Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah

Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah

RM 90.00 SAHAJA

PENERANGAN :

Guna DiVi Buat Website dengan Cantik dan Mudah

Nak Website Cantik Atau Nak website laju?

 

Dalam dunia web ni, ada 2 benda yang orang bincangkan.

 

Nak buat web yang cantik atau web yang laju, mana menjadi keutamaan?

 

Bagi saya, web cantik atau laju tak penting, yang penting boleh buat sales.

Betul?

 

Sia-sia ada web cantik, tapi tak boleh buat sales

Sia-sia ada web laju, tapi tak boleh buat sales

 

So, sales la paling penting. Kalau hodoh tapi dapat sales, masyuk tuh.

 

Setuju?

 

Guna DiVi Buat Website dengan cantik dan Mudah guna DiVi Xpress Express

 

Dalam panduan DiviXpress ni, anda akan diajar untuk buat web yang cantik, laju dan boleh buat sales.

Nah, 3 sekaligus kita tapau dalam web. Baru mengancam!

Panduan ni dibuat oleh orang yang memang kerjanya buat website, jadi ianya memang proven.

Anda boleh dapatkan di sini >>> Panduan Bina Web Guna DiVi Xpress

 

Kemahiran buat web ni bukan semua orang boleh buat. Pasang web memang senang, beli domain, masuk hosting, siap.

Tapi nak design, nak buat pakai builder, nak susun layout, yang tu agak sukar.

Kena ada kemahiran dan latihan.

 

Kalau anda pergi kelas buat web asas, modul yang diajar hanya pasang website biasa. Simple je, sudah kena caj Rm400-700 sehari.

 

Kalau web advance, lagi la mahal.

 

Tetapi panduan ni harganya murah melampau, tak luak pun duit kalau dapatkan panduan DiVi Xpress ini.

 

  • Anda boleh belajar buat web
  • Boleh buat latihan kemahiran
  • Boleh mula ambil upah
  • Boleh mula jana income

 

Hanya perlu keluarkan sedikit modal pembelajaran sahaja hari ini.

Boleh?

 

Dapatkan panduan Divixpress ni sekarang juga!

Tawaran harga RM90 ini hanya untuk hari pembukaan, harga akan meningkat RM10 setiap hari!

Dan...dan...dan... ada 6 BONUS disediakan untuk anda!

Buat website cantik guna DiVi Express Xpress dengan mudah

Anda tunggu apa lagi?

 

 

 



Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah whatsapp


Web : http://pmsini.info/DIVIXPRESS
Iklan dihantar oleh : ummi68 (ummi68@gmail.com)


Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Guna DiVi Buat Website Cantik Mudah my shop
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
ABM Creative (Alias)


Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(312)

PENDIDIKAN(56)

DERMA DAN INFAK(3)

TUDUNG(4)

ARTIKEL(14)

PEMBORONG(3)

PRODUK DIGITAL(109)

MAKANAN(55)

PERNIAGAAN(198)

KENDERAAN(17)

ELEKTRONIK(13)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(196)

RUMAH & BARANG PERIBADI(26)

PEKERJAAN(21)

SERVIS(73)

HARTA BENDA(3)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(155)

Select Negeri

SELANGOR(168)

PAHANG(38)

KELANTAN(293)

PERAK(44)

NEGERI SEMBILAN(39)

KEDAH(49)

TERENGGANU(17)

SABAH(41)

SARAWAK(11)

JOHOR(121)

MELAKA(39)

PENANG(13)

PERLIS(1)

KUALA LUMPUR(63)

PUTRAJAYA(8)

LABUAN(2)

MALAYSIA(350)

INDONESIA(7)

SINGAPORE(9)