Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah

PENERANGAN :

Guna DiVi Buat Website dengan Cantik dan Mudah

Nak Website Cantik Atau Nak website laju?

 

Dalam dunia web ni, ada 2 benda yang orang bincangkan.

 

Nak buat web yang cantik atau web yang laju, mana menjadi keutamaan?

 

Bagi saya, web cantik atau laju tak penting, yang penting boleh buat sales.

Betul?

 

Sia-sia ada web cantik, tapi tak boleh buat sales

Sia-sia ada web laju, tapi tak boleh buat sales

 

So, sales la paling penting. Kalau hodoh tapi dapat sales, masyuk tuh.

 

Setuju?

 

Guna DiVi Buat Website dengan cantik dan Mudah guna DiVi Xpress Express

 

Dalam panduan DiviXpress ni, anda akan diajar untuk buat web yang cantik, laju dan boleh buat sales.

Nah, 3 sekaligus kita tapau dalam web. Baru mengancam!

Panduan ni dibuat oleh orang yang memang kerjanya buat website, jadi ianya memang proven.

Anda boleh dapatkan di sini >>> Panduan Bina Web Guna DiVi Xpress

 

Kemahiran buat web ni bukan semua orang boleh buat. Pasang web memang senang, beli domain, masuk hosting, siap.

Tapi nak design, nak buat pakai builder, nak susun layout, yang tu agak sukar.

Kena ada kemahiran dan latihan.

 

Kalau anda pergi kelas buat web asas, modul yang diajar hanya pasang website biasa. Simple je, sudah kena caj Rm400-700 sehari.

 

Kalau web advance, lagi la mahal.

 

Tetapi panduan ni harganya murah melampau, tak luak pun duit kalau dapatkan panduan DiVi Xpress ini.

 

  • Anda boleh belajar buat web
  • Boleh buat latihan kemahiran
  • Boleh mula ambil upah
  • Boleh mula jana income

 

Hanya perlu keluarkan sedikit modal pembelajaran sahaja hari ini.

Boleh?

 

Dapatkan panduan Divixpress ni sekarang juga!

Tawaran harga RM90 ini hanya untuk hari pembukaan, harga akan meningkat RM10 setiap hari!

Dan...dan...dan... ada 6 BONUS disediakan untuk anda!

Buat website cantik guna DiVi Express Xpress dengan mudah

Anda tunggu apa lagi?

 

 

 



Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : http://maiklik.com/DiviExpress
Iklan dihantar oleh : ummi68 (ummi68@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

9 NICHE PRODUK MUDAH JUAL DI MALAYSIA

RM 0.00
Baca Lagi

EcomDiver software cari produk yang mempunyai perm

RM 90.00
Baca Lagi

Panduan Lengkap Borong Barang dari Jepun

RM 80.00
Baca Lagi

Contoh Website Yang Guna Divi: WP Theme Page Build

RM 140.00
Baca Lagi

Panduan Rahsia Autopilot guna Chatbot

RM 120.00
Baca Lagi

Tools Terbaik Dalam Pemasaran Instagram

RM 150.00
Baca Lagi

Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah

RM 140.00
Baca Lagi

Buat Website Cantik guna DiVi Xpress

RM 140.00
Baca Lagi

Seni Close Sale Teknik Sistem Jualan Pro

RM 50.00
Baca Lagi

Pernah Dengar Mengenai Psikologi Bisnes?

RM 150.00
Baca Lagi

RAHSIA FREE Marketing untuk melonjakkan BISNES an

RM 299.00
Baca Lagi

Trick Dalam Iklan Yang Popular

RM 150.00
Baca Lagi

Case Study Cara RAHSIA FREE Marketing Guna Motivas

RM 299.00
Baca Lagi

Tawaran Istimewa Pakej Bundle Persona Pelanggan 5

RM 150.00
Baca Lagi

Ebook PERCUMA Bisnes Affiliate

RM 0.00
Baca Lagi

Sistem Jualan Pro 4.0 oleh Rahman Basri

RM 150.00
Baca Lagi

INGIN HIDUP BEBAS TANPA HUTANG?

RM 27.00
Baca Lagi

Guna Psikologi Dalam Tulis Iklan Tarik Ramai Pelan

RM 150.00
Baca Lagi


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Guna Psikologi Dalam Tulis Iklan Tarik Ramai Pelan-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
ABM Creative (Alias)
Guna Psikologi Dalam Tulis Iklan Tarik Ramai Pelan-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(351)

BABIES(2)

KESIHATAN(68)

PERNIAGAAN RUNCIT(1)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(37)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(3)

PENDIDIKAN(68)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(22)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(133)

MAKANAN(88)

PERNIAGAAN(267)

KENDERAAN(33)

ELEKTRONIK(17)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(471)

RUMAH & BARANG PERIBADI(28)

PEKERJAAN(21)

SERVIS(110)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(167)

Select Negeri

SELANGOR(282)

PAHANG(60)

KELANTAN(588)

PERAK(47)

NEGERI SEMBILAN(54)

KEDAH(74)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(15)

JOHOR(134)

MELAKA(49)

PENANG(25)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(86)

PUTRAJAYA(12)

LABUAN(4)

MALAYSIA(449)

INDONESIA(12)

SINGAPORE(16)

BRUNEI(10)