BAU ORANG KAYA HARGA KAKI LIMA

Gambar Pengiklan
ABD RAHIM BIN ASRY
Chat Now Visit Shop
Category
Brand
ENKE PARFUME,
PENERANGAN :

Mati-Mati Ingat Harga Perfume ENKE Ni Beratus Ringgit.Rupanya Puluhan Ringgit Je
.
Bila tengok dari packaging dan bila test ENKE perfume punya bau, pergh…. Serius ingat perfume import.  Pakaging punyalah lawa dan bau punyalah power. Melekat 24 jam tu baunya….
.
Tapi rupanya local brand…. Memang mantap.  Syabas produk Malaysia…
.
Ciri-Ciri Produk ENKE Perfume
.
1. Saiz 5ml,10ml,13ml dan 15ml
2. Ada pelbagai pek
3. Pakaging cantic
4. Harga hanya dari rm39 hingga rm69 sahaja
5. Tanpa alcohol (pure perfume)
6. Ada pelbagai pilihan bau yg mantop
.
Kelebihan ENKE Perfume
.
1. Mudah nak dibawa kemana-mana. Senang nak pakai. Boleh 24 jam melekat dengan perfume
2. Nak beli sebotol boleh,nak beli 3 botol boleh dan nak beli 6 botol pun boleh. Ada pelbagai pek special
3. Boleh buat hadiah pada insan tersayang. Serius packaging lawa. Memang semua terpikat
4. Harga sangat murah. Mampu milik. Bau exclusive kualiti antarabangsa yg mampu dipakai semua lapisan masyarakat
5. Boleh bawa solat tanpa was-was. Kualiti terjamin krn pure pati tanpa pelarut.
6. Bau tahan lama dan sedap.
7. Ada pelbagai pilihan bau dalam 1 pek. Boleh tukar-tukar bau selalu. Tak jemu dan jimat
.

Ha… jom cuba. Confirm takkan rugi. Dah ramai yg cuba dan sangat puas hati. Ada yg cakap pakai sikit je tapi bau semerbak. Sebotol boleh tahan 2 bulan. Dah ramai yg beli sebotol tak cukup dan beli lagi.


#Enkedihati😍😍
#WangianTanpaAlkoholNo1
#BauOrgKayaHargaKakiLima



BAU ORANG KAYA HARGA KAKI LIMA-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : https://saleskip.io/form/bau-orang-kaya-harga-kaki-lima😘-2
Iklan dihantar oleh : RAHIMASRY (rahimasry7474@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama

BAU ORANG KAYA HARGA KAKI LIMA

RM 59.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

BAU ORANG KAYA HARGA KAKI LIMA-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
ABD RAHIM BIN ASRY
BAU ORANG KAYA HARGA KAKI LIMA-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(296)

BABIES(2)

KESIHATAN(101)

PERNIAGAAN RUNCIT(6)

FESYEN WANITA(7)

KECANTIKAN(56)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(12)

PENDIDIKAN(77)

DERMA DAN INFAK(5)

TUDUNG(7)

ARTIKEL(26)

PEMBORONG(9)

PRODUK DIGITAL(169)

MAKANAN(98)

PERNIAGAAN(322)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(19)

SUKAN/HOBI(3)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(465)

RUMAH & BARANG PERIBADI(34)

PEKERJAAN(17)

SERVIS(128)

HARTA BENDA(12)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(172)

Select Negeri

SELANGOR(327)

PAHANG(91)

KELANTAN(589)

PERAK(77)

NEGERI SEMBILAN(79)

KEDAH(63)

TERENGGANU(28)

SABAH(71)

SARAWAK(18)

JOHOR(148)

MELAKA(48)

PENANG(62)

PERLIS(6)

KUALA LUMPUR(94)

PUTRAJAYA(20)

LABUAN(6)

MALAYSIA(974)

INDONESIA(16)

SINGAPORE(18)

BRUNEI(16)