ARISSA - Baju Viral Tanpa Gosok

Gambar Pengiklan
Noorhayati Zakaria
Chat Now Visit Shop
Category
Fesyen Wanita
Brand
PENERANGAN :

KLIK DI SINI WHASAPP SAYA !!!

 

"ASTAGFIRULLAHALAZIM....APENII SEMUA CECANTIK NIII. #TANPAGOSOK PULAK TUUU..SAYANG NAKKK NI BANGGG!"
.
.
Haaa ni lah pengganti Katana yang ramai tgh tunggu tuuu. Serius bergetar urat mata bila tengok Arissa ni melintas..
.
Simple tapi eye catcher gituuuu mat salleh kata. Bila pakai pun terserlah keayuan dan ade effect slim tauu sebab material best sangat..berat dan terletak. So takde lah orang tanya kita “dah berapa bulan tu sis?”
.
.

 


#FAKTA pasal Arissa Kurung ni yang korang wajib tahu!

Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun.

Material sedapp, moss crepe #ironless dan tak nipis. Serius tak panas pun. Nyaman je bila pakai.

Skirt full getah. So, tak perlu lah nak ambil baju saiz lain, skirt saiz lain. Senang kan?

Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just tarik je lengan baju ke atas. Material memeri kot.

sesuai sangat kalau nak gayakan dengan seluar. dijadikan blause 

Pilihan warna yang menarik. Rasa macam nak grab semua warna je!

Pilihan saiz kecik sampai lah ke plussize. Size available : XS-5XL

Harga asal: RM 189

HARGA PROMOSI: RM77 (XS-3XL)
HARGA PROMOSI : RM82 (4XL-5XL)


.

 

 


.
Dapatkan cepat tauu. Sebelum SOLD OUT!
.
www.wasap.my/60122825665/arissa

 

 



ARISSA - Baju Viral Tanpa Gosok-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://pnext.biz
Iklan dihantar oleh : Zironicshop (yati_zack@yahoo.com.my)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Fesyen Wanita

ARISSA - Baju Viral Tanpa Gosok

RM 77.00
Baca Lagi

ZALIA - Baju Viral Tanpa Gosok

RM 87.00
Baca Lagi

MAWADDAH Baju Viral Tanpa Gosok

RM 107.00
Baca Lagi

QAISA - SABELLA

RM 77.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

FLIP CARD IQRA-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Noorhayati Zakaria
FLIP CARD IQRA-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(340)

BABIES(2)

KESIHATAN(71)

PERNIAGAAN RUNCIT(2)

FESYEN WANITA(12)

KECANTIKAN(41)

FESYEN LELAKI(1)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(72)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(134)

MAKANAN(89)

PERNIAGAAN(289)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(27)

PEKERJAAN(19)

SERVIS(117)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(162)

Select Negeri

SELANGOR(304)

PAHANG(61)

KELANTAN(581)

PERAK(57)

NEGERI SEMBILAN(55)

KEDAH(73)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(16)

JOHOR(137)

MELAKA(49)

PENANG(30)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(89)

PUTRAJAYA(12)

LABUAN(4)

MALAYSIA(506)

INDONESIA(14)

SINGAPORE(15)

BRUNEI(11)