Glass Skin Solution

PENERANGAN :

 

Trial set ni memang mengundang geram ramai orang. Sebab apa? Sebab datang complete set basic regime skincare dengan packaging yang comel + FREE GIFT yang best. Complete. Yet harga sangat la mampu milik. 

Yang dah guna, Alhamdulillah so far memang bagi feedback ; lepas pakai rasa beza. Kulit rasa lebih bersih, sihat, lembut & smooth. Moisturiser pun best sangat. Sebab moisturiser skali dah dengan UV sunscreen. Tak payah susah-susah pakai banyak sangat benda. Ada yang dah nak order yang loose size besar. Ahaha.. 

Nak kulit cantik raya nanti? Jgn segan silu, roger je akak. 

Ada 2 pilihan FREE GIFT macam dalam gambar ni. Awak boleh pilih nak yg mana sementara stock masih ada, okay! 

Have a great day, everyone 💝



Glass Skin Solution-https://pnext.biz/img/Whats-App-1.gif


Web : http://Mysisfel.com
Iklan dihantar oleh : Noor (ummuyan.biz@gmail.com)




Perhatian : Pnext.biz adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Kecantikan

Glass Skin Solution

RM 139.00
Baca Lagi

Set Jamu Sisfel

RM 130.00
Baca Lagi


Lain Lain Iklan Dari Kedai yang sama



Dijemput Singgah ke Kedai saya untuk melihat pelbagai produk hebat lain

Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/my-store.jpg
KLIK DIBAWAH KE KEDAI
Noor H
Plaftform Pengiklanan Pnext-https://pnext.biz/img/bagus.gif


VIRALKAN IKLAN & PRODUK ANDA DI SINI.

POST IKLAN PERCUMA
>> Klik Sini <<

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

iklan percuma daftar

×
Select Category

PRODUK(337)

BABIES(2)

KESIHATAN(75)

PERNIAGAAN RUNCIT(2)

FESYEN WANITA(10)

KECANTIKAN(45)

FESYEN LELAKI(0)

MINYAK WANGI(7)

PENDIDIKAN(71)

DERMA DAN INFAK(6)

TUDUNG(5)

ARTIKEL(21)

PEMBORONG(4)

PRODUK DIGITAL(134)

MAKANAN(88)

PERNIAGAAN(300)

KENDERAAN(35)

ELEKTRONIK(18)

SUKAN/HOBI(2)

PERCUTIAN & PELANCONGAN(466)

RUMAH & BARANG PERIBADI(26)

PEKERJAAN(19)

SERVIS(116)

HARTA BENDA(5)

LAIN-LAIN KEPERLUAN(161)

Select Negeri

SELANGOR(306)

PAHANG(54)

KELANTAN(581)

PERAK(58)

NEGERI SEMBILAN(56)

KEDAH(72)

TERENGGANU(21)

SABAH(53)

SARAWAK(16)

JOHOR(135)

MELAKA(49)

PENANG(31)

PERLIS(3)

KUALA LUMPUR(88)

PUTRAJAYA(13)

LABUAN(4)

MALAYSIA(524)

INDONESIA(14)

SINGAPORE(15)

BRUNEI(11)