CASHBACK 7.60 di dalam Wallet Elektronik anda. Boleh dilihat setiap masa secara live….

PENDAPATAN PENAJAAN

Anda hanya share LINK anda kepada rakan rakan anda untuk mendaftar. Bila dia daftar menerusi LINK anda, dia telah ditaja oleh anda. Jangan takut pendaftaran adalah PERCUMA!

Bahkan dia yang baharu daftar pun sudah mempunyai LINK dan boleh mula menaja sebagaimana anda!!! Begitulah seterusnya. Berapa ramai anda boleh menaja? Tiada had bilangan penajaan.

Setiap orang yang anda taja membeli, 6% daripada harga belian diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK. Setiap orang yang orang yang anda taja beli, 5% daripada belian mereka akan diberikan kepada anda.

Begitulah pembahagian mata ganjaran bertingkat tingkat sehingga 6 generasi setiap cabang (6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%).

PROGRAM

Macam MULTI LEVEL jer? TIDAKKKK !!!!  MULTI LEVEL wajib menaja, Siprail Signature tidak menaja pun boleh. Spiral Signature tidak perlu menjual. Habis tu apa? Spiral Signature ialah program DROPSHIP DENGAN MATA GANJARAN 7 TINGKAT.

BAYARAN PENDAPATAN

Bayaran akan disalurkan ke akaun bank yang anda daftarkan pada setiap akhir bulan. Dah jadi gaji pasif bulanan anda!!!

KENAPA BUAT BEGINI?

Ini ialah budget program pemasaran kami di mana  kami berikan kepada pengguna dan bukan kepada syarikat pengiklanan.

KELAYAKAN

Semua rakyat Malaysia layak mendaftar tanpa mengira usia. Mata ganjaran hanya layak bagi yang membeli walau sekali dalam sebulan walau pun belian pada hari terakhir pada bulan tersebut. Tanpa membeli semua mata ganjaran akan hangus.

JANGAN RISAU

Produk kami adalah produk keperluan harian seperti PENJIMAT MINYAK 40%. Hari hari orang isi minyak dan setiap orang isi minyak. Sapa tak nak JIMAT? Isi RM50 dapat 3 hari kini isi RM50 dapat 5 hari??

UTK pendaftaran percuma 

Klik 👇👇👇

https://yourdeal.my/spiralsignature/register?referral=4579



Keahlian sihulk secara percuma whatsapp


Web : https://pnext.biz
Iklan dihantar oleh : Aryafattahakhbar (nasirnazri23@gmail.com)


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Keahlian sihulk secara percuma my shop
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Mohd Nazri Mohd Nasir


Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(312)

PENDIDIKAN(56)

DERMA DAN INFAK(3)

TUDUNG(4)

ARTIKEL(14)

PEMBORONG(3)

PRODUK DIGITAL(109)

MAKANAN(55)

PERNIAGAAN(198)

KENDERAAN(17)

ELEKTRONIK(13)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(196)

RUMAH & BARANG PERIBADI(26)

PEKERJAAN(21)

SERVIS(73)

HARTA BENDA(3)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(155)

Select Negeri

SELANGOR(168)

PAHANG(38)

KELANTAN(293)

PERAK(44)

NEGERI SEMBILAN(39)

KEDAH(49)

TERENGGANU(17)

SABAH(41)

SARAWAK(11)

JOHOR(121)

MELAKA(39)

PENANG(13)

PERLIS(1)

KUALA LUMPUR(63)

PUTRAJAYA(8)

LABUAN(2)

MALAYSIA(350)

INDONESIA(7)

SINGAPORE(9)